donderdag 28 maart 2024

Build Back Better in Baltimore

 donderdag, 28 maart 2024 09:46    Hits: 4274

 false flag in BaltimoreDe economische schade van de ramp met de brug in Baltimore is veel groter dan aanvankelijk werd gedacht.
Is het onkunde van de bemanning, een terroristische aanslag of misschien toch iets heel anders?
Het was een onwerkelijk beeld dat werd veroorzaakt door het containerschip Dali. Het wist een belangrijke brugpijler te raken waardoor de complete brug in Baltimore niet langer bestond.


Het gevolg daarvan is niet alleen dat een heel belangrijke verkeersader in de noord-zuid route compleet is afgesneden, maar ook dat de haven van Baltimore volkomen onbruikbaar is. Er wordt zelfs gesproken over een periode van drie tot vijf jaar voordat de schade is hersteld.

De haven van Baltimore is voor Amerika heel belangrijk.

Momenteel heeft de haven belangrijke ro-ro (roll-on roll-off) faciliteiten en bulkfaciliteiten, met name staalverwerking. De haven behandelt jaarlijks ongeveer 700.000 voertuigen. De meeste Mercedes-Benz auto's die in de VS worden geïmporteerd, werden hier in 2004 ook ingevoerd.

In 2019 verwerkte de haven 39,6 miljoen ton aan buitenlandse handel (import en export), met een waarde van 58,4 miljard dollar. De haven van Baltimore stond op de 11e plaats van 36 havens in de VS wat betreft de afhandeling van buitenlandse tonnage en op de 9e plaats wat betreft de dollarwaarde van de vracht die in 2019 werd afgehandeld.

In het derde kwartaal van 2017 steeg het aantal ton algemene vracht in de haven van Baltimore met 15% ten opzichte van het derde kwartaal van 2016. Sinds 2014 is de haven uitgegroeid tot de vierde snelst groeiende haven in Noord-Amerika, met een toename van 9,8% in behandelde vracht ten opzichte van het voorgaande jaar. Het staat momenteel op de 8e plaats van 36 Amerikaanse havens voor bruto tonnage en 7e in dollarwaarde.

De haven behandelt een vierde van de steenkoolexport van het land.

Dit alles valt nu weg, met als gevolg een immense economische schade.

Het vreemde is dat de Amerikaanse overheid al direct na het ongeluk wist te melden dat het niet om een terroristische aanslag of een cyberaanval zou gaan, maar dat er sprake was van een noodlottig ongeval en dat de Federale regering alle kosten voor haar rekening zou nemen.

Later werd bekend gemaakt dat het ongeluk te maken zou kunnen hebben met vervuilde brandstof waardoor de motoren van het schip uitvielen.

Een uur voordat het ongeluk gebeurde begonnen de lichten op het schip te flikkeren volgens de Amerikaanse Coastguard.

"Het schip viel uit, geen stuurkracht en geen elektronica," zei een officier aan boord van het schip.

"Een van de motoren hoestte en stopte toen. De geur van verbrande brandstof hing overal in de machinekamer en het was pikdonker," zei de officier, eraan toevoegend dat het schip geen tijd had om het anker uit te gooien voordat het de brug raakte. Minuten voor de crash stuurden officieren op het schip een noodoproep naar de kustwacht.

Het resultaat van al het bovenstaande heeft ook grote gevolgen voor consumenten.

"Dit is een sluiting van een belangrijke haven en de heropbouw zal heel wat tijd in beslag nemen omdat het over water is," vertelde Nada Sanders, een professor in supply chain management aan de Northeastern University, in een aparte notitie aan de WSJ.

Sanders zei: "We zullen de gevolgen in eigen land en wereldwijd zien in de vorm van tekorten en hogere prijzen voor de gemiddelde consument."

Veel mensen geloven niet in een ongeluk en volgens journalist Lara Logan is het volgens haar inside contacten duidelijk dat hier sprake is van een cyberaanval. Een heel goed geplande cyberaanval die een maximale schade aanricht.

Een aanval die heel goed onderdeel kan uitmaken van de beruchte Great Reset.

Het verwoesten van de huidige maatschappij, inclusief de voedselvoorziening, zodat de bevolking uiteindelijk bereid zal zijn de New World Order van de usuals suspects te accepteren.

 build back better baltimore

Niet alleen krijgt de Amerikaanse economie een geweldige dreun, volgens sommigen is dit ook een heel goed begin om van Baltimore nu heel snel een 15 minuten stad te maken.

Ordo ab Chao, of zoals we schreven in 2018:

De Rothschild maffia wil als een feniks uit de as herrijzen.

En dan heb je natuurlijk ook nog Clif High die zo zijn eigen gedachten heeft.
Tenslotte hier een video van Redacted waar enkele interessante zaken aan het licht komen.

Zoals het feit dat het schip al van koers veranderde richting pijler voordat de motoren uitvielen. 

En een tweede aspect is dat er op drie plekken op de brug explosies zijn waar te nemen.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...