dinsdag 6 februari 2024

Check deze vijf bizarre eigenschappen van moderne linkse mensen

februari 3, 2024   72 

 

     Screenshot Twitter

Het huidige liberalisme is niet meer wat het geweest is. De anti-oorlog, vredelievende, vrijheidslievende liberalen van vroeger zijn veranderd in gestoorde linksen die elk gevoel voor rede lijken te hebben verloren terwijl ze bizarre doctrines als kindertransgenderisme en haat tegen koolstofdioxide vanwege de “opwarming van de aarde” omarmen en promoten, schrijft Ethan Huff.

De volgende vijf voorbeelden tonen de pure geestesziekte die het moderne links heeft overgenomen:

1) Irrationele angst voor Rusland

Vroeger namen liberalen het op voor Rusland terwijl conservatieven bang waren voor de communistische neigingen van de voormalige Sovjet-Unie, maar dat is allemaal veranderd in het moderne tijdperk.

De huidige liberalen lijken in niets op hun voorgangers. Hoewel Rusland zich blijft hervormen, beschouwen linkse mensen Rusland tegenwoordig als een schurkenstaat die wordt geleid door een maniakale dictator die door middel van oorlog moet worden gestopt, iets waar de liberalen van weleer tegen waren.

“De anti-Rusland doctrine van links is nu ijzersterk en onwrikbaar,” schrijft Jeffrey Tucker voor Daily Reckoning. “Zelfs nadat is aangetoond dat de bewering dat Rusland Trump in 2016 op de een of andere manier heeft laten kiezen, volledig onzin is, laat links het niet los.”

“Alles wat ergens fout gaat, krijgt de schuld van Rusland. Elke pundit die het niet eens is met links wordt besmeurd als een Russische agent (ja, ze hebben dit over mij gezegd!) … Ik heb geen echte verklaring voor deze bizarre wending.”

2) Irrationele angst voor olie, gas en kolen

Het hedendaagse links is gecoöpteerd in vreemde doctrines over klimaatverandering die weerrampen wijten aan zaken als koeienscheten en vlees eten. Een andere veel voorkomende zondebok zijn de op de aarde gebaseerde “fossiele” brandstoffen zoals olie, gas en steenkool, die links uitgeroeid wil zien.

 

De “groene” toekomst die links voor ogen heeft, staat alleen “hernieuwbare” energietechnologieën toe zoals windmolens, zonnepanelen en wensdenken. Al het andere wordt beschouwd als ketterij die de aarde vernietigt.

“Geen enkel bewijs kan hun visie aan het wankelen brengen”, legt Tucker uit. “Twijfel aan dit ‘klimaatverandering’-narratief en je wordt weggezet als een anti-wetenschapsgekkie, ook al hebben Nobelprijswinnaars het verhaal ook ontkracht.”

3) Geloof in meer dan twee geslachten

De LGBTQ-cultus is een kenmerk geworden van het hedendaagse linkse gedachtegoed, dat een doctrine van onbeperkte geslachten omarmt. Het verminken van kinderen is de norm aan het worden onder Democraten, die beweren dat kinderen hun “ware zelf” moeten kunnen omarmen met puberteitsremmende medicijnen en invasieve operaties.

4) Haat tegen vrije meningsuiting

Herinner je je al die hippies uit de jaren 1960 die liefde predikten, geen oorlog, en vrije meningsuiting in plaats van censuur? De linkse mensen van vandaag zijn ver verwijderd van dat alles en verzetten zich wraakzuchtig tegen het Eerste Amendement.

“Honderd jaar geleden was het een strijdkreet”, schrijft Tucker over hoe links en Amerikanen in het algemeen het Eerste Amendement en alles wat het biedt aan een vrije en eerlijke samenleving koesterden.

“Het idee was absoluut: niemand mocht worden gesmoord, laat staan gecensureerd … Spreken en gehoord worden was de essentie van vrijheid zelf.”

5) Minachting voor de arbeidersklasse

De liberalen van gisteren verdedigden de arbeidersklasse door vakbonden en andere inspanningen voor een eerlijk loon voor de arbeiders van het land te steunen – maar nu niet meer. De linksmensen van nu hebben zich in feite tegen de arbeidersklasse gekeerd.

 

“Iedereen aan de linkerzijde leek het erover eens te zijn dat de professionele klasse thuis zou moeten luxueus genieten en films kijken, terwijl de arbeidersklasse vrachtwagens met voedsel zou moeten rondrijden en het aan de voordeuren van de progressieve voorhoede van ziektebestrijding zou moeten afleveren,” zegt Tucker.

“Ze gaven gewoon helemaal niets om degenen die het echte werk deden. Later kwamen ze achter hen aan met experimentele serums en probeerden die aan alle arbeiders op te dringen.”


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/check-deze-vijf-bizarre-eigenschappen-van-moderne-linkse-mensen/ 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...