zondag 11 februari 2024

“mRNA-gevaccineerde mensen geven Bluetooth-signalen” – Verontrustend Frans onderzoek: “Onverklaarbare magnetiseringsverschijnselen ook bij PCR-geteste personen”

 In de afbeelding hebben we een fotomontage gemaakt gebaseerd op het wetenschappelijke beeld van het biomedische gebruik van grafeen in het menselijk lichaam met een mobiele telefoon in de Indiase studie Sahoo et al. gepubliceerd in Science Direct die het gebruik van Bluetooth-technologie in de farmacologie bevestigt.

december 21, 2023   29

De studie moet met de nodige voorzichtigheid worden bekeken, maar zoals bevestigd door onze deskundige IT-consultant die ons de patenten van Moderna verstrekte over het gebruik van grafeen in het Spikevax Covid mRNA-vaccin, zijn de experimenten uitgevoerd met geavanceerde apparatuur op een strikt wetenschappelijke manier, schrijft Carlo Domenico Cristofori.

De geruchten over het vermeende magnetisme veroorzaakt door vaccins zijn onderworpen aan een spervuur van ontkenningen door PRO-VAX fact-checkers, maar dit onderzoek werd onlangs genoemd als een bron in een studie gepubliceerd in de Amerikaanse wetenschappelijke publicatie International Journal of Vaccine Theory Practice and Research van Dallas.

Dat niet alleen. De vele onderzoeken van Gospa News naar het gebruik van nanodeeltjes zoals grafeenoxide voor biomedische doeleinden maken de ontkenningen nu achterhaald en de onderzoeken die hun aanwezigheid in mRNA genetische sera verifiëren en bevestigen meer dan gerechtvaardigd.

Daarom herlanceren we, in tegenstelling tot wat gebruikelijk is, dit experiment, hoewel we ons ervan bewust zijn dat het geen onbetwistbare wetenschappelijke waarde heeft. Precies om die reden hebben we het niet opgenomen in ons dossier ‘Vaccins & Grafeen’ dat alleen gebaseerd is op gepubliceerde en herziene studies.

“Sinds april 2021 doen geruchten de ronde op sociale netwerken over het verschijnen van bluetooth-achtige signalen na een of meer injecties tegen covidia die worden aangeboden door farmaceutische bedrijven. De resultaten higlight:

– Geen enkele niet-geïnoculeerde, niet-geteste persoon geeft een signaal.

– Verschillende geïnjecteerde personen geven signalen in ongeveer 40% van de gevallen

– Enkele niet-geïnoculeerde, geteste personen geven in ongeveer 50% van de gevallen een signaal.

Dit is wat naar voren komt uit Project Bluetooth Experience X, gefinancierd door EFVV, NLPV en talrijke anonieme donaties.

“EFVV (European Forum for Vaccine Vigilance) is een samenwerkingsverband van lidorganisaties en individuele leden uit 25 Europese landen. Onze ledenorganisaties bestaan uit consumentengroepen en pro-keuze groepen die op hun beurt medische professionals en wetenschappers als leden hebben” lezen we op hun officiële website.

“Hun gecombineerde ledental overschrijdt de 100.000. We roepen alle Europeanen op om zich te verenigen in een eis voor een verenigd vaccinatiebeleid gebaseerd op keuzevrijheid en geïnformeerde toestemming. Wij geloven dat verplichte vaccinatie niet alleen een ernstig risico is, maar ook een schending van de mensenrechten en de menselijke waardigheid. Daarom eisen we transparantie en voorzichtigheid, maar ook erkenning en zorg voor de vele vaccinatiegewonden in Europa en daarbuiten“.

“Er circuleren talloze video’s die het verschijnen van verontrustende verschijnselen lijken aan te tonen, zoals magnetisatie op verschillende lichaamsdelen, het verschijnen van Bluetooth MAC-adressen in de aanwezigheid van ingeënte personen, het verschijnen van signalen tijdens een scan die wordt uitgevoerd op het lichaam van ingeënte personen via detectie van dierlijke microchips, enz. Hoewel de mainstream media en overheidsinstanties het bestaan van deze fenomenen hebben ontkend, hebben burgers steeds meer empirische ervaringen gepost”.

 

Dit is wat ze kort uitleggen in de notitie waarmee ze 2 PDF bijlagen verspreiden die extreem gedetailleerd en zelfs complex te interpreteren zijn voor diegenen onder ons die geen specialisatie hebben in natuurkunde of biofysica.

