maandag 26 februari 2024

Bizar, maar ook angstaanjagend verhaal uit België

maandag, 26 februari 2024 11:02   Hits: 2597

   Big Brother ziet alles wat je doet Big Brother is voor de meeste burgers nog steeds een complottheorie want het zal allemaal wel niet zo'n vaart lopen.

Maar, als je leest wat er nu in België is gebeurd, dan kon dat wel eens snel veranderen.



We zijn het zo langzamerhand wel gewend dat we aan alle kanten door de politie kunnen worden geflitst op de weg.

Ook zijn we al aardig gewend aan het feit dat ze tegenwoordig ook op afstand kunnen vaststellen of iemand zit te bellen in de auto, ook al gaat dat geregeld fout.

Zonder nadenken krabde Tim Hanssen (34) eind oktober aan zijn hoofd terwijl hij over de snelweg A2 bij Weert reed. Die onbewuste handeling heeft hem uiteindelijk een boete van 380 euro opgeleverd. Een slimme verkeerscamera registreerde namelijk dat hij aan het bellen was.

Daar komt nu een heel bizar verhaal uit België bij.

Een stel komt 's avond thuis na een uitje en vijf minuten nadat ze thuis zijn worden ze gebeld door de politie. Dit, met de vraag of alles in orde is. “We zagen u rijden en wilden weten of alles ok was.”

Het was geen kwestie van een paar agenten op patrouille die het stel had zien rijden, nee ze waren vastgelegd op camera's langs de snelweg.

De reden dat de politie informeerde of alles goed was kwam doordat ze hadden gezien dat de gezichten van het stel onder het bloed zaten.

Nu was er een hele goede reden voor dat 'bloed'.

Delphine Vandenberghe en haar partner Hein Dendauw waren zaterdagvoormiddag met enkele vrienden naar Nightmarequest in Zwevegem getrokken, een escape room waar ‘horror’ het centrale thema is. In hun poging om die kamer buiten te geraken, werd het gezelschap — volledig in thema — volgespoten met nepbloed. “En dat ziet er wel redelijk echt uit”, beseft ook Delphine. “Maar omdat we ons daar niet konden wassen, zijn we dus ook met die bebloede gezichten naar huis gereden.”

Bovenstaande betekent dus dat de beelden van camera's aan allerlei analyses worden onderworpen. Dat beperkt zich dan al lang niet meer tot het vangen van mensen met openstaande bekeuringen, maar gaat veel verder.

Ze noemen die camera's slim omdat er allerlei AI algortitmes aan zijn gekoppeld die zelfs kunnen vaststellen dat jij op de snelweg rijdt met bloed op je gezicht.

Dit is nu één ding dat naar buiten komt, maar hoeveel meer dingen worden 'gezien' door de politie waar wij geen weet van hebben?

Het is ook een angstaanjagend verhaal, want de slimme AI camera's kunnen tot allerlei aannames komen op basis van wat ze menen te zien.

Bron: https://niburu.co/buitenland/19453-bizar-maar-ook-angstaanjagend-verhaal-uit-belgie

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...