zondag 7 april 2024

Huisarts die meer dan 7.000 mensen heeft genezen van covid-19 voor de rechter gesleept

 zondag, 07 april 2024 11:03   Hits: 3408

Dr. Chetty voor de rechterDat de wereld ziek is zal voor lezers van deze website geen verrassing meer zijn.

Hoe ziek blijkt wel uit het feit dat een zeer succesvolle huisarts terecht moet staan voor het genezen van mensen.


Steve Kirsch komt met het volgende bericht aangaande Dr. Shankara Chetty uit Zuid-Afirka
.

Met grote droefheid wil ik mijn volgers over de hele wereld laten weten dat een collega, Dr. Shankara Chetty, op 6 april 2024 terecht zal staan bij de Health Professionals Council van Zuid-Afrika voor zijn opvattingen en ervaringen over de behandeling van Covid en voor zijn uitgesproken opvattingen over mRNA-technologie en de inherente gevaren ervan.

Hij wordt aangeklaagd wegens ambtsmisdrijf. Dr. Chetty redde duizenden mensen in zijn woonplaats in KwaZulu Natal van de dood door covid-19 met zijn nieuwe en onorthodoxe benadering van de behandeling van de ziekte.

Hij behandelde covid-19 op een moment dat de WHO, academische instellingen en regelgevende instanties in binnen- en buitenland ten onrechte verklaarden dat er geen behandeling was voor covid-19.

Dr. Chetty gebruikte een onconventionele benadering en Dr. Chetty gebruikte eenvoudige, veilige, goedkope medicijnen zonder dat er extra zuurstof nodig was, wat een verbazingwekkende prestatie was als je bedenkt dat dezelfde soort patiënten massaal stierven op onze geavanceerde intensive care-afdelingen, uitgerust met dure kunstmatige ventilatoren.
Hierna een deel van een artikel dat wij eerder hebben geschreven over Dr. Chetty.

Hoewel er inmiddels veel bekend is over de schade die wordt aangericht door de spike eiwitten, denkt het gros van de bevolking nog steeds dat ze worden “beschermd”.

Iemand die daar heel anders over denkt is de Zuid-Afrikaanse arts Dr. Shankara Chetty. Dit is niet zomaar een doorsnee arts, maar zo langzamerhand een gerespecteerde autoriteit. Een huisarts die meer dan 7.000 patiënten heeft behandeld voor de corona/griep, waarbij niet één van zijn patiënten in het ziekenhuis is beland of gestorven.

Dr. Chetty heeft ook een uitgesproken mening over de reden van vaccinaties. Die reden is volgens hem niet om mensen te beschermen, maar juist om ze uit te roeien.

Hij noemt het spike eiwit dat door het eigen lichaam wordt aangemaakt nadat men is ingespoten met de experimentele gentherapie één van de meest dodelijke wapens die de mensheid ooit heeft gemaakt.

Het doel van dit wapen is dan ook om miljarden mensen te doden zonder dat iemand het eigenlijk merkt. Hij noemt het een vergif met een agenda.

Hij zegt verder dat we nu kunnen zien dat de wanden van de bloedvaten worden beschadigd door de spike eiwitten. Dit is iets dat inmiddels door meerdere artsen en onderzoekers is gemeld.

Omdat de vetbolletjes met instructies voor de cellen om het spike eiwit aan te maken door het gehele lichaam reizen, worden deze spike eiwitten ook op allerlei verschillende plekken in het lichaam aangemaakt.

Omdat de spike eiwitten door het menselijk immuunsysteem worden gezien als indringers zal er een soort kettingreactie van auto-immuunziektes plaatsvinden. Het lichaam gaat zichzelf aanvallen en daardoor zal het heel moeilijk worden om deze aanvallen bij het “vaccin” in de schoenen te schuiven.

De oorzaken waaraan mensen zullen sterven zullen heel divers zijn, waardoor het heel moeilijk zal worden om naar één bepaalde oorzaak te wijzen. Daarom is het spike eiwit ook één van de meest ingenieuze wapens ooit gemaakt.

De “vaccins” zullen vooral ook mensen treffen die al lijden aan bepaalde ziektes. Deze ziektes zullen door de spike eiwitten vele malen verergeren. Mensen met kanker zullen opeens een versnelde toename zien van de groei van tumoren en wanneer deze doodgaan, dan zijn ze overleden aan kanker. In werkelijkheid zijn ze gedood door de auto immuunreactie van het lichaam op de spike eiwitten, maar dat is nooit te bewijzen.

Mensen die lijden aan diabetes of die al beschadigde bloedvaten hebben en mensen met hoge bloeddruk zullen veelal te maken krijgen met beroertes en hartaanvallen.

Daarom is het volgens Dr. Chetty zo belangrijk dat mensen begrijpen wat de bedoeling is van deze “vaccins”.

Dat er een reden is voor de enorme dwang om iedereen te vaccineren. De reden is dat men is begonnen met het opruimen van een groot deel van de wereldbevolking zonder dat iemand argwaan krijgt en erachter komt dat mensen worden gedood door het spike eiwit.

Er is volgens Dr. Chetty geen sprake van een coronavirus omdat deze nog nooit is geïsoleerd, maar wel van een door mensen gemaakte ziekteverwekker. In feite zijn dat ook spike eiwitten die op beperkte schaal veroorzaken wat de “vaccins” op grote schaal doen.

Deze ziekteverwekker was nodig om ervoor te zorgen dat een aantal mensen, vooral met bestaande medische condities, ziek werden en stierven, zodat op grote schaal (gedwongen) vaccinaties kunnen worden uitgevoerd, waardoor het echte wapen wordt gelanceerd.



Videolink
Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...