donderdag 22 februari 2024

Darmkanker neemt toe onder jonge volwassenen: GGO's, vaccins en synthetisch foliumzuur zijn allemaal de schuldigen

 02/20/2024 // Ethan Huff // 7,2K Weergaven

Tags: American Cancer Societybadcancerbadfoodbadhealthbadsciencecancer causescancer criminalschemicalsclean food watchcolon cancerenriched foodsfolic acidfood sciencefood supplyfortified foodsfrankenfoodGMOhealth sciencejunk foodresearchstop eating poisonsynthetic nutrientstoxic ingredientsvaccinationvaccinesyouth


Sinds de jaren negentig is het aantal darmkankers onder jongeren onder de 50 jaar omhooggeschoten, en het establissement doet alsof ze niet weet waarom.

Een slecht dieet, geven ze toe, is waarschijnlijk met elkaar verbonden, aangezien genetisch gemodificeerde organismen (GGO's) voor het eerst werden geïntroduceerd rond de tijd dat darmkanker een ernstig probleem begon te worden bij jongeren. Andere voedingsfactoren die verband houden met darmkanker zijn onder meer verwerkte, zeer inflammatoire voedingsmiddelen en alcohol.

De American Cancer Society (ACS) heeft onlangs een rapport  gepubliceerd over het fenomeen, dat verder wordt verklaard door een andere studie gepubliceerd in het tijdschrift Cancer Research Communications dat wijst opnieuw op voedingsfactoren, en met name de consumptie van synthetisch foliumzuur.

Hoewel de meeste landen geen synthetisch foliumzuur toevoegen aan brood en op meel gebaseerde producten, doen de Verenigde Staten en Canada dat wel. Dit verklaart gedeeltelijk waarom jongeren overal bezwijken voor darmkanker met een snelheid die nog nooit eerder in de menselijke geschiedenis is gezien.

In 1996 hebben de Verenigde Staten Food and Drug Administration (FDA) een decreet uitgevaardigd waarin werd bepaald dat alle verrijkte graanproducten tegen 1998 met foliumzuur waren "versterkt", met als argument dat deze synthetische, foliumzuurachtige stof geboorteafwijkingen voorkomt. Bijna onmiddellijk daarna begonnen de darmkankercijfers te stijgen bij de jongere bevolking van Amerika.

"Folaat en foliumzuur worden vaak door elkaar gebruikt, maar er is een opmerkelijk verschil tussen de twee", legt Jennifer Sweenie uit, voor schrijven The Epoch Times "Folaat is een B-vitamine die van nature voorkomt in bepaalde voedingsmiddelen, waaronder fruit, groenten en peulvruchten. Tijdens het spijsverteringsproces zet uw lichaam foliumzuur om in zijn actieve vorm voordat het bloed binnendringt.".

"Foliumzuur (Folic Acid)  is gewoon een synthetische vorm van folaat die wordt gebruikt in verrijkte voedingsmiddelen. Je lichaam kan foliumzuur niet zo gemakkelijk metaboliseren als natuurlijk voorkomend foliumzuur. Het proces van het omzetten van foliumzuur in zijn actieve vorm duurt langer dan bij foliumzuur. Dit kan leiden tot een opeenhoping van foliumzuur in het bloed en het eten van verrijkte voedselproducten kan aan dat overschot bijdragen."

Foliumzuur en tumoren

Onderzoekers van het Baylor College of Medicine ontdekten dat foliumzuurconsumptie in feite verband houdt met tumorgroei. Muizen voedden een foliumzuur aangevuld dieet dat het foliumzuur "versterkingsprogramma" van de FDA nabootst, ontwikkelde tumoren in de dikke darm.

Als je in Noord-Amerika woont, u kunt "verrijkte" producten op basis van granen die foliumzuur bevatten, vermijden door vast te houden aan buitenlandse producten uit Europa of Engeland, of door gecertificeerde biologische producten te kopen - pas op dat sommige gecertificeerde biologische producten nu stilletjes foliumzuur toevoegen, lees het label dus aandachtig.

Een andere factor in het torenhoge aantal darmkanker bij jongeren is het steeds toenemende vaccinatieschema van de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC). Dit omvat Wuhan coronavirus (COVID-19) "vaccins", die zijn gekoppeld aan acute diverticulitis en microperforatie van de dikke darm.

"Volgens de USDA-richtlijnen over voedsel is het een korte weg naar een slechte gezondheid", schreef een commentator over hoe de officiële zogenaamde "voedselpiramide" van de Amerikaanse regering zeker bijdraagt aan de stijgende darmkankercijfers.

"Het is ook de consumptie van giftige omega-3- en omega-6-vetzuren", suggereerde een ander, en merkte op dat deze oliën in de jaren vijftig als giftig afval werden beschouwd.

"Een paar steekpenningen later en je bent morbide zwaarlijvig met kanker, hartziekten en beroertes. Vóór 1850 bedroeg de totale consumptie van omega-3 en omega-6 samen minder dan drie gram – vandaag is het 30-100 gram per dag."

Binnenkort zal ieder ander mens kanker krijgen, in de mate waarin de zaken zich nu  ontwikkelen.

Find out more about natural cancer solutions at CancerSolutions.news.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

TheEpochTimes.com

Wiley.com

AACRJournals.org

NaturalNews.com

ncbi.nlm.nih.gov

https://www.naturalnews.com/2024-02-20-colon-cancer-young-adults-gmo-vaccines-chemicals.html

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...