maandag 26 februari 2024

Illusies oplossen over de veiligheid van vaccins

 Analyse door Dr. Joseph Mercola    25 februari 2024

 

               Video Link: https://www.bitchute.com/video/48ZzhVQ7tENZ/

 

       HET VERHAAL IN ÉÉN OOGOPSLAG

·    De vaccinindustrie bedriegt ons opzettelijk over de risico's en voordelen van vaccins om winst te maken, met volledige minachting voor menselijk leed en de vernietiging van de volksgezondheid in de loop van de tijd

·    Een van de redenen waarom het poliovaccin niet werkt, is omdat polio niet wordt veroorzaakt door een infectieus virus. Het wordt veroorzaakt door gifstoffen. Poliovirus is een commensaal virus dat volledig onschadelijk is bij afwezigheid van giftige aanvallen

·    Het wijzigen van definities maakt deel uit van het speelboek van de vaccinindustrie. De definitie van een "vaccin" is radicaal gewijzigd om het gebruik van experimenteel gemodificeerde RNA-gentherapie mogelijk te maken

·    Een ander deel van de fraude is het gebruik van een ander vaccin als controle in plaats van een echte placebo. Je kunt gewoon niet bewijzen dat een vaccin veilig is door het te vergelijken met een ander, waarschijnlijk onveilig vaccin

·    Volgens Dr. Suzanne Humphries, er zijn geen waardevolle vaccins, zelfs geen pokken of tetanus. Tetanus kan met succes worden behandeld met hooggedoseerde intraveneuze vitamine C en andere essentiële voedingsstoffen

·    Vitamine C werkt omdat tetanus een bacteriële ziekte is die wordt veroorzaakt door een verplichte anaërobe die niet kan overleven in aanwezigheid van zuurstof. Andere oxidatieve therapieën die kunnen worden gebruikt als de infectie verband houdt met een wond zijn onder meer waterstofperoxide en ozontherapie

 

In dit interview heeft Dr. Suzanne Humphries bespreekt de recente update van haar klassieke boek 'Dissolving Illusions: Disease, Vaccines, and the Forgotten History', gepubliceerd in 2013. "Dissolving Illusions" is een van mijn favoriete boeken over vaccins, dus ik was vereerd om het voorwoord te schrijven voor deze 10-jarig jubileumeditie.

Het ‘veilige en effectieve’ verhaal is een zorgvuldig gefabriceerde illusie

Dat woord, 'illusies', is een toepasselijk woord, omdat de vaccinindustrie echt draait om het bevorderen van illusies. Ze bedriegen ons opzettelijk over de risico's en voordelen van vaccins om winst te maken, met volledige minachting voor menselijk lijden.

"Wat ik meer dan 15 jaar heb geleerd om mezelf hierin echt onder te dompelen, is dat het steeds weer hetzelfde oude verhaal is" Humphries zegt. 'Soms vragen mensen mij:' Wat is de chauffeur? Waarom doen ze dit??'Mijn antwoord is dat ik niet volledig kan beantwoorden waarom. Ja, zeker, er is hebzucht bij betrokken, vooral vandaag, maar ik denk dat er waarschijnlijk nog meer sinistere operaties in het spel zijn.

Het enige dat we kunnen zeggen is dat gedurende 225 jaar steeds weer hetzelfde verhaal wordt herhaald, namelijk dat vaccins naar buiten komen en dat ze eerdere ziekten die niet echt erg problematisch waren, erger maken. De vaccins veroorzaken problemen.

De sterftecijfers daalden altijd voor elke ziekte voordat er een therapie binnenkwam, of het nu een antibioticum of een vaccin is ... Mensen proberen te helpen beter te leven, een langer leven te leiden, hun lichaam en hun veerkracht te versterken, dat is altijd de sleutel geweest.

