donderdag 22 februari 2024

Ook bij een rechts kabinet zal de omvolking doorgaan

 donderdag, 22 februari 2024 11:33   Hits: 1516   

  overspoeld door asielzoekers

Overal in Europa worden kleine gemeenschappen gedwongen asielzoekers op te vangen en te huisvesten.

Wanhopige burgers in ons land hopen op een rechts kabinet om een eind te maken aan de niet aflatende stroom asielzoekers.



Ongeveer 100 jaar geleden schreef de bekende vrijmetselaar Kalergi een boek. Of beter gezegd een handleiding over hoe de sekte Europa kon omvolken naar een gehoorzaam en volgzaam ras.

In zijn boek “Praktisch Idealisme” legt Kalergi uit dat de bewoners van het toekomstige Europese Rijk niet langer de mensen zijn die er historisch altijd hebben gewoond, maar dat in plaats daarvan er een soort sub-menselijke soort zal ontstaan door het vermengen van rassen. Hij stelt dat de oorspronkelijke bewoners vermengd moeten worden met andere rassen en culturen zoals donkere of Aziatische mensen, waarbij uiteindelijk een “kudde” zal ontstaan zonder enige identiteit en vooral één die gemakkelijk door de elite onder controle te houden is.

Kalergi pleit verder dat de individuele landen niet langer zelfbeschikkingsrecht zullen hebben en deze individuele landen zullen door gebruik te maken van etnisch separatistische bewegingen en massa-immigratie uiteindelijk geheel verdwijnen. Om Europa door de elite te kunnen laten controleren wil Kalergi de oorspronkelijke bevolking veranderen in een mengsel van zwarten, witten en Aziaten.

Bovenstaande is een opdracht van de sekte aan overheden en deze hebben zich daaraan te houden, ongeacht of ze links of rechts zijn. Omdat het een opdracht van de sekte betreft worden deze instructies dan ook blindelings opgevolgd.

En zo kan het dat overal in Europa originele bewoners in hun dorpen en steden plaats moeten maken voor vreemdelingen.

Hier een voorbeeld uit Engeland.



In ons land heeft de rechter de het asielorgaan COA een dwangsom opgelegd van 15.000 euro per dag voor iedere dag dat het aantal asielzoekers in Ter Apel oploopt tot boven de 2.000. Die dwangsom moet dan worden betaald aan de gemeente waarin Ter Apel ligt voor de extra overlast bovenop de gebruikelijke overlast.

Het COA is uiteraard overheid en aangezien wij de overheid betalen met belastinggeld betalen wij de boetes die een rechter oplegt. Met andere woorden wij betalen boetes omdat de overheid het Kalergiplan uitvoert.

Overheden en politici zullen van alles beloven en van alles in het werk stellen om de asielinstroom te verminderen, maar het zal nooit lukken.

Dit, omdat zowel links als rechts onder volledige controle van de sekte staan.

Kijk naar Italië waar men de vlag uithing toen er eindelijk een rechtse regering kwam. 

In 2019 bestonden er bij de oppositie in Italië plannen om het Italiaanse goud weg te halen bij de centrale Rothschild bank.

Giorgia Meloni, de leider van de extreem rechtse partij Broeders van Italië, steunt het wetsvoorstel en zegt: “Wij zijn klaar om overal in Italië strijd te voeren en als het nodig is de Italianen de straat op te krijgen”.

Meloni is de nieuwe premier van Italië. Het goud ligt nog steeds bij de centrale Rothschild bank, er komen meer asielzoekers het land binnen dan ooit en Meloni loopt keurig in de pas.

Het volk kan kiezen wie of wat het wil, wat er uiteindelijk gebeurt wordt bepaald door de krachten in de achtergrond die via hun clubs zoals het WEF en de Bilderberg Conferentie de nodige instructies geven aan hen die zijn gekozen of binnenkort gekozen zullen worden.

Of zoals een bekende Nederlandse vrijmetselaar ooit zei: 'Gewoon je bek dichthouden'.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...