Op grote schaal testen van grafeen voor biomedisch gebruik

Maar Gospa News heeft ontdekt dat er al een onderzoek is gepubliceerd om grafeenoxide in het menselijk lichaam te testen met de smartphone om verschillende biomedische functies te vervullen.

Deze onthulling met betrekking tot gevaccineerde mensen lijkt alleen maar een bevestiging te zijn van wat er al op grote schaal circuleerde op het internet. Hier is het sensationele nieuws over mensen die zijn onderworpen aan RT PCR-tests.

“Uit deze resultaten kunnen we zeggen dat een significant percentage van de geïnjecteerde personen en, in mindere mate, niet-geïnoculeerde personen die getest zijn met PCR-tests alfanumerieke signalen uitzenden in het frequentiebereik dat overeenkomt met dat van Bluetooth-gebruik”, lezen we in de studie die op dit moment nog niet is gepubliceerd in een wetenschappelijk tijdschrift en daarom, zoals aan het begin geschreven, met uiterste voorzichtigheid moet worden gelezen.

Alvorens enkele saillante opmerkingen van het onderzoek te lezen, moeten enkele vooronderstellingen worden gemaakt die helpen om het onderzoek in te kaderen, maar ook om het te accrediteren.

·         Als Gospa News 11 onderzoeken heeft gewijd aan het onderwerp ‘Vaccins & Grafeen’ (3 reeds vertaald in het Engels), dan is dat omdat het tientallen studies heeft opgespoord over het experimenteren met deze nanovormen afgeleid van koolstof op biomedisch gebied en bij de constructie van sera van vaccingenen en over hun aanwezigheid in de flacons van genieserums of in het bloed van gevaccineerde mensen.

·         Grafeenoxide werd vanwege zijn elektromagnetische en fotogenieke eigenaardigheden ook getest als neurocerebraal controle-instrument door het militaire agentschap DARPA van het Amerikaanse Pentagon tijdens de regering Obama-Biden, waarbij de viroloog Anthony Fauci monsterlijke, viraal geladen chimere coronavirussen bouwde waarvan werd aangenomen dat ze de voorlopers van SARS-Cov-2 waren.

·         Soortgelijke studies werden uitgevoerd door het Graphen Flagship project van de Europese Commissie binnen het bredere Horizon 2020 plan dat fact-checkers financierde om al het negatieve nieuws tegen Covid vaccins te censureren.

·         In een onderzoek van de Amerikaanse cardioloog Peter McCullough wordt benadrukt dat bijwerkingen van vaccins worden veroorzaakt door 4% van de partijen, waarbij het vermoeden wordt geuit dat er veel placebopartijen van fysiologische oplossing, water en zout in omloop zijn, juist om het aantal slachtoffers van ongewenste bijwerkingen in een massaal experiment met onwetende menselijke proefkonijnen binnen de perken te houden

·         Onderzoek gepubliceerd door Peter Riis Hansen, afdeling cardiologie, Kobenhavns Universitet, Kopenhagen, Denemarken. en gecrediteerd door de Duitse onderzoekers Dr. Gerald Dyker, professor organische chemie aan de Ruhr Universiteit Bochum, en Dr. Jörg Matysik, professor analytische chemie aan de Universiteit van Leipzig, ondersteunde het bestaan in een enorm aantal Pfizer vaccins PLACEBO.

·         Een leidinggevende van Pfizer in Oceanië bevestigde tijdens een hoorzitting voor het Australische parlement dat zijn farmaceutische bedrijf in Nieuw-Zeeland verschillende partijen vaccins gebruikte die niet waren onderzocht door de nationale instanties voor geneesmiddelencontrole.

 

Daarom lijkt het feit dat het vreemde radiofrequentieverschijnsel bij slechts 40% van de mensen die gevaccineerd zijn met Covid waarneembaar is, zeer gerechtvaardigd en wordt het ondersteund door een veelvoud aan strikt wetenschappelijke redenen.

Maar het feit van hetzelfde fenomeen bij mensen die RT PCR testen kan ook dezelfde verklaring hebben en wordt ook gerechtvaardigd door de testfase van een op grafeen gebaseerd wattenstaafje dat, voor zover we weten, al gebruikt kan zijn in andere producten, ook gezien het feit dat, zoals onthuld door Gospa News, een van de al belangrijke RT PCR diagnostische laboratoria een partner is van de Big Pharma vaccins in het OneNucleus project in Cambridge.

Bluetooth Experience X onderzoek als bron van een studie gepubliceerd in een medisch tijdschrift

Het onderzoek Bluetooth Experience X werd uitgevoerd door universitaire onderzoekers en experts in geavanceerde technologieën Germán Sarlangue, student aan de Ecole Supérieur de Commerce et Technologie de Toulon, Julien Devilleger, cardioloog aan Polyclinique St Jean, Philippe Trillaud, Steve Fouchet, expert in beveiligingssystemen en netwerken , Lidwine Taillasson en Grégory Catteau, hoofd programmering bij het GSK Research and Development Centre.

Het is niet gepubliceerd door een wetenschappelijk tijdschrift en is daarom niet onderworpen aan een peer review die de betrouwbaarheid ervan bevestigt.

Maar het werd wel genoemd onder de bronnen van het lopende onderzoek door de interdisciplinaire onderzoeker Daniel Broudy, professor aan de Okinawa Christian University, met de titel “Cyborgs R Us: The Bio-Nano Panopticon of Injected Bodies?”, gepubliceerd op 20 augustus 2022 binnen ResearchGate en International Journal of Vaccine Theory Practice and Research, dat vooral verwijst naar de ontdekkingen van nanovormen van grafeenoxide door de Spaanse scheikundige Pablo Campra.

“Een overzicht en kritische analyse van literatuur op het gebied van biotechnologie, nanotechnologie en materiaalkunde kan belangrijke inzichten opleveren over belangrijke bedreigingen waarmee de mensheid wordt geconfronteerd in een wereld die grotendeels verdeeld is door sterk gecompartimenteerde epistemische gemeenschappen. Interdisciplinair onderzoek naar de goed gedocumenteerde problemen die voor mensen ontstaan door de injecteerbare mRNA-platforms die beweren de medische complicaties van COVID-19 aan te pakken, onthullen verrassend, zo niet zeer verontrustend, nieuw bewijs van klaarblijkelijke fraude en bedrog”, schrijft Broudy, professor Toegepaste Taalkunde, in het abstract van zijn studie.

 

“De hier gepresenteerde analyse ondersteunt zowel de gerapporteerde laboratoriumstudies van bloedmonsters van geïnjecteerde proefpersonen als experimenteel werk waarin de mogelijke redenen worden onderzocht voor waargenomen verschijnselen met betrekking tot elektromagnetische eigenschappen die in menselijke lichamen worden vertoond – voegde de onderzoeker eraan toe – De aanleiding voor deze multidisciplinaire studie waren de huidige rapporten van een aanzienlijk deel van de geïnjecteerde proefpersonen die alfanumerieke signalen uitzonden in het frequentiebereik dat overeenkomt met Bluetooth communicatienetwerken. De bespreking van deze bizarre verschijnselen wordt ingekaderd door een bredere historische context van nanotechnologie als opkomende industrie en door recente commentaren van opmerkelijke publieke figuren over surveillance onder de huid en het verdwijnen van burger- en mensenrechten”.

In het Abstract van hun studie voor EFVV (European Forum for Vaccine Surveillance) specificeerden Sarlangue et al. in plaats daarvan:

“Objectificatie van het bestaan van detecteerbare MAC-adressen in het Bluetooth-frequentiebereik na een inenting met COVID-antigeentherapie en COVID-detectie-PCR-test. Echter, zoals Jérôme R., die verantwoordelijk is voor de publicatie van het artikel, aangeeft, zelfs als de verkregen resultaten twijfelachtig zijn (niet-geïdentificeerde MAC-adressen verschijnen), zou het verkeerd zijn om een overhaaste conclusie te trekken”.

Hieronder doen we verslag van de PDF van het experiment, waarbij we de lezers uitnodigen dezelfde voorzichtigheid te betrachten bij het als wetenschappelijk volledig beschouwen ervan als door de auteurs zelf wordt aanbevolen. Maar vanwege de vele vooronderstellingen die hierboven zijn genoemd leek het ons noodzakelijk en nuttig om het te rapporteren.

Bronnen:

GOSPA NEWS – VACCINES & GRAPHENE DOSSIER
RICERCA EFVV – experience-bt-v2-fr-es-uk_02715
EFVV – website
International Journal of Vaccine Theory, Practice, and Research – Cyborgs R Us: The Bio-Nano Panopticon of Injected Bodies?
GOSPA NEWS – COVID-19 DOSSIER
GOSPA NEWS – WUHAN-GATES DOSSIER


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/mrna-gevaccineerde-mensen-geven-bluetooth-signalen-verontrustend-frans-onderzoek-onverklaarbare-magnetiseringsverschijnselen-ook-bij-pcr-geteste-personen/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...