Maar tegelijkertijd is er een dempende kracht over de mensheid geweest, die het bloed van de mensheid besmet met dierlijke producten en ziekten, virussen en sporen en dingen die je je niet eens kunt voorstellen. Ze noemden het pokkenvaccin 'pure lymf', maar het was pus. Het is een horrorverhaal. Het is altijd een horrorverhaal geweest. Dus voor mij was COVID gewoon weer een dag op kantoor."

Kwaadwillige handelingen

In het interview vertelt Humphries over de impuls achter het boek. Ze werd zich er voor het eerst van bewust dat vaccins problematisch kunnen zijn toen ze als nefroloog in het noorden van Maine werkte.

Na een strijd van drie jaar met de ziekenhuisadministratie, die weigerde naar een van haar zorgen te luisteren, ze stapte eindelijk uit, betaalde haar studieleningen af en verhuisde naar een pop-upcamper op de boerderij van een vriend in Virginia, waar ze de eerste editie van 'Dissolving Illusions' schreef,”samen met Roman Bystrianyk, die sinds 1998 onderzoek deed naar de geschiedenis van ziekten en vaccins.

Ze bracht de volgende zeven jaar lezingen over de hele wereld en kreeg een groot deel van de doodsbedreigingen. De remleiding op haar auto werd gesaboteerd, iemand schoot een kruisboogpijl in de grond voor haar voordeur en een voor de hand liggende klus vertelde hoe hij van plan was haar op vreselijke manieren te martelen en te vermoorden. Allemaal om je uit te spreken over de gevaren van vaccins en de leugens die de vaccinindustrie in stand houden.

'Ik denk dat het komt omdat als je iemand bent die geloofwaardigheid heeft - ik werd beschouwd als een toparts in Maine, als een nefroloog - en naar buiten komt en zegt wat ik zei, het is een grote bedreiging. Het is niet noodzakelijk dat ik een belangrijk persoon was, maar het was waar ik vandaan kwam ” zegt ze.

CDC verbergt al jaren vaccinverwondingen

Humphries vertelt ook hoe de Centers for Disease Control and Prevention vaccinverwondingen hebben verborgen door ingediende rapporten te verwijderen.

'Ik begon deze vaccinverwondingen aan de CDC te melden. Ik zou ze melden omdat mijn collega's om me heen dat niet zouden doen. Maar toen begonnen ze ze naar me toe te brengen en gingen: 'Hier is er nog een, Suzanne. Hier is er nog een.'Elke keer als ik er een zou melden, kreeg ik een telefoontje van de CDC met de tekst' OK, iemand anders belt je ', en dan krijg ik nog een telefoontje.

Het was gewoon een griezelig, raar ding. Na zes maanden krijg ik een telefoontje van de hoofdvertegenwoordiger van de CDC, deze dokter, en we hadden een regelrecht gevecht aan de telefoon. Hij zei tegen mij: 'Wat is er met je gebeurd waarvan je denkt dat al deze vaccins zoveel problemen veroorzaken?'

Ik heb zoiets van: 'Wat er met me is gebeurd, is dat ik het heb zien gebeuren, en dan geef je dit vaccin tegen levende griep aan kinderen wanneer de insert je precies de symptomen vertelt die je krijgt, wat de griep.'Hij zei:' Nou, dat is mijn specialiteit en dat gebeurt absoluut niet.'Ik zei:' Nou, ik denk dat we ermee moeten instemmen om het daar niet mee eens te zijn.'Hij hing op en dat was het laatste dat ik ooit van hem hoorde.

En raad eens? Ze hebben de VAERS-database nooit gehaald. Ze zijn verwijderd. Ik had de werkelijke aantal vaccinfotten. Alles is in deze rapporten zorgvuldig gedocumenteerd."

Wat staat er in de ‘Dissolving Illusions’ Update?

Een van de zilveren voeringen van de COVID-massa-injectiecampagne is dat het velen heeft doen ontwaken met het idee dat vaccins niet alles zijn waar ze gek op zijn. De COVID-opnamen zijn zo giftig, ook al worden de verwondingen als nooit tevoren onder het tapijt geveegd, er zijn er zo veel dat het bloedbad niet kan worden verborgen. En omdat de overheid en de gezondheidsautoriteiten weigeren het probleem te erkennen, stellen velen nu alle vaccins in vraag, niet alleen de COVID-opname.

