zondag 7 april 2024

Het echte doelwit is niet Rusland of Iran, maar mensen die de vrijheid lief hebben

 zondag, 07 april 2024 10:30   Hits: 2916

de geplande Derde Wereldoorlog Als je kijkt naar de geschiedenis, dan is het iedere keer hetzelfde verhaal.

De burgers willen geen oorlog, maar de krachten in de achtergrond wel en aangezien zij de dienst uitmaken weet je wat er gaat komen.


Iedereen die niet volkomen in een eigen bubbel leeft kan zien welke kant we als wereld dreigen op te gaan.


Stap voor stap worden de bestaande conflicten verder geëscaleerd totdat er een punt is bereikt waarop 'a point of no return' is bereikt.

De psychopaten bevinden zich op de juiste posities en met de benoeming van het nieuwe hoofd van de NAVO zal ook het laatste poppetje op de goede plek staan voor wat er is gepland.

Dan zullen niets ontziende psychopaten de orders van hun meerderen uitvoeren en proberen de wereld mee te slepen in een rampzalig avontuur waarvan niemand de uitkomst kent.

Volgens Brandon Smith op Zerohedge is een (wereld) oorlog op dit moment al onvermijdelijk.

Smith spreekt over ‘globalisten’, een nietszeggende uitdrukking. Het gaat hier om de beruchte sekte in de achtergrond.

Hij schrijft onder andere het volgende:

Als je het gevoel krijgt dat de globalisten dezer dagen echt hard op weg zijn naar WO III, dan ben je niet de enige.

In de afgelopen maanden hebben Europese en Amerikaanse functionarissen meermaals gezinspeeld op de mogelijkheid van een nieuwe militaire dienstplicht, de EU heeft openlijk gesproken over grondtroepen in Oekraïne, NAVO-functionarissen hebben ondubbelzinnig verklaard dat ze een verlies van Oekraïne aan de Russen NIET zullen accepteren en het Kremlin heeft opnieuw gewaarschuwd dat er kernwapens op tafel liggen als westerse troepen de oorlog ingaan.

De Amerikaanse regering heeft onlangs verklaard dat Oekraïne lid zal worden van de NAVO, een rode lijn in het zand voor Rusland.

Dan is er nog Israël en Gaza. Ik waarschuwde maanden geleden dat de oorlog in Gaza zou uitgroeien tot een conflict met meerdere fronten waarbij waarschijnlijk ook Iran betrokken zou zijn.

Ik waarschuwde ook dat het in het voordeel van Israël zou zijn als Iran zich in de oorlog zou mengen, omdat dit de VS zou dwingen om direct betrokken te raken. Uiteraard is Iran al bezig met proxy-aanvallen op Israël via Libanon, maar Israëls aanval op de Iraanse "ambassade" of diplomatieke post in Syrië zorgt er in feite voor dat Iran zich nu direct zal inzetten voor aanvallen op Israëlische doelen.

Met andere woorden, net als in WO I wordt de situatie door de politieke elites geëscaleerd ondanks het feit dat het grote publiek in het westen steeds meer tegen deelname aan het conflict is. De globalisten willen ons de oorlog insturen, of we dat nu leuk vinden of niet. Elke beslissing die ze tot nu toe hebben genomen, maakt een vreedzame oplossing onmogelijk.

Ondanks het bleke scenario ziet Brandon Smith toch ook een lichtpuntje en dat is deze:

Eén factor die misschien nieuw is in de hele geschiedenis van de geopolitiek, is dat het publiek veel wakkerder is en zich bewuster is van het feit dat het niet noodzakelijk hun "plicht" is om blindelings te gaan vechten als hun regering hen daartoe oproept. Sociale media hebben mensen ook een platform gegeven om op grote schaal hun zorgen over oorlog te uiten, terwijl bezwaarmakers zich in het verleden geïsoleerd voelden.

Zijn eindconclusie is dat hoewel er toch steeds meer mensen wakker worden, dit niet genoeg zal zijn om de trein te kunnen stoppen.

Wel denkt hij dat er niet een allesvernietigende kernoorlog zal komen omdat de machthebbers er geen baat bij hebben om de complete infrastructuur op aarde te vernietigen.

Hij schrijft dan ook als eind conclusie het volgende:

Het is belangrijk om te begrijpen dat elke crisis die door globalisten wordt gecreëerd, bedoeld is om mensen die vrijheid lief hebben uit te schakelen. Het echte doelwit is niet Rusland of Iran; zij zijn marginaal.

Deze gebeurtenissen zijn bedoeld om een omgeving te creëren die bevorderlijk is voor tirannie, ze dienen als dekmantel voor een kunstmatige economische ineenstorting en ze dienen als dekmantel voor de ECHTE oorlog tegen de mensen die nog steeds de vrijheid verdedigen.

Je zou kunnen zeggen dat WO III al begonnen is, tenminste in economische termen. Ik betwijfel ook ten zeerste dat het eindspel voor de globalisten een wereldwijde nucleaire uitwisseling is; waarom tientallen jaren spenderen aan het bouwen van een gigantisch controlerooster om het vervolgens allemaal in seconden te vernietigen?

Ik denk wel dat het gevaar van kinetische oorlogsvoering de pan uit rijst en dat Amerikaanse en Europese burgers direct zullen worden getroffen. Er zal een aanzienlijke verzetsbeweging nodig zijn om het pad te veranderen dat we gedwongen worden te volgen en de dingen zullen veel erger worden voordat ze beter worden.
Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...