zondag 24 maart 2024

CV19 gevaccineerden en ongevaccineerden hebben nu behandeling nodig – Dr. Betsy Eads

 Maart 24, 2024   6

   City of Detroit / Flickr / (PDM 1.0 DEED)

Dr. Betsy Eads waarschuwde voor extreme ziekte en dood als gevolg van het CV19 biowapen/vaccin sinds het begin van Covid van infectie tot injectie. Ze waarschuwde voor AIDS, onvruchtbaarheid, turbokanker, hartkwalen, bloedstolsels en vele andere problemen die veroorzaakt worden door de injectie met het CV19 biowapen. Dr. Eads had elke keer gelijk. Nu zegt Dr. Eads dat iedereen een behandeling nodig heeft, of je nu wel of niet besmet bent met CV19. Dr. Eads legt uit: “We krijgen overdracht van gevaccineerde naar ongevaccineerde mensen. We krijgen chemtrails. Ze stoppen het mRNA in ons voedsel. Mensen moeten begrijpen dat ze moeten ontgiften en zichzelf moeten beschermen, of je nu wel of niet bent gevaccineerd. Ik ben van mening dat iedereen Ivermectine zou moeten nemen,” schrijft Greg Hunter.

Hoe zit het met de zogenaamde “Long Covid” die mensen de laatste jaren ervaren? 

Dr. Eads zegt: “Mijn definitie van ‘Long Covid’ is vaccinletsel en/of overdracht van het spike-eiwit … verwond. Ik denk dat die term geëvolueerd is en Dr. Kory neemt die definitie ook op voor zijn patiënten met vaccinletsel. Hij behandelt niet alleen patiënten met vaccinletsel, maar ook patiënten die gewond zijn geraakt door overdracht van het CV19-vaccin. We weten dat overdracht (van het CV19-vaccin) echt bestaat.”

Iets meer dan een jaar geleden voorspelde Dr. Eads op USAWatchdog.com “Ten minste 1 miljard doden of invaliden door het biowapen CV19“. We hebben dat aantal al overschreden en er is geen einde in zicht met nieuwe en omhoogschietende aantallen doden en gewonden. Dr. Eads zegt: “Ed Dowd’s cijfers, actuariscijfers en kijkend naar cijfers uit het VK vinden 2,2 miljard mensen die blijvend gewond zijn geraakt of gedood zijn door de CV19 vaccins. Als je naar het Deagel-rapport kijkt, kunnen we tegen 2025 enorme bevolkingsverliezen zien. De voorspellingen van Deagel laten zien dat de VS van 330 miljoen naar 89 miljoen mensen zal dalen. In het Verenigd Koninkrijk voorspelt Deagel een bevolkingsafname van 67 miljoen naar 15 miljoen mensen als direct gevolg van de Covid-19 biowapens.”

 

Wanneer bereikt het aantal doden en invaliden zijn piek? Dr. Eads zegt: “Tijdens een vorig interview hier zei ik dat we onze piek over vijf jaar zouden bereiken. We zien enorme aantallen in de DMED-gegevens. Dat zijn de militaire gegevens en die zijn nauwkeuriger dan de VAERS-gegevens. 97% van onze militairen was gevaccineerd met CV19. In die gegevens, die zeer nauwkeurig zijn, is het aantal gevallen van kanker over de hele linie met 1000% toegenomen. We hebben een aantal behandelingen om de spike-eiwitten van de CV19-vaccinaties te behandelen… maar we hebben geen behandeling om het mRNA dat het spike eiwit produceert uit te schakelen. Dus deze aantallen kunnen exponentieel stijgen totdat we behandelingen hebben.”

Eén manier om de handicaps en sterfgevallen als gevolg van het CV19 vaccin te verminderen is het gebruik van Ivermectine. Dr. Eads zegt dat het een van de beste en veiligste behandelingen is om CV19 te behandelen voor mensen die wel of niet zijn besmet met het vaccin. De FDA heeft net een rechtszaak van Dr. Pierre Kory en andere artsen geschikt. Dr. Eads zegt: “Het laatste nieuws dat zojuist naar buiten is gekomen, is dat de FDA de oorlog om Ivermectin heeft verloren. De FDA moet alles wat negatief was over Ivermectin … intrekken.”

Het lijkt er dus op dat Ivermectine makkelijker op recept te krijgen zal zijn nu de FDA een draai om de oren heeft gekregen over Ivermectine, dat aantoonbaar het veiligste en meest effectieve medicijn is dat ooit is uitgevonden.

Er is nog veel meer baanbrekende, medische informatie te vinden in het bijna 44 minuten durende interview.

 

Greg Hunter praat met 25 jaar veteraan Dr. Elizabeth Eads, DO, die de leugens onthult die Big Pharma, CDC, FDA en NIH het publiek vertellen. Dr. Eads blijft de echte niet gerapporteerde effecten van het CV19 biowapen benadrukken…

 


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/cv19-gevaccineerden-en-ongevaccineerden-hebben-nu-behandeling-nodig-dr-betsy-eads/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...