donderdag 12 september 2024

Covid mRNA-gevaccineerde kinderen 45 keer meer kans op overlijden dan ongevaccineerde kinderen

 september 12, 2024    7

Kinderen die Covid mRNA-prikken hebben gekregen, hebben 45 keer meer kans om te sterven door welke oorzaak dan ook dan ongevaccineerde kinderen, zo blijkt uit alarmerende officiële overheidsstatistieken.

De schokkende gegevens laten zien dat kinderen die Covid mRNA-prikken hebben gekregen een enorm verhoogd risico lopen om te sterven, bericht Frank Bergman.

De schokkende cijfers werden onthuld in een rapport van de Britse overheid.
Het rapport bevat de verontrustende bevestiging dat de Covid-injecties kinderen hebben gedood in een ongekend tempo.

De bekentenis werd stilletjes onthuld in een deel van het rapport dat is samengesteld met behulp van gegevens van het Britse Office for National Statistics (ONS).

De gegevens laten zien dat kinderen die de injecties hebben gekregen 4423%/45x meer kans hebben om te sterven aan welke oorzaak dan ook dan ongevaccineerde kinderen.

Bovendien hebben gevaccineerde kinderen 13.633%/137x meer kans om te sterven aan COVID-19 dan kinderen die geen mRNA-injectie hebben gekregen.

De verbluffende cijfers werden onthuld in onlangs gepubliceerde ONS-gegevens over sterfgevallen naar vaccinatiestatus in Engeland.

De meest recente dataset van de ONS is getiteld  “Deaths by Vaccination Status, England, 1 January 2021 to 31 May 2022.”

De officiële gegevens zijn hier toegankelijk op de ONS-website en kunnen hier worden gedownload.

Tabel 6 van de dataset bevat gegevens over sterfgevallen met COVID-19, sterfgevallen zonder Covid en sterfgevallen door alle oorzaken per leeftijdsgroep in Engeland tussen 1 januari 2021 en 31 mei 2022.

Het bevat ook het aantal sterfgevallen onder kinderen van 10 tot 14 jaar en tieners van 15 tot 19 jaar naar vaccinatiestatus.

Het ONS geeft echter niet het sterftecijfer per 100.000 persoonsjaren onder kinderen of tieners.

Het bureau heeft deze informatie wel verstrekt voor alle andere leeftijdsgroepen van volwassenen in elke andere tabel in de dataset.

Helaas voor de Britse regering is het ONS er niet in geslaagd om de afschuwelijke sterftecijfers onder Covid-gevaccineerde kinderen te verhullen.

Toch geeft het ONS voldoende informatie om de sterftecijfers te berekenen.

De gegevens van het ONS bevatten het aantal sterfgevallen en het aantal persoonsjaren onder elke vaccinatiegroep.

Om de sterftecijfers per vaccinatiestatus te berekenen, moeten daarom de “persoonsjaren” van elke vaccinatiegroep worden gedeeld door 100.000 en vervolgens het aantal sterfgevallen onder elke vaccinatiegroep worden gedeeld door het antwoord op de vorige vergelijking.

bijv. Ongevaccineerd 2.881.265 persoonsjaren / 100.000 = 28,81 Ongevaccineerd Covid-19 sterfgevallen (9) / 28,81 = 0,3 sterfgevallen per 100.000 persoonsjaren

Volgens de cijfers van de ONS tonen de volgende twee grafieken de sterftecijfers per vaccinatiestatus per 100.000 persoonsjaren onder kinderen van 10 tot 14 jaar in Engeland voor de periode van 1 januari 2021 tot 31 mei 2022.

De bovenstaande twee grafieken bevatten een grote hoeveelheid informatie.

De belangrijkste bevindingen kunnen echter worden bekeken in de volgende grafiek:

Met betrekking tot COVID-19 sterfgevallen onthult de ONS dat het sterftecijfer onder ongevaccineerde kinderen van 10 tot 14 jaar gelijk is aan 0,31.

Het sterftecijfer komt echter overeen met 3,24 per 100.000 persoonsjaren voor kinderen die met één dosis zijn gevaccineerd.

Verder is het sterftecijfer gelijk aan een schokkende 41,29 per 100.000 persoonsjaren voor kinderen die drie doses hebben gekregen.

Deze cijfers laten zien dat ongevaccineerde kinderen veel minder kans hebben om te sterven aan COVID-19 dan kinderen die een Covid mRNA-injectie hebben gekregen.

Op basis van de formule voor de werkzaamheid van vaccins van Pfizer, onthullen deze gegevens dat de Covid-injecties nu een negatieve effectiviteit blijken te hebben tegen sterfte onder kinderen.

De werkelijke effectiviteit tussen januari 2021 en mei 2022 is te zien in de volgende grafiek:

Formule: Ongevaccineerd sterftecijfer – Gevaccineerd sterftecijfer / Ongevaccineerd sterftecijfer x 100 = Vaccin effectiviteit tegen de dood.

De Covid mRNA-injecties blijken een werkelijk negatieve effectiviteit te hebben tegen de dood van min-966,67% onder gedeeltelijk gevaccineerde kinderen.

Daarnaast hebben de injecties een schokkende real-world negatieve effectiviteit tegen overlijden van min-13.633,33% onder drievoudig gevaccineerde kinderen.

Dit is echter ver verwijderd van de geclaimde 95% effectiviteit tegen overlijden van Pfizer.

Met andere woorden, gedeeltelijk gevaccineerde kinderen hebben 11x/966,67% meer kans om te sterven aan COVID-19 dan ongevaccineerde kinderen.

Drievoudig gevaccineerde kinderen hebben 137,3x/13.633,33% meer kans om te sterven aan COVID-19 dan ongevaccineerde kinderen.

En helaas is er weinig verbetering als het gaat om niet-Covid sterfgevallen.

Hier is de grafiek met de sterftecijfers per vaccinatiestatus onder kinderen in Engeland:

Het sterftecijfer door alle oorzaken komt overeen met 6,39 per 100.000 persoonsjaren onder ongevaccineerde kinderen.

Onder gedeeltelijk gevaccineerde kinderen ligt dit cijfer iets hoger, namelijk op 6,48.
Het sterftecijfer gaat echter van kwaad tot erger na het toedienen van elke injectie.

Het sterftecijfer door alle oorzaken bedraagt 97,28 onder dubbel gevaccineerde kinderen.

Alarmerend genoeg stijgt dit cijfer tot een schokkende 289,02 per 100.000 persoonsjaren bij drievoudig gevaccineerde kinderen.

Dit betekent, volgens de eigen officiële gegevens van de Britse overheid, dat dubbelgevaccineerde kinderen 1422% / 15,22x meer kans hebben om te sterven aan welke oorzaak dan ook dan ongevaccineerde kinderen.

Drievoudig gevaccineerde kinderen hebben daarentegen 4423% / 45,23x meer kans om te overlijden aan welke oorzaak dan ook dan ongevaccineerde kinderen.

Helaas zet deze trend zich voort onder gevaccineerde tieners.

Volgens de cijfers van de ONS tonen de volgende twee grafieken de sterftecijfers per vaccinatiestatus per 100.000 persoonsjaren onder tieners van 15 tot 19 jaar in Engeland voor de periode van 1 januari 2021 tot 31 mei 2022:

Nogmaals, de bovenstaande twee grafieken bevatten een grote hoeveelheid informatie.

De belangrijkste bevindingen zijn te zien in de volgende grafiek:

De verontrustende gegevens onthullen dat drievoudig gevaccineerde tieners 136% / 2,35x meer kans hebben om te sterven aan Covid-19 dan ongevaccineerde tieners.

Ze hebben ook 38% meer kans om te sterven aan welke oorzaak dan ook dan ongevaccineerde tieners.

De slechtste cijfers in termen van sterfgevallen door welke oorzaak dan ook zijn echter onder dubbel gevaccineerde tieners.

Officiële gegevens van de Britse overheid onthullen dat dubbel gevaccineerde tieners, met een sterftecijfer van 36,17 per 100.000 persoonsjaren, 149,3% / 2,5 keer meer kans hebben om te sterven aan een willekeurige oorzaak dan ongevaccineerde tieners met een sterftecijfer van 14,51 per 100.000 persoonsjaren.

Samengevat bewijzen de officiële cijfers van de Britse overheid, gepubliceerd door het Britse Office for National Statistics, dat kinderen en tieners die zijn gevaccineerd met Covid mRNA veel meer kans hebben om te sterven aan zowel COVID-19 als aan welke andere oorzaak dan ook dan kinderen en tieners die nooit een prik hebben gekregen.

De gegevens bewijzen dat “vaccinatie” in feite de immuunrespons op het vermeende virus verergert en het risico op ziekenhuisopname en overlijden verhoogt.

Echter, met betrekking tot sterfgevallen door alle oorzaken, doden Covid mRNA-injecties direct kinderen.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.
https://www.frontnieuws.com/covid-mrna-gevaccineerde-kinderen-45-keer-meer-kans-op-overlijden-dan-ongevaccineerde-kinderen/

Imam: ‘In Nederland zijn moslims de baas – als het je niet bevalt, vertrek je maar’ (Video)

  september 19, 2024   18              Foto Credit: Rairfoundation.com B roeder Rahide heeft een duidelijke boodschap voor zijn  TikTok ...