maandag 26 februari 2024

Vaccineerders in Nieuw-Zeeland vrezen voor hun leven nu het publiek in opstand komt tegen ‘pandemische genocide’

 februari 25, 2024   56 

 

    Baltimore County Government / Wikimedia / (PDM 1.0 DEED)

Duizenden verpleegkundigen in Nieuw-Zeeland zeggen dat ze nu voor hun leven vrezen nu het publiek in opstand komt tegen de genocide die tegen hen is gepleegd tijdens de pandemie.

De namen en gegevens van meer dan 12.000 vaccineerders in Nieuw-Zeeland zijn onlangs online uitgelekt. Door het datalek bij Te Whatu Ora vrezen de verpleegkundigen die de dodelijke injecties hebben toegediend voor een reactie van een woedend publiek, bericht Thepeoplesvoice.

Een verpleegster, die haar naam niet wilde gebruiken, zei dat ze geschokt was toen ze vrijdag een e-mail ontving van Te Whatu Ora waarin stond dat haar naam op de lijst stond.

Nzherald.co.nz bericht:

Ze wist niet zeker wat ze nog meer kon doen om zich veiliger te voelen en tot dusver had ze haar huisbaas gevraagd om haar omheining te repareren.

“Ik maak me gewoon zorgen dat iemand naar mijn huis komt en mij en mijn kinderen bedreigt,” zei ze.

In de e-mail aan de vaccineerders stond dat hun namen op 25 januari waren gevonden in een document op de Amerikaanse site.

“Voor zover wij weten, is uw naam op 29 januari uit het openbaar toegankelijke bestand verwijderd,” stond er. “Door dit te zeggen, moet ik ook erkennen dat de informatie nog steeds in het bezit is van een of meer partijen buiten onze controle.”

De verpleegster maakte zich zorgen dat mensen haar jaren later zouden kunnen opsporen en wilde dat Te Whatu Ora zou garanderen dat het verpleegsters met veiligheidshulp op de lange termijn zou ondersteunen.

Ze voelde zich in de steek gelaten door de inbreuk. Het belang van privacy was haar en haar collega’s tijdens de opleiding ingeprent en ze had hetzelfde verwacht van Te Whatu Ora, zei ze.

 

“Ik ging ervan uit dat hun standaard op het gebied van vertrouwelijkheid en privacy van het hoogste niveau zou zijn, dat zo’n beetje alles verzegeld zou zijn zodat zoiets als dit niet kon gebeuren,” zei ze. “Ik ben behoorlijk gefrustreerd dat ze zich niet aan hun belofte hebben gehouden om ons, als verpleegkundigen, veilig te houden in Nieuw-Zeeland tijdens een pandemie.”

Union the Nurses Society vertegenwoordigt ongeveer 6000 verpleegkundigen en de directeur David Willis zei dat ze veel bezorgde mensen hadden gehoord. Ze waren ook bezorgd dat ze benaderd zouden kunnen worden.

Wills zei dat hij niemand had gesproken die bedreigd of lastiggevallen was, maar dat de vakbond advies per e-mail naar al haar leden had gestuurd over wat ze moesten doen als dat wel het geval was.

“Natuurlijk zijn mensen zich ervan bewust dat [de gegevens] nog steeds in handen zijn van mensen buiten hun controle en dat is zorgwekkend en verontrustend en hopelijk heeft Te Whatu Ora stappen ondernomen om ervoor te zorgen dat dit niet meer gebeurt.”

In een verklaring zei Andrew Slater, hoofd van Te Whatu Ora, dat het ongeautoriseerd vrijgeven van gegevens een grove schending van vertrouwen was en dat ze zeer teleurgesteld waren.

Het agentschap begreep dat het personeel en het publiek hen vertrouwden met gevoelige gegevens en er werd gewerkt aan het verbeteren van interne controles en het versterken van de gegevensbeveiliging, zei hij.

Hij verontschuldigde zich bij alle betrokkenen.

Het agentschap heeft een hulplijn opgezet waar vaccinatiemedewerkers terecht kunnen en in de brief wordt voorgesteld om ook naar andere diensten te gaan als mensen advies willen.

Voormalig Te Whatu Ora-medewerker Barry Young moest vrijdag voor de rechter verschijnen, op beschuldiging van toegang tot een computer voor oneerlijke doeleinden in verband met de gelekte Te Whatu Ora-gegevens.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/vaccineerders-in-nieuw-zeeland-vrezen-voor-hun-leven-nu-het-publiek-in-opstand-komt-tegen-pandemische-genocide/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...