zondag 3 maart 2024

Welk kabinet we zullen krijgen wordt duidelijk door stemming Europees parlement

 zaterdag, 02 maart 2024 10:44   Hits: 3634

 onze nieuwe regering Zoals we al eerder schreven is er dit jaar een Judasrol weggelegd voor Pieter Omtzigt en dankzij Pieter is straks de weg vrij voor Frans Timmermans.

'Het land zal toch geregeerd moeten worden' is de kreet na de zoveelste poging om tot een rechts kabinet te komen.



We leven formeel nog steeds in een democratie waar de burgers via hun stem kunnen bepalen wat er uiteindelijk gaat gebeuren in ons land.


Dat massaal stemmen op rechts in de praktijk betekent dat we een links kabinet zullen krijgen is één van die dingen waar een doorsnee mainstreamburger misschien maar beter niet aan kan denken.

De joker in het spel is Pieter Omtzigt waar nu het volgende over wordt geschreven voor wat betreft zijn rol tijdens de mislukte formaitepoging.

Werkelijk vernietigende informatie over het gedrag van Pieter Omtzigt tijdens de informatie: zeer regelmatige huilbuien, stemverheffingen, weglopen, wispelturigheid, etc. 'Het was bizar, gruwelijk en hopeloos en vaak bleef men in verbijstering achter'.

Duidelijk is dat er krachten aan het werk zijn die willen voorkomen dat er een rechts kabinet komt.

Sommigen zoals de journalist Joost Niemöller zien het volgende als reden daarvoor.

Het is zo ver. Muurvast. Het wordt Timmermans.

Ik wist het. Ik zei het. Ik heb er eigenlijk nooit over getwijfeld. Nu een derde van de kiezers aangeeft op Wilders te stemmen, is de kans dat er een kabinet Wilders komt, naar nul gedaald, en de kans op een kabinet Timmermans naar bijna 100 %. En dat kabinet PvdA/GroenLinks, NSC, VVD, D66, al dan niet met CDA, blijft de volle vier jaar zitten, uit angst voor de verkiezingen. Met als belangrijkste reden: de oorlog tegen Rusland moet voortgezet worden.

"Er wordt inmiddels rekening mee gehouden dat hierdoor de bal bij Frans Timmermans van PvdA/GL komt te liggen die dan opzoek mag naar een centrumlinks kabinet."

Frappant is wanneer je kijkt naar de stemming in het Europese Parlement over de digitale identiteit je eigenlijk het nieuwe kabinet ziet verschijnen.
De kiezer wikt, het WEF (sekte) beschikt.

Staatssecretaris Van Huffelen heeft ons land verraden, ondanks een uitdrukkelijk ‘nee’ van het parlement.

Zit zij opgesloten in afwachting van haar berechting? Nee, zij loopt nog gewoon vrij rond.

De Tweede Kamer wilde het niet, het kabinet heeft er toch mee ingestemd en zoals het er nu naar uitziet is er geen weg terug: het Europees digitaal identiteitsbewijs gaat er komen en de Tweede Kamer heeft geen middelen meer om het eindresultaat goed- of af te keuren.

Dit betekent dat wij, of we willen of niet, straks te maken zullen krijgen met een digitale identiteit. Een identiteit waar alles aan zal worden gekoppeld.

Een land waar ze dat al langere tijd doen is Oekraïne.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...