zondag 24 maart 2024

De Russen hebben foto vrijgegeven van het hoofd van de terroristische aanslag in Moskou A. Sisani die als Oekraïner vecht in Belgorod!

 "Onweerlegbaar bewijs van de verantwoordelijkheid van Kiev in de gruwelijke daad," zeggen de Russen

maart 24, 2024   5

De terroristische aanslag op de concertzaal “Crocus City Hall”, waarbij ongeveer 145 Russische ongewapende burgers om het leven kwamen, was een gezamenlijke operatie van westerse agentschappen, de Oekraïense geheime dienst GUR en islamistische terroristen die aan de kant van de Oekraïners vechten, bericht Pronews.

Volgens gegevens die onlangs door de Russische geheime diensten zijn vrijgegeven, is de leider van de islamistische terroristen die de dodelijke aanslag in Moskou leidden, Abdullah Shishani (Abdulhakim Shishani in de rode cirkel op de foto), te zien in het grensgebied tussen Rusland en Oekraïne in de buurt van de stad Belgorod, tijdens de poging van de Oekraïners om Russisch grondgebied binnen te komen,

Shishani, zeggen de Russen, is al lange tijd in Oekraïne en is de verbindingsman tussen het hoofd directoraat Inlichtingen (GUR) van het Oekraïense ministerie van Defensie en islamistische terroristen die als huurlingen in de gelederen van de Oekraïense troepen vechten.

De gevangen terroristen werden kort voordat ze het grondgebied van Oekraïne wilden binnenkomen gearresteerd na een achtervolging door de speciale eenheid van de FSB en noemden Abdullah Sisani als hoofd van de planning en uitvoering van de operatie,

De Russen melden ook dat deze groep werd gefinancierd door de VS en Groot-Brittannië.

Het feit dat Moskou de VS en Groot-Brittannië rechtstreeks beschuldigt van deze misdaad kan alleen maar het ergste betekenen voor de internationale veiligheid.

Oekraïne zal simpelweg de gevolgen van de acties van het Zelensky-regime ondervinden met vergeldingsacties die sinds het begin van de oorlog niet meer zijn vertoond.

En laten we het belangrijkste niet vergeten: sinds gisteren heeft Rusland officieel de oorlog verklaard aan Oekraïne en zijn bondgenoten… Wat betekent dat het legaal mikt op alles wat het vernietigd of uitgeroeid wil zien.

 


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/de-russen-hebben-foto-vrijgegeven-van-het-hoofd-van-de-terroristische-aanslag-in-moskou-a-sisani-die-als-oekrainer-vecht-in-belgorod/

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...