"Het is een donkere nacht van de ziel als je er wakker van wordt", Humphries zegt. 'Je hele wereld wordt een beetje verbrijzeld, omdat je begint te beseffen dat het hele medische systeem corrupt en achteruit is en dat er waarschijnlijk betere manieren zijn om zo ongeveer alles te doen.

En weet je wat? Al 225 jaar zeggen artsen dat, en al 225 jaar worden die artsen genegeerd. Dat is een van de redenen waarom we het tweede boek schreven, ‘The Dissolving Illusions Companion book.'

Het is weer een enorm boek, ongeveer 600 pagina's, met 230-jarige artsen die verschillende citaten geven over wat ze zagen, laarzen op de grond, voor pokkenvaccins voor de toxoïde vaccins tegen roodvonk, tyfus en de verergering van alle ziekten die zich voordeden nadat ze vaccins gaven.

Some of them basically come out and say, ‘The entire profession of medicine is a complete waste of time. [They’re doing] damage to humanity. It would be better if all the doctors just were taken off the Earth and for humanity to do nothing.’

What we've done over the past 10 years is, in my travels, I would have to do more research to present different diseases. I would go one place and they say, ‘We want to hear about tetanus,’ or they want to hear more about whooping cough. More medical literature has also come out. So, we've added basically another book to ‘Dissolving Illusions.’

We've expanded it by 200 pages. We've added on a chapter on tuberculosis, which was called the White Plague. There's an extra addition to the smallpox chapter. I've added about 20 or 30 new pages to the pertussis chapter. There is a chapter on deadly medicine, the practices from the early 1800s through to the 1940s that were provably causing lots of harm.

Roman came up with more charts. There's a follow-up on the polio chapter. Dr. Jacob Puliyel, who lives in India, wrote the papers on the oral polio vaccines, how they were causing paralysis in children. We added those follow-up papers, as well as a lot of other data that we left out of the original chapter to try to save space, but it's so important, it really needs to be put out there.”

The Polio Illusie

Op basis van de beschikbare wetenschap is Humphries ervan overtuigd dat een van de redenen waarom het poliovaccin niet werkt, is dat polio niet wordt veroorzaakt door een besmettelijk virus. Het wordt veroorzaakt door gifstoffen. Poliovirus is een commensaal virus dat volkomen onschadelijk is als er geen giftige aanvallen plaatsvinden.

“We moeten poliovirus onderscheiden van poliomyelitis”, legt Humphries uit. “Er is sprake van poliomyelitis als er schade is aan een bepaald deel van het ruggenmerg of de hersenstam in de grijze massa en verlamming van een of meerdere spiergroepen ontstaat. Het kan verlamming veroorzaken van de zenuwen die het middenrif voeden, daarom werd de ijzeren long ingebracht.

[Poliomyelitis] werd altijd toegeschreven aan een virus, wat echt interessant is als je bedenkt dat de vroege onderzoekers probeerden apen te infecteren met poliovirus en ze niet konden infecteren. Ze staken het in hun neus. Ze zouden het in hun lichaam injecteren. Ze konden geen verlamming veroorzaken bij deze apen totdat ze materie van andere verlamde mensen of dieren in hun hersenen injecteerden.

Dat is wat nodig was om ze daadwerkelijk te verlammen. Het is een commensaal virus. Polio is een commensaal virus dat al sinds onheuglijke tijden bestaat. Toen onderzoekers naar het Braziliaanse regenwoud gingen en de Xavante-indianen vonden en hen ervan overtuigden om wat bloedmonsters en fecale monsters te geven, ze ontdekten dat ongeveer 100% van deze inheemse mensen met polio was gekoloniseerd, en er was nergens in de stammen een geschiedenis van verlamming.

Niemand had het over mensen die niet konden ademen. Ze waren ketsend gezond. Hetzelfde gebeurde in de Filippijnen. Als je kijkt naar de mensen die dicht bij de aarde leven, een gezond leven leiden en dan komt de ... [Westerse] levensstijlgewoonten van suiker, tabak, medicijnen die kwik, lood, arseen en vaccinaties bevatten die syfilis verspreiden.

Latente syfilis geeft je poliomyelitis. Lood kan u poliomyelitis geven. Arseen is waarschijnlijk het meest interessant, omdat het je niet alleen klinisch het exacte scenario van poliomyelitis geeft, maar zelfs in het ruggenmerg is het precies hetzelfde. Dat is bewezen. Ik ben geen virusontkenner. Er is een echt virus dat commensaal is."

Zijn virussen echt?

Inmiddels heb je waarschijnlijk de theorie gehoord dat er geen virussen zijn, punt. Dat het hele veld van virologie een hoax is en dat wat we als virussen waarnemen slechts een soort celresten zijn dat wordt afgeworpen wanneer je lichaam probeert te ontgiften. Humphries is diep in de wetenschap van infectieziekten gedoken en is het niet eens met deze theorie. Virussen bestaan. De vraag is of ze net zo gevaarlijk zijn als ze zijn gemaakt. Humphries merkt op :

'Je krijgt een keer waterpokken en je bent er voor altijd immuun voor. Je kunt er keer op keer aan worden blootgesteld en je snapt het niet. Als het een detox is, zoals ze zeggen, waarom gaat het dan niet door? Ik ben nog steeds zo vervuild als ik waarschijnlijk 10 jaar geleden was. Ik krijg niet keer op keer waterpokken. Ik heb het een keer.

Waarom krijgen deze kinderen die niet-immuun zijn het?? ... Als je er zo naar kijkt, is het als: 'Kom op, mensen. Deze virussen zijn allemaal verschillend. Ze hebben verschillende manifestaties.'Influenza-virus is een heel andere entiteit.

Het mazelenvirus is in de loop der jaren niet echt genetisch veranderd. De natuurlijke heeft dat niet. Wat echt is verschoven, zijn de vaccins. Wanneer u mensen begint te injecteren met het virus, waardoor het op een onnatuurlijke manier in het lichaam terechtkomt, zodat er geen volledige immuunrespons is, veroorzaakt dat mutaties in de virussen omdat ze zich een weg kunnen banen door het vaccin.

Het is heel langzaam gebeurd met mazelen. Het ging heel snel met de kinkhoestbacteriën, vanwege het echt inefficiënte vaccin dat daarvoor is gemaakt.

De griepprikken werken helemaal niet. Zelfs Anthony Fauci kwam in 2023 met papier uit, dat was bijna een bekentenis; over hoe slecht ze het hebben gedaan met deze virale vaccins en griepprikken, en hoe ze, als ze werden vergeleken met alle andere vaccins, niet eens op de markt zouden mogen zijn.

Hij zei dat de COVID-vaccins hetzelfde probleem hebben. Het is omdat ze geen immuniteit krijgen waar immuniteit vereist is, namelijk op de longen en de slijmvliesoppervlakken. Hoe gek om een vaccin in een spier te injecteren en te denken dat je een solide immuniteit krijgt op het neus- en bovenste luchtwegenslijmvlies. Absolute waanzin.

Hetzelfde geldt voor het poliovaccin ... Salk komt langs en creëert dit injecteerbare vaccin. Ze moesten die gegevens zo veel manipuleren. Ze moesten de definitie veranderen van wat ze als polio beschouwden.

Dat is wat we hebben toegevoegd aan het hoofdstuk [het polio]. We laten de grafieken zien en hoe ze eruit zouden zien in hun pure vorm, zonder de definities te veranderen. De polio-percentages zijn zelfs enorm gestegen nadat dat vaccin was geïntroduceerd. Er is dus nooit een vaccin geweest dat echt de moeite waard is om te geven."

Veranderende definities maken deel uit van de illusie

Het wijzigen van definities maakt deel uit van het speelboek van de vaccinindustrie. Ze moesten hetzelfde doen voor de COVID-pandemie. Niet alleen werd de definitie van "pandemisch" gewijzigd, maar ook de definitie van een "vaccin", om het gebruik van experimentele gemodificeerde RNA-gentherapie mogelijk te maken.

'Ze deden hetzelfde met het Salk-vaccin' Humphries zegt. 'Kijk, de geschiedenis herhaalt zich gewoon. Dus het eerste vaccin dat uitkwam, het Salk-vaccin, had merthiolaat [thimerosal], een kwikverbinding, om ongewenste personen te doden, maar Salk was niet blij met de veldproeven - de resultaten van de antilichaamrespons van die kinderen - dus namen ze het merthiolaat eruit.

We hadden dus één vaccin dat werd gebruikt voor het testen en een ander vaccin dat aan het publiek werd gegeven. Hetzelfde gebeurde met het COVID-vaccin. De mRNA-technologie, zo werden de originele niet gegeven.

Ik heb nog niet zo lang geleden een toespraak gehouden in Denver, waar ik hier diep op inging; hoe het vaccin dat voor de proeven werd gegeven totaal anders was dan het vaccin dat aan het publiek werd gegeven. Het was bijvoorbeeld veel zuiverder ... Het was een heel, heel ander vaccin dat bij de bevolking werd gebruikt. Dan veranderde dat vaccin natuurlijk. Verschillende bedrijven hadden dus verschillende manieren van produceren."

Een ander deel van de fraude is het gebruik van een ander vaccin als controle in plaats van een echte placebo. Je kunt gewoon niet bewijzen dat een vaccin veilig is door het te vergelijken met een ander, waarschijnlijk onveilig vaccin.

Maar zo werkt het. Door een giftige 'controle' te gebruiken, worden veel van de bijwerkingen automatisch verborgen omdat mensen in de controlegroep vergelijkbare bijwerkingen krijgen en in een vergelijkbaar tempo. Deze tactiek werd ook gebruikt in sommige COVID-shotproeven.

Waarom u geen Tetanos-vaccin nodig heeft

Volgens Humphries zijn er geen waardevolle vaccins, zelfs geen pokken of tetanus, en zeker niet het poliovaccin. Ze heeft de afgelopen vijf jaar verschillende gevallen van tetanus behandeld, waaronder bij ten minste één volledig gevaccineerd persoon, met behulp van hoge dosis intraveneuze vitamine C en andere essentiële voedingsstoffen.

Een van de redenen waarom dit werkt, is omdat tetanus geen virale ziekte is. Het is een bacteriële ziekte veroorzaakt door de Clostridium tetani-bacterie, een verplichte anaërobe. Het kan in de bodem verblijven, maar het kan ook in je darm verblijven waar geen zuurstof is.

Zuurstof is er giftig voor. Als je dat organisme aan zuurstof blootstelt, zoals je doet met vitamine C (omdat de metaboliet van vitamine C waterstofperoxide is), wordt het onmiddellijk gedood. Om deze reden zou de ozonbehandeling waarschijnlijk nog effectiever zijn.

Dus als je tetanus uit een wond haalt, heb je als laatste een tetanus-shot of tetanus-antilichamen nodig. Het enige wat je hoeft te doen is ozon op de wond aanbrengen. Het zal de bacteriën onmiddellijk vernietigen. Het aanbrengen van waterstofperoxide zou ook werken. Zoals Humphries uitlegt, is vitamine C ook een neutralisator van gifstoffen, wat een andere reden is waarom het werkt.

Tetanus is een sporen en verandert onder anaërobe omstandigheden in een toxine-producerend organisme. Als je het gif kunt neutraliseren en de microbe kunt doden, dan heb je de strijd gewonnen. Honderd procent, we hebben de strijd gewonnen. Humphries merkt op :

“In konijnenstudies kregen ze tetanussporen en gemalen glas en legden het onder de huid van konijnen, naaiden het dicht. Als ze konijnen vitamine C gaven op het moment dat ze dit deden, overleefde 100% van hen. Als ze het daarna deden, overleefde de meerderheid van hen. Als ze al een hoog vitamine C-gehalte hadden, overleefden ze het allemaal.

Dus de konijnenstudie toonde ons aan dat tetanus niet alleen te voorkomen is, maar ook te behandelen is. Ik geloof niet per se dat je door [een toxoïde] uit te brengen, gaat reageren ...

Er zijn zoveel casusrapporten van mensen met verlamde tetanus na vijf vaccins ... Het kan me niet schelen welke wond ik heb. Er is geen manier om een tetanusvaccin of een tetanus-immuunglobuline, een menselijk samengevoegd bloedproduct, in mij op te nemen ...

[De tetanus-opname] verandert eigenlijk je T-3 naar T-4-verhouding. Dit is allemaal gedocumenteerd. Ik heb het niet in het boek gezet, maar ik heb een video van toen ik in Finland was, waaruit blijkt dat het de manier waarop je immuunsysteem werkt zeker verandert. Alle vaccins doen dat."

Meer informatie

Wat mensen zich moeten realiseren, is dat de schema's die worden gebruikt om de COVID-opnamen te pushen niets nieuws zijn. "Het is vrijwel precies hetzelfde als 225 jaar, waar de ontvangers niet de begunstigden zijn van deze technologie en de mensheid daardoor op geen enkele manier gezonder wordt", zegt Humphries.

Om de modus operandi van de vaccinindustrie echt te begrijpen, moet u Humphries 'Dissolving Illusions' 10-jarig jubileum ophalen. Het komt uit in twee vormen: een standaard hardcopy en een speciale salontafel-editie. De standaard hardcopy is vertaald in 10 talen, met meer komen. Kindle- en audioboekformaten zijn ook beschikbaar.

Overweeg ook om een exemplaar van "The Dissolving Illusion's Companion" -boek op te halen, met de citaten van honderden artsen, verhalen over vaccinatietragedies, de tijdlijn van vaccins, zeldzame documenten die van het internet zijn geschrapt, een aanbevolen leeslijst en veel meer. Voor meer details en gratis voorbeeldhoofdstukken, zien ontbindingillusions.com Tot slot merkt Humphries op:.

“Dit is een heel belangrijk punt: het gaat niet alleen om niet vaccineren. Als je je kinderen afval gaat geven en als je geen gezonde levensstijl hebt, zeg ik: ga vaccineren, want als je ziek wordt en naar het ziekenhuis moet, word je misbruikt.

Maar als mensen je aanbevelingen volgen - je bent als de onderstrepingsteken voor 'Dissolving Illusions', dan ben je de oplossing om gezond te blijven, zodat de gepercipieerde behoefte aan deze vaccins er niet is ...

Historisch gezien ging [survival] niet over vaccins. Het ging niet om medicijnen, het ging niet om antibiotica. Het ging altijd om sanitair, voeding, frisse lucht, vitamine D, levensstijl en vergiften uit ons lichaam houden. Dat is altijd waar het om ging in termen van overleven.

Betekent dit dat we nooit ziek zullen worden? Nee, dat is niet zo. Maar ik geloof persoonlijk dat het goed is om af en toe ziek te worden en wat van die effusies uit je longen en je neus te halen. Ik denk dat dat ons af en toe goed doet."

https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2024/02/25/dissolving-illusions-vaccines.aspx?ui=07ba04847d3da606336f089f0969627d79f1e004acb37b25456d0c6b44805309&sd=20210406&cid_source=wnl&cid_medium=email&cid_content=art4HL&cid=20240226Z2&foDate=false&mid=DM1532578&rid=2054850232


Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...