maandag 26 februari 2024

Regering vertelde artsen om patiënten te DODEN vlak voor eerste COVID lockdown: “Ik keek toe terwijl dit gebeurde”

 februari 26, 2024   9 

 

    Foundry / Pixabay

Een veteraan-apotheker met meer dan drie decennia ervaring in het werken voor de National Health Service (NHS) van het Verenigd Koninkrijk zegt dat artsen in Groot-Brittannië werd verteld om “just-in-case” dodelijke medicijnen uit te rollen nadat ze hadden geleerd dat een nieuwe ziekte waar geen behandeling voor was – die ziekte zou later het COVID-19 virus worden genoemd – was “ontsnapt” uit China, schrijft Ethan Huff.

Graham Atkinson, ook een consultant in de farmaceutische industrie, besloot in oktober 2021 zijn beroep op te geven nadat hij had gezien wat de regering van zijn land deed door artsen op te dragen patiënten in feite te doden met medicijnen zoals midazolam.

“Ik keek toe terwijl dit gebeurde”, herinnert Atkinson zich over de verschrikkingen die hij in die tijd met eigen ogen zag.

Op basis van de veronderstelling dat er uitbraken zouden zijn van de toen nog nieuwe ziekte in verzorgingstehuizen vlak voor de eerste lockdown begin maart 2020, werden midazolam en andere “just-in-case” medicijnen toegediend om het leven van mogelijk besmette patiënten opzettelijk te beëindigen.

“Veel dingen veranderden begin maart op nationaal niveau,” voegde Atkinson eraan toe. “De regels voor overlijdenscertificaten werden veranderd. De crematieregels werden veranderd en de NICE-richtlijnen.”

  Video Link: https://rumble.com/v4c88go-131-the-red-pill-pharmacist.html    

Heb je een patiënt met COVID? Dood hem gewoon

Een van de belangrijkste veranderingen die Atkinson waarnam was de NICE NG163 richtlijn, die werd veranderd om mensen die “positief” testten voor COVID “comfortabeler te laten sterven” met “een goede dood.”

“Het National Institute for Clinical Excellence (‘NICE’) is een niet-departementaal overheidsorgaan, gesponsord door het Britse ministerie van Volksgezondheid en Sociale Zorg (‘DHSC’)”, legt The Exposé uit over de groep achter de veranderingen.

 

“Het is een agentschap van de National Health Service (‘NHS’) en ontwikkelt richtlijnen en aanbevelingen over de effectiviteit van behandelingen en medische procedures.”

Op 13 oktober 2020, later in het jaar, werd NG163 vervangen door NG161, hoewel een gearchiveerde kopie van de eerste beschikbaar is op de Wayback Machine. (*)

De “just-in-case” medicijnen die Britse artsen moesten toedienen aan hun “COVID-geïnfecteerde” patiënten zijn ontworpen om de ademhaling te verminderen en de patiënt bewusteloos te maken – “en dan zijn er nog medicijnen om je angst daarvoor te verminderen,” legde Atkinson uit.

“Er worden vijf medicijnen gebruikt die gewoonlijk de ‘just-in-case’ medicijnen worden genoemd,” zei Atkinson verder.

“Jarenlang zijn deze gebruikt voor kankerpatiënten of misschien iemand met COPD, een ademhalingsziekte, die … moeite hebben met ademhalen, waardoor ze vlak voor hun dood erg benauwd worden. Er zijn dus medicijnen om ze te helpen zich minder angstig te voelen omdat ze niet kunnen ademen, medicijnen om hun pijn te verminderen, medicijnen om ze te ontspannen en midazolam, zoals we weten, neemt je bewustzijn weg.”

Wanneer ze samen worden gebruikt, met andere woorden, zorgen deze vijf medicijnen er in feite voor dat de patiënt euthanasie krijgt en op een vreedzamere manier wordt gedood.

“Het zal je snel naar je laatste dagen brengen omdat je laatste dagen worden verwacht,” ging Atkinson verder.

Dit alles was gebaseerd op de leugen dat er geen levensvatbare behandelingen waren voor de nieuwe ziekte, waarvan de wereld later zou leren dat dit niet het geval was.

Ivermectine, hydroxychloroquine en andere middelen hielpen in feite veel patiënten die dachten dat ze COVID hadden zonder problemen herstellen.

 

“We weten nu dat dit allemaal niet waar is, maar wat destijds tegen artsen werd gezegd, was dat dit een nieuwe, nieuwe ziekte was,” zei Atkinson. “Omdat dit de tijd was waarin mensen aan de beademing werden gelegd en over de hele wereld snel doodgingen. We zagen het allemaal op tv.”

De COVID “pandemie” zal waarschijnlijk de geschiedenis ingaan als de ergste geheime genocide ooit.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/regering-vertelde-artsen-om-patienten-te-doden-vlak-voor-eerste-covid-lockdown-ik-keek-toe-terwijl-dit-gebeurde/

 

(*) via de Wayback Machine:

Link: https://web.archive.org/web/20200407215603/https:/www.nice.org.uk/guidance/NG163

COVID-19 rapid guideline: managing symptoms (including at the end of life) in the community

NICE guideline [NG163]Published date: 

../..

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...