maandag 26 februari 2024

Geboortecijfers dalen naar recordlaagte in Engeland en Wales

 februari 25, 2024   7

    blankita_ua / Pixabay

Het geboortecijfer in Engeland en Wales is gedaald tot een nieuw dieptepunt sinds het begin van de metingen in de jaren 1930.

Volgens cijfers van het Office for National Statistics (ONS) is het totale vruchtbaarheidscijfer gedaald tot 1,49 kinderen per vrouw in 2022.

De cijfers liggen ver onder de 2,1 die nodig is om de bevolking op peil te houden en zijn de laagste sinds het begin van de metingen in 1939.

Breitbart doet verslag:

Volgens de statistieken werden er in 2022 605.479 levendgeborenen geregistreerd, een daling van 3,1 procent ten opzichte van het voorgaande jaar en ook het laagste totale cijfer sinds 2002.

Uit de gegevens bleek ook dat het aantal vrouwen dat kinderen kreeg het hoogst was tussen de 30 en 34 jaar, vergeleken met 25 tot 29 jaar twintig jaar geleden, wat suggereert dat Britse vrouwen het krijgen van kinderen uitstellen.

Joeli Brearley, directeur van Pregnant Then Screwed, vertelde The Guardian over de daling van het geboortecijfer: “Het is geen verrassing voor ons dat de vruchtbaarheidscijfers de bodem hebben bereikt. Voortplanting is een luxeartikel geworden in het Verenigd Koninkrijk. De kosten voor kinderopvang zijn ondraaglijk, en dat is nog maar de vraag of je een plaatsje kunt bemachtigen.

“Ons onderzoek heeft uitgewezen dat bijna de helft van de ouders zich in de schulden heeft gestoken of spaargeld heeft moeten aanspreken om de kosten van kinderopvang te kunnen betalen,” zei ze.

In een toespraak voor de globalistische krant Financial Times zei James Pomeroy, een econoom bij de HSBC bank, dat zonder massale migratie de daling van het geboortecijfer zou leiden tot een daling van de Britse bevolking met 25 tot 30 procent in de volgende generatie. Hij stelde dat een afnemende autochtone bevolking “meer immigratie, hogere belastingen, slechtere openbare diensten of een hogere pensioenleeftijd” nodig heeft.

 

Dr. Mary-Ann Stephenson van de Women’s Budget Group zei echter dat het geboortecijfer van de autochtone bevolking waarschijnlijk daalt door economische factoren, zoals de prijs van kinderopvang, maar ook de snel stijgende huizenprijzen in het Verenigd Koninkrijk.

Sinds de poorten van de massale migratie werden geopend onder de linkse regering Tony Blair, is het mediane inkomen in wezen gestagneerd, met een stijging van slechts £ 90 per week sinds 1997 in reĆ«le termen, deels als gevolg van miljoenen buitenlanders die het land binnenkomen en de arbeidskosten devalueren.

De gemiddelde prijs van een huis in Groot-BrittanniĆ« steeg van £130.499 in 1997 tot £269.242 in 2022, waardoor veel jonge mensen niet meer op de huizenmarkt konden komen.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/geboortecijfers-dalen-naar-recordlaagte-in-engeland-en-wales/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...