maandag 26 februari 2024

Bill Gates’ ‘zelfverspreidende mRNA-vaccins’ zijn ‘klaar voor gebruik’

februari 26, 2024   11

       Steve Jurvetson from Los Altos, USA / Wikimedia / (CC BY 2.0 DEED)

Er is een nieuwe vorm van “zelfverspreidende mRNA-vaccins” ontwikkeld waarmee regeringen hele bevolkingsgroepen kunnen vaccineren zonder injecties of toestemming van individuen.

De nieuwe technologie, die werd ontwikkeld door Microsoft mede-oprichter Bill Gates en zijn verschillende organisaties, is nu naar verluidt “klaar om in te zetten” voor het publiek, bericht Hunter Fielding.

Onderzoeksjournalist Jefferey Jaxen bracht de alarmerende realiteit aan het licht op The Highwire.

Jaxen legt uit dat de nieuwe technologie van Gates betekent dat het mogelijk is om de hele wereld te “vaccineren” zonder grote hoeveelheden van de bevolking te injecteren.

We hebben het over zelfverspreidende vaccins, een technologie die bijna klaar was om te worden ingezet voor de pandemie van het coronavirus.

Uiteindelijk werd deze technologie echter vervangen door mRNA-injecties.

Het zou dus naïef zijn om te denken dat de wereldwijde gezondheidsautoriteiten vier jaar later niet zouden aandringen op het gebruik ervan in het geval van een nieuwe “wereldwijde gezondheidscrisis.”

Het enige dat het massale gebruik van deze technologie tegenhoudt, is dat vervelende ding dat bekend staat als geïnformeerde toestemming.

Maar de realiteit is, zoals blijkt uit het COVID tijdperk, dat geïnformeerde toestemming niet meer is wat het geweest is.

Het hele idee achter het zelf verspreiden van vaccins is grotendeels gebaseerd op het omzeilen van geïnformeerde toestemming.

Wetenschappers verwijzen graag naar het grote publiek dat toestemming geeft voor vaccins als “gedragsbarrières.”

In een wetenschappelijke paper van Timothy Notton et al. wordt opgemerkt:

“Infectieziektebestrijding staat voor grote uitdagingen, waaronder: hoe therapeutisch richten op de populaties met het hoogste risico, het omzeilen van gedragsbarrières en het overwinnen van mechanismen voor de persistentie en resistentie van ziekteverwekkers.”

Een verslag van The Telegraph merkt op:

 

“In een onderzoek uit november stelde het Department of Health dat zelfverspreidingstechnieken een einde zouden kunnen maken aan ‘vaccinvertraging’.”

Het Amerikaanse leger en DARPA hebben ook onderzoek gedaan naar zelfverspreidende vaccins voordat Gates de technologie uiteindelijk op de markt bracht.

Met name DARPA heeft antivirale middelen onderzocht die in real-time “evolueren” tegen nieuwe virusstammen.

Maar als een zelfverspreidend vaccin op een onvoorziene manier muteert, kan het mogelijk ernstige risico’s opleveren voor de hele bevolking.

Advocaat Aaron Siri waarschuwde voor zelfverspreidende vaccins die binnenkort aan het publiek worden aangeboden.

“Bij dit product is het hele idee dat ze het vrijgeven aan in principe één persoon en dat het zich verspreidt naar iedereen op de wereld. “Dus als ze het één keer verpesten, slechts één keer, kunnen ze de hele wereld verknoeien,” benadrukte hij.

“Wat misschien wel het grootste slachtoffer is… als ze dit ding ooit vrijgeven, zullen het burgerlijke, individuele rechten zijn… Hier gaan ze een product uitbrengen waar je geen andere keuze hebt dan het effectief te nemen. Dat is de ultieme verplettering van individuele en burgerrechten.”

KIJK:

https://static.arkengine.com/video/clsy6sase00pbjt01awvd328h/file/mp4/EPISODE%20360_THE%20CLOT%20THICKENS.mp4?_=1


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

 https://www.frontnieuws.com/bill-gates-zelfverspreidende-mrna-vaccins-zijn-klaar-voor-gebruik/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...