maandag 26 februari 2024

Waarschuwingen om Nederland tijdig te verlaten

Hits: 10850

  Emigreren een goed idee?   Uit alle macht zijn Amerika en Europa bezig om Rusland in een positie te manoeuvreren waarbij het vroeg of laat fout moet gaan.

Je ziet dan nu ook de eerste oproepen verschijnen om nederland te verlaten terwijl het nog kan.



We zijn al zo gewend geraakt aan de oorlog in Oekraïne en de steeds verder gaande escalatie dat het bij velen al niet meer registreert wat er nu aan het gebeuren is.

Het wordt iets dat zo langzamerhand bij het leven hoort en er zijn belangrijkere dingen om je druk over te maken want Rutte zegt dat Poetin toch alleen maar bluft en nooit kernwapens zal durven inzetten.

Rutte is ook niet onder de indruk van de Russische retoriek dat de oorlog in Oekraïne mogelijk uitmondt in het gebruik van nucleaire wapens. Dat is volgens hem „ook een soort retoriek dat we vaker gehoord hebben”. De premier vindt dat „enige rust” op zijn plek is.

Anderen die beter op de hoogte zijn denken daar heel anders over. 

Eén van die mensen is journalist Eric van de Beek, de man die vooral bekend is geworden door zijn onderzoek naar de ramp met MH17.

Deze is vrij goed op de hoogte met betrekking tot de situatie in Rusland en komt nu met de waarschuwing dat vooral jonge mensen Nederland moeten verlaten terwijl het nog kan.

Dit, omdat hij ervan overtuigd is dat het een kwestie van tijd is voordat de Derde Wereldoorlog uitbreekt.
Dat er iedere dag verder wordt geëscaleerd is duidelijk.

Kim Dotcom heeft er het volgende over te zeggen:

De NAVO heeft Oekraïne toestemming gegeven om doelen in Rusland aan te vallen met binnenkort te leveren F-16 straaljagers, zegt de NAVO-chef vandaag in een interview. Herinnering: Poetin waarschuwde dat als de VS F-16-straaljagers Rusland laten aanvallen, Oekraïne misschien niet langer het enige doelwit is.

Eric van de Beek adviseert hen die weg kunnen of willen zover mogelijk naar het zuiden te gaan op het zuidelijk halfrond.

Dat zouden dan landen kunnen zijn zoals Nieuw Zeeland of Australië, maar ook landen zoals Zuid-Afrika of Tanzania en daarnaast landen in Zuid-Amerika.

Nu zijn er misschien vele redenen om ons land te verlaten, maar of bovenstaande ook een goede reden is moet eenieder zelf bepalen.

Velen zullen dat ook niet kunnen en daarom richt Van de Beek zich hoofdzakelijk tot jongeren die nog flexibel genoeg zijn om dat te kunnen doen.

Is het onnodig paniek zaaien wat Van de Beek doet of bestaat de kans dat dingen binnenkort misschien toch volledig uit de hand gaan lopen?

Er is wellicht nog een andere goede reden om Nederland te onvluchten en dat is de komende dienstplicht. Vorig jaar al schreven wij een artikel waarin stond dat als je zelf dienstplichtig zou zijn of kinderen hebt die onder de dienstplicht zullen vallen, inclusief meisjes, dat het dan verstandig is om te kijken naar andere locaties op deze wereld. Niemand van ons staat erop te wachten om kinderen te leveren in de vorm van kanonnenvoer voor een oorlog die niets met ons te maken heeft ook al proberen Rutte en Ollongren het publiek ervan te overtuigen dat dit wel het geval is. 

Niemand weet wat de toekomst zal brengen, maar er zijn enkele dingen die we wel weten.

We weten dat op dit moment het Westen al het mogelijke doet om de situatie verder te laten escaleren.

We weten dat vrede niet iets is wat op dit moment op het menu voorkomt.

We weten dat het Westen de grootste kernmacht ter wereld aan het uitdagen is.

We weten dat de NAVO binnenkort waarschijnlijk een voor ons levensgevaarlijke leider zal krijgen.

Lezers die willen reageren op bovenstaande kunnen dat hier doen.

Bron: https://niburu.co/binnenland/19452-waarschuwingen-om-nederland-tijdig-te-verlaten 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...