vrijdag 31 mei 2024

Pro-vaccin arts realiseert zich dat ze is geïnjecteerd met gif – Video

 mei 31, 2024

    Foto Credit: YouTube screenshot

De pro-vaccin arts Annette Bosworth alias Dr. Boz, die “alle mensen die ze liefhad liet vaccineren,” heeft een video geüpload waarin ze een later ingetrokken studie bespreekt waarin de schadelijkheid van Covid-vaccins wordt beschreven als “de grootste misdaad in de geschiedenis van de geneeskunde.”

“Hoe lang gaat het nog duren voordat de wereld zal vertrouwen, dat ik zal vertrouwen wat ze me vertellen,” zegt ze in haar live-gestreamde video. “En wat was mijn aandeel daarin, hoe had ik een beetje meer… nogmaals ik heb al mijn kinderen laten vaccineren, ik heb alle mensen waar ik van hou laten vaccineren en als je terugkijkt en zegt dan, kijk naar wat het heeft gedaan, vooral de kinderen… hoe dan ook… ik zeg dit tegen jullie om te zeggen, deze informatie is er, ik weet niet hoe lang dit rapport  er zal zijn.”

Ze vermeldde ook dat ongeacht de video-onderwerpen die ze maakte, haar kijkers commentaar gaven over hoe verkeerd ze het heeft dat het vaccin veilig is, wat aangeeft dat er een enorme publieke interesse is in en kennis over het onderwerp van vaccin-bijwerkingen.

De studie is sindsdien ingetrokken vanwege zorgen over de geldigheid en nauwkeurigheid van sommige bronnen, iets waarvan Dr. Boz zelfs zei dat ze verwachtte dat dit zou gebeuren in haar video, waarbij ze zei dat mensen de studie moeten bekijken nu deze nog bestaat, maar geen twijfel zaaien over de geldigheid ervan.

 

Hoewel de studie is ingetrokken, is het slechts één van de vele (waarvan de meeste niet zijn ingetrokken) die de enorme schade van de Covid-injecties beschrijven.

“Heranalyse van de onderzoeksgegevens van Pfizer identificeerde een statistisch significante toename van ernstige ongewenste bijwerkingen (SAE’s) in de vaccinatiegroep. Er werden talloze SAE’s geïdentificeerd na de Emergency Use Authorization (EUA), waaronder overlijden, kanker, hartproblemen en verschillende autoimmuun-, hematologische, reproductieve en neurologische aandoeningen. Bovendien werden deze producten nooit onderworpen aan adequate veiligheids- en toxicologische tests in overeenstemming met eerder vastgestelde wetenschappelijke normen. Tot de andere belangrijke onderwerpen die in dit verhalende overzicht aan bod komen, behoren de gepubliceerde analyses van ernstige schade aan mensen, kwaliteitscontroleproblemen en procesgerelateerde onzuiverheden, mechanismen die ten grondslag liggen aan bijwerkingen, de immunologische basis voor de inefficiëntie van vaccins en trends in sterfte op basis van de gegevens van registratietests,” aldus het onderzoek in de sectie ‘Abstract’.

Dr. Peter McCullough besprak onlangs de terreur waarmee de gevaccineerden nu worden geconfronteerd toen hij werd geïnterviewd door Laura-Lynn Tyler Thompson.

“Begrijpen wat er gebeurt gaat langzaam. Het is heel erg psychologisch,” zei McCullough. “Ik denk dat als mensen eenmaal de vaccins nemen, ze psychologisch gewoon niet om kunnen gaan met het idee dat het een gigantische persoonlijke gezondheidsfout had kunnen zijn. En de meeste mensen die de vaccins hebben genomen, zullen je vertellen… dat ze er niet over willen praten. Dat betekent dat ze er psychologisch niet mee om kunnen gaan.”

Van de Covid-injecties is bekend dat ze dodelijker worden na herhaalde doses, dat ze het aantal Covid-infecties verhogen, dat ze leiden tot turbokanker, dat ze de voortplanting vernietigen, dat ze miskramen veroorzakenverlamming, auto-immuunziekten van de schildklier, dodelijke hoofdpijntoevallen en hartontstekingen veroorzaken naast een groot aantal ernstige kwalen die in grootschalige bevolkingsonderzoeken zijn vastgesteld en dat ze honderden keren de toegestane hoeveelheid DNA-besmetting bevatten, wat leidt tot mutagene effecten het besmetten van de bloedtoevoer en het permanent veranderen van het DNA van de gevaccineerden en hun nakomelingen, terwijl er verwacht wordt dat het mensen voor een zeer lange tijd in de toekomst zal doden.

 

In de VS beveelt de CDC aan dat alle Amerikanen hun Covid-injectie krijgen en dat jonge kinderen extra krijgen, terwijl Canada nog een Covid-injectie aanbeveelt voor zwangere, inheemse, ‘raciale’ en ‘equity-deserving’ mensen.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/pro-vaccin-arts-realiseert-zich-dat-ze-is-geinjecteerd-met-gif-video/

Genieën Macron en Scholz pleiten ervoor dat Rusland NAVO-leden aanvalt

 mei 31, 2024   2

    Dati Bendo / Wikimedia  / (CC BY 4.0 DEED)

Het Franse genie Emmanuel Macron blijft op de knop voor de Derde Wereldoorlog drukken, deze keer toen hij deze week in Berlijn was om Duitsland in de zelfvernietigingsmodus te krijgen.

 

Macron heeft zich aangesloten bij het koor van mensen die oproepen om Oekraïne toe te staan langeafstandswapens te gebruiken om diep in Russisch grondgebied toe te slaan, schrijft Finian Cunningham.

Macron heeft zich aangesloten bij het koor van andere NAVO-figuren die oproepen om Oekraïne langeafstandswapens te laten gebruiken om diep in Russisch grondgebied toe te slaan, schrijft Finian Cunningham.

Het lijkt erop dat Macron erin geslaagd is de Duitsers te verleiden met zijn maniakale missie. Na hun ontmoeting is de Duitse bondskanselier Olaf Scholz omgedraaid van bezwaren tegen dergelijke aanvallen naar het goedkeuren ervan.

Scholz zei op hun gezamenlijke persconferentie: “Oekraïne heeft alle mogelijkheden om dit te doen, onder internationaal recht. Het moet duidelijk zijn: als Oekraïne wordt aangevallen, kan het zichzelf verdedigen.”

Vorige week nog was de Duitse “leider” (een term die bij voorkeur met artistieke vrijheid wordt gebruikt) tegen een dergelijke stap. Zo voorspelbaar is dit speldenknopdansen. Denk aan de vluchtige oppositie tegen Leopard tanks in het verleden, enzovoort.

De Franse president zei dat Oