dinsdag 6 februari 2024

Het tweede en laatste Russische ultimatum

 dinsdag, 06 februari 2024 10:54   Hits: 4429

de Russische beer wakker makenSteeds vaker komen er berichten over een komende oorlog met Rusland.

Ook steeds vaker worden er met Westerse raketten of drones burgerdoelen geraakt op Russisch grondgebied waarbij veel burgerdoden vallen.


Misschien kan je wel stellen dat er een soort wonder moet gebeuren wil men in dit stadium nog een oorlog met Rusland voorkomen.

Het Westen onder aanvoering van de door Israël gecontroleerde Verenigde Staten stelt alles in het werk om deze oorlog te forceren.

Ongekende hoeveelheden geld en wapens worden aan Oekraïne gegeven zodat deze de Russische beer op alle mogelijke manieren verder kan uitdagen.

Dit zijn de berichten van vanmorgen:

Rusland zei zondag dat ten minste 28 mensen zijn omgekomen bij de Oekraïense beschieting van een bakkerij in Lysychansk, een stad in de door Rusland gecontroleerde oblast Loehansk in het oosten van Oekraïne.

De bakkerij werd zaterdagmiddag getroffen en het dodental steeg toen hulpverleners 's nachts door het puin zochten. Volgens Reuters zeiden lokale functionarissen dat de aanval werd uitgevoerd door Oekraïense troepen met behulp van een door de VS geleverd HIMARS-raketsysteem.

De woordvoerster van het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken, Maria Zakharova, zei dat de aanval werd uitgevoerd met westerse wapens. 

Zakharova noemde de aanval een "terroristische aanslag" en zei dat EU-burgers moeten weten dat de door hen betaalde belastingen worden gebruikt om wapensystemen naar Oekraïne te sturen en  dat "ze worden gebruikt om burgers te doden".

Deze aanval op een bakkerij komt kort nadat Rusland bij de VN waarschuwde voor de gevolgen van het onbeperkt blijven leveren van wapens aan Oekraïne.

Het lijkt erop dat Rusland deze keer ook waarschuwt, maar voor de laatste keer. Toen Rusland de eerste keer een ultimatum stelde en niemand luisterde was de oorlog in Oekraïne het gevolg.

Bij de VN riep het Ministerie van Buitenlandse Zaken van de Russische Federatie het Westen op om eindelijk te luisteren naar hun standpunt over de oplossing van het conflict in Oost-Europa.

Tijdens de bijeenkomst van de VN-Veiligheidsraad probeerde Rusland opnieuw het Westen te waarschuwen en deze te laten stoppen met het pompen van wapens naar Oekraïne.



Nederland, als filiaal van Amerika wat weer een filiaal van Tel Aviv is, loopt voorop met het uitdagen van de Russen:

Nederland voegt zes F-16-gevechtsvliegtuigen toe aan het aantal toestellen dat aan Oekraïne wordt geleverd. Dat betekent dat er nu 24 Nederlandse F-16's naar Oekraïne zullen gaan, meldt demissionair minister Kajsa Ollongren (Defensie).

En zo blijft de voorspelling van Alois Irlmaier, de Duitse Nostradamus nog steeds actueel.

De landen aan de Zee (Nederland, Belgie, de Duitse kust, Denemarken?) worden door het water zwaar bedreigd, de zee is zeer onrustig, de golven gaan huizenhoog, het schuimt er, alsof het onder de aarde kookte. (De in de Noordzee exploderende kernbom kan een zeebeving in gang wetten, waarmee mogelijk een onderaardse vulkaanuitbarsting is verbonden. 'Het kookte' wijst op de hoge temperatuur die gewoonlijk met vulkanen is verbonden.) 
Eilanden verdwijnen en het klimaat verandert. 
Een deel van het trotse eiland (Engeland) verzinkt, als dat ding in het water valt, dat de vlieger erin gooit. Dan verheft het water zich als uit een stuk en valt weer terug. Wat dat is, weet ik niet. Wanneer het komt, weet ik niet.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...