maandag 26 februari 2024

De kans op een nieuwe pandemie is 100 procent, verwachting is nog steeds 2025

 maandag, 26 februari 2024 11:52  Hits: 4150 

nieuwe pandemie op komstWe zijn weer een beetje in slaap gesukkeld, maar volgens de MSM is het 100 procent zeker dat we te maken zullen krijgen met een volgdende pandemie.

Dat die pandemie komt mag dan zeker zijn, maar wat is de werkelijke reden dat deze zal komen?




Voor de meesten van ons lijkt de coronatijd iets uit het verleden en gaat het leven inmiddels weer over andere zaken dan mondkapjes, lockdowns en vaccins.

De vorige nep coronapandemie was slechts een oefening om de bevolking dusdanig te conditioneren dat ze een volgende keer heel gemakkelijk nieuwe maatregelen zullen accepteren.

Het was een oefening in opdracht van de sekte die ook al heel lang geleden de voorbereidingen trof voor die neppandemie en die kort voor de 'uitbraak' aan het oefenen was waarbij men het exacte scenario correct wist te voorspellen.

Leden van de sekte weten dan ook akelig nauwkeurig te voorspellen dat er een tweede pandemie zal komen, eentje die de bevolking niet zo gemakkelijk zal vergeten.




Inmiddels hebben de MSM opdracht gekregen om de bevolking alvast voor te bereiden op die volgende pandemie.

volgende pandemie 100 procent zeker

Als het dan 100 procent zeker is, dan is de volgende vraag: wanneer?

Wij hebben vorig jaar een artikel gepubliceerd met een mogelijke tijdlijn en op dit moment lijkt dat nog steeds een mogelijk scenario.

We weten dan dat er een pandemie komt, we kunnen ook aardig inschatten wanneer deze pandemie zal komen en dan blijft alleen nog de vraag over: Waarom?

Het antwoord daarop is al lang geleden gegeven door een prominent lid van de sekte, Jaques Attali, de Joodse leermeester van Emmanuel Macron.


Deze man is bekend geworden ook als de ontdekker en mentor van de Franse president Emmanuel Macron.

Trouw schreef daar een aantal jaren geleden het volgende over:

De 39-jarige Emmanuel Macron wordt hoogstwaarschijnlijk de jongste president van Frankrijk ooit. Hij dankt zijn bliksemcarrière aan een grote dosis moed en een scherp strategisch inzicht.

Zijn carrière in een notendop: hij studeerde aan de elitaire bestuursschool ENA, werkte als hoge ambtenaar en was actief voor de zakenbank Rothschild & Co waar hij miljonair werd.

Hij werd ontdekt door Jacques Attali, sinds jaar en dag een invloedrijke persoonlijkheid in de coulissen van de macht.

Er is weinig moed of strategisch inzicht nodig als je wordt gesponsord door de Rothschild, met een Jacques Attali die aan de touwtjes trekt.

De inhuldiging van Macron vond dan ook op gepaste wijze plaats, zoals wij schreven in een eerder artikel.

Ook Macron is, net zoals onze premier Mark Rutte, vrijmetselaar en onder andere lid van een zogenaamde superloge, "Atlantis Aletheia".

De Joodse vrijmetselaar journalist Serge Moati zei over de inhuldiging van Macron onder andere het volgende:

“Macron werd president door naar het licht (Lucifer) te lopen en daarom bevond hij zich ook voor de piramide op het Louvre, hetgeen onderdeel vormde van zijn inwijdingsritueel”.

macron, piramide, inwijding, vrijmetselaar, attali, joods

Jaques Attali wordt ook wel de architect van de New World Order wordt genoemd.

Aangezien Attali een keiharde insider is beschrijft hij niet zomaar een voorspelling over hoe onze maatschappij er in de toekomst zal uit zien, maar reflecteert het pure kennis over wat er gaat komen.

Zo zal er in de toekomst een scheiding worden gemaakt tussen voortplanting en zaken zoals liefde en seks. Het laatste zal er alleen zijn puur ter vermaak en de voortplanting van de mensheid zal grotendeels gebeuren via machines, waar op bestelling designer baby’s zullen worden geleverd.

Mensen zullen daarom dan ook niet meer gaan samenwonen om een gezin te beginnen zoals nu nog gebeurt, maar ervoor kiezen allerlei andere soort relaties aan te gaan. De voortplanting en de voorwaarden waaronder dit zal geschieden zal volledig in handen van de overheid (CM) komen.  Het menselijk kind zal zich ontwikkelen in een kunstmatige baarmoeder en zal een commercieel product worden.

In 2009 publiceerde Attali een artikel waarin hij stelde dat er slechts een kleine pandemie nodig zou zijn om een wereldregering te kunnen installeren.


jacques attali voorspelt pandemie


Die pandemie hebben we inmiddels achter de rug en we zijn hard op weg richting die wereldregering als we niet massaal en heel snel stoppen met meewerken aan het systeem.

En toen kwam de volgende pandemie.

"Wij moeten ervoor zorgen dat wij de geplande behandeling klaar hebben, een behandeling die de oplossing zal zijn".

"De groep idioten zullen dus voor hun eigen ondergang zorgen, ze zullen uit vrije wil het slachthuis binnenstappen".

vaccinatie slachthuis
https://niburu.co/het-complot/19455-de-kans-op-een-nieuwe-pandemie-is-100-procent-verwachting-is-nog-steeds-2025

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...