dinsdag 6 februari 2024

Ziekte X lijkt een uitgewerkt plan nu de bedrijfsmedia de krantenkoppen laten knallen over de “volgende pandemie” die “20 keer” meer doden veroorzaakt dan COVID

 februari 2, 2024   40

   Tumisu / Pixabay

Na het jaarlijkse forum van het World Economic Forum (WEF) in Davos, beleven de door het bedrijfsleven gecontroleerde media hoogtijdagen met het verspreiden van propaganda over de volgende “pandemie”, bekend als “Ziekte X”, die volgens talloze berichten “20 keer” dodelijker zal zijn dan het coronavirus, schrijft Ethan Huff.

De Daily Express (Verenigd Koninkrijk) kopte onlangs dat de volgende pandemie “al onderweg is” en 50 miljoen mensen zou kunnen doden.

De Irish Star kopte dat “medische experts” al bezig zijn met de ontwikkeling van een nieuw vaccin voor Ziekte X, die mogelijk “20 keer besmettelijker is dan Covid.”

The Sun (VK) zegt dat wereldleiders in Davos bijeenkwamen “vanwege de angstaanjagende dreiging van ‘Ziekte X’, temidden van de angst dat een hypothetische uitbraak 20x meer mensen zou kunnen doden” dan COVID deed.

The Messenger zegt dat “mondiale elites” plannen maken voor de “volgende pandemie”, die “20 keer dodelijker zal zijn dan COVID.”

AzerNews papegaait veel hiervan na door een kop te publiceren die beweert dat een nieuwe Ziekte X “die 20 keer meer doden kan veroorzaken dan Covid-19 wordt besproken in Davos.”

En de lijst gaat maar door.

Ziekte X is niet echt – het is nep, net als COVID was

Volgens Dr. Robert Malone, die schrijft voor het Brownstone Institute, zijn al deze krantenkoppen “zwarte” propaganda omdat geen van de zogenaamde “experts” ooit bij naam wordt genoemd in een van de artikelen, noch worden er peer-reviewed papers aangehaald als bewijs van “een dodelijke ziekteverwekker die 20 keer meer sterfgevallen veroorzaakt dan COVID-19.”

“Toch zijn deze narratieven allemaal voorpaginanieuws in de mainstream media,” waarschuwt Dr. Malone.

 

“Dit is gewoon weer een oefening in geglobaliseerde berichtgeving om het door de WHO [Wereldgezondheidsorganisatie] en het WEF gepushte narratief te ondersteunen dat regeringen miljarden moeten pompen in de grootste transnationale bedrijven ter wereld om een niet-bestaande ziekte te ‘genezen’.”

De “grijze” propaganda die ook wordt verspreid, bereikt bijna hetzelfde doel als de zwarte propaganda, behalve dat de grijze propaganda rechtstreeks wordt gepushed door het WEF en de WHO, naast andere globalistische entiteiten.

Zelfs in Davos werd toegegeven dat Ziekte X een “niet-geïdentificeerde ziekte” is, wat betekent dat het nep is. En toch spraken de globalisten die aanwezig waren op de bijeenkomst erover alsof het niet alleen echt is, maar mogelijk al in omloop is.

“De grote druk van de WHO en het WEF is dat ‘Ziekte X’ zoönotisch zal zijn,” waarschuwt Dr. Malone. ” Het geld om elk stukje land in de wereld te monitoren is de manier om ‘Ziekte X’ te stoppen.”

“Wat een toeval dat de gloednieuwe CIA [Central Intelligence Agency]/inlichtingendienst die is aangewezen om het National Counterproliferation and Biosecurity Center te leiden om ziekteverwekkers in de gaten te houden, precies dat van plan is. En dat dit toevallig bedoeld is om parallel te lopen met de CIA-missie om de wereld te monitoren voor andere (snode?) doeleinden.”

Een van de belangrijkste doelen achter al deze Ziekte X propaganda is het implementeren van de zogenaamde “One Health” oplossingen van de WHO, die door het orgaan van de Verenigde Naties (VN) als volgt worden omschreven:

“Overheidsfunctionarissen, onderzoekers en werknemers in alle sectoren op lokaal, nationaal, regionaal en mondiaal niveau moeten gezamenlijke reacties op gezondheidsbedreigingen implementeren. Dit omvat het ontwikkelen van gedeelde databases en surveillance in verschillende sectoren, en het identificeren van nieuwe oplossingen die de onderliggende oorzaken en verbanden tussen risico’s en gevolgen aanpakken.”

 

Met andere woorden, One Health geeft overheidsfunctionarissen overal het excuus en de instrumenten die nodig zijn om de totale controle over hun rechtsgebied te grijpen, zodat ze kunstmatige intelligentie (AI) en andere autoritaire instrumenten kunnen gebruiken om het internet, de landbouw, klimaatverandering, volksgezondheid, medische systemen, ecologische locaties en zowel stedelijke als landelijke gebieden te reguleren tijdens de volgende “crisis”.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/ziekte-x-lijkt-een-uitgewerkt-plan-nu-de-bedrijfsmedia-de-krantenkoppen-laten-knallen-over-de-volgende-pandemie-die-20-keer-meer-doden-veroorzaakt-dan-covid/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...