zondag 11 februari 2024

Niemand komt levend uit de klimaatramp – Dane Wigington

 februari 11, 2024   8 

    MattHPhotos / Pixabay

Klimaatonderzoeker Dane Wigington zegt dat er dagelijks grote leugens worden verteld om te verhullen hoe snel het klimaat wereldwijd implodeert. Natuurlijk is er op allerlei manieren schade toegebracht aan het milieu, maar Wigington beweert dat de grootste oorzaak van de schade die op dit moment aan de planeet wordt toegebracht door de mens veroorzaakte klimaatengineering is die vanuit de lucht wordt gesproeid. Wigington legt uit: “Waar het op neerkomt is dat we hier en nu voor ons leven vechten. Het huidige paradigma is voorbij. Het is op sterven na dood. De oceanen sterven. De insecten sterven. Plankton sterft. Onze atmosfeer verandert radicaal. Niets kan zich aanpassen aan veranderingen met deze snelheid. Nogmaals, we hebben het over giftige elementen die nooit in onze atmosfeer zouden mogen zijn… We weten dat er gepatenteerde processen zijn voor chemische ijskernvorming. Ze hebben openlijk aangekondigd dat ze dit doen… Als je dit ter sprake brengt, spuwen ze de samenzweringsmantra van de feitenlozen en de angsthazen uit en doen ze geen enkel onderzoek. Sinds wanneer komen er winterstormen uit de recordwarme Golf van Mexico? We hadden watertemperaturen in Florida van 39 graden. Dat is hetzelfde temperatuurbereik dat Jacuzzi aanbeveelt voor hun bubbelbaden. Het doodt alles – alles,” schrijft Greg Hunter.

Wigington zegt dat mensen de waarheid nodig hebben en wakker moeten worden omdat de tijd dringt voor de wereld waarin je bent opgegroeid. Wigington zegt: “We hebben laag over laag van totale waanzin door een militair-industrieel complex dat volledig buiten controle is… Als we op deze koers blijven, zal niemand van ons hier nog lang zijn. Het kan me niet schelen wie er met zijn ogen rolt, wegloopt en zegt dat hij het niet gelooft. De gebeurtenissen zullen je het tegendeel vertellen… Weigeren te erkennen dat klimaatengineering de meest schadelijke menselijke activiteit is op dit moment… Hoe kunnen deze milieugroeperingen dit enorme destructieve deel van de balans negeren? Omdat ze hun 501(c)(3) non-profit willen beschermen. GeoEngineeringWatch.org vindt dat misdadige hypocrisie. Op de huidige koers komt niemand er levend uit, en dat geldt ook voor degenen die denken dat ze ondergronds gaan en dit uitzitten. We hebben een bepaalde hoeveelheid opwarming van de aarde veroorzaakt en klimaatengineering maakt dat erger… We hebben deze terugkoppelingslus in gang gezet en deze enorme methaanexplosies veroorzaakt. Het bedekt de planeet en houdt warmte vast als een glaslaag. Die warmte zorgt ervoor dat er meer methaan vrijkomt en dat zorgt voor meer opwarming. Dat is een terugkoppelingslus en we hebben ongeveer 50 van dit soort terugkoppelingslussen.”

 

Wigington vraagt zich af: “Wat is er nodig om mensen wakker te schudden en ze te laten zien dat we vechten voor ons leven? … We hebben AccuWeather en Weather Channel, en als het niet zo tragisch en verschrikkelijk was, zou het komisch zijn om te zien hoe de klimaatacteurs van Weather Channel proberen uit te leggen waarom het op de grond 4 graden sneeuwt en in de lucht 10 of 15 graden is. Hun taak lijkt op dit moment te zijn om de sporen van de klimaatingenieurs uit te wissen. Dit is belachelijk.

Tot slot heeft Wigington nog hoop, maar daarvoor moet het publiek wakker worden. Wigington zegt: “In de (GeoEngineeringWatch.org) film “The Dimming,” probeer ik altijd dit punt te maken, en dat is dat iedereen van ons de laatste zandkorrel kan zijn die de aardverschuiving van het ontwaken in gang kan zetten… Dat betekent dat we effectief en efficiënt moeten leren vechten, en dat betekent niet naar de hemel wijzen en tieren, maar geloofwaardige gegevens doorgeven. Dat kan gratis vanaf je eigen computer thuis. Deel links naar “The Dimming” (een gratis film die al meer dan 6,2 miljoen keer bekeken is). Stuur die link naar Congresleden en wie dan ook want je plant een zaadje dat zal moeten groeien. Ik wil dat benadrukken, het zal gedwongen worden om te groeien. We zijn dus niet machteloos en degenen die de touwtjes in handen hebben zijn geen goden. We kunnen een verschil maken. We kunnen absoluut een verschil maken.”

 

Er staat nog veel meer in het 51 minuten durende interview.

Ga mee met Greg Hunter van USAWatchdog.com als hij één op één praat met klimaatonderzoeker Dane Wigington, oprichter van GeoEngineeringWatch.org, met een update over de ramp die geoengineering veroorzaakt.

Video Link: https://rumble.com/v4chzbw-nobody-gets-out-alive-from-climate-engineering-disaster-dane-wigington.html 


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...