maandag 26 februari 2024

Tucker Carlson waarschuwt voor de ware motieven achter de agenda van de globalisten

januari 31, 2024   34 

Gage Skidmore from Surprise, AZ, United States of America / Wikimedia (CC BY-SA 2.0 DEED)

Vergis je niet. JIJ bent de koolstof die ze willen verminderen. “Lieg niet tegen jezelf,” zegt Tucker Carlson.

In een paneldiscussie met Jordan Peterson bracht Carlson een belangrijk punt naar voren in het overbevolkingsdebat. Wanneer er een plaag is, zoals muizen of kakkerlakken, is de oplossing voor het probleem om ze te doden. Deze logica volgend, suggereerde Carlson dat als wereldwijde organisaties zoals het World Economic Forum beweren dat mensen het probleem zijn, het doel hetzelfde moet zijn.

“Als je gelooft dat mensen het probleem zijn, dan is dat natuurlijk een genocidale denkwijze. Als ik denk dat het probleem in mijn keuken te veel muizen zijn, dan is de oplossing om de muizen te doden. Te veel kakkerlakken. Ik dood de kakkerlakken. Zij zijn het probleem. Zij zijn het obstakel.”

“En dus, vergis je niet. En dit komt min of meer overeen met wat ik eerder zei. Lieg niet tegen jezelf over de agenda. Als mensen het probleem zijn en jij bent een persoon, dan staat jouw leven per definitie in de weg van de doelen die zij willen bereiken.”

“Mis ik iets? Nee, dat doe ik niet. Maar wij allemaal – het is zo grotesk omdat, om verder uit te weiden, het in zekere zin een demonische geest is. Even voor de duidelijkheid, elke geest die andere mensen wil kwetsen, doden, verdelen of demoraliseren is per definitie een demonische geest. Dus dat is wat het bezielt. Jij bent het doelwit. En lieg niet tegen jezelf.”

MAKE NO MISTAKE. YOU ARE THE CARBON THEY WANT TO REDUCE.

“DON’T LIE TO YOURSELF,” SAYS TUCKER CARLSON.

“IF YOU BELIEVE PEOPLE ARE THE PROBLEM, THEN THAT IS, OF COURSE, A GEN*CIDAL SPIRIT. IF I BELIEVE THAT THE PROBLEM WITH MY KITCHEN IS IT HAS TOO MANY MICE, THE SOLUTION IS TO… PIC.TWITTER.COM/MBHCUHLUQQ

— THE VIGILANT FOX 🦊 (@VIGILANTFOX) JANUARY 30, 2024

Klik hier om het volledige gesprek te bekijken.

 

Via The Vigilant Fox.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/tucker-carlson-waarschuwt-voor-de-ware-motieven-achter-de-agenda-van-de-globalisten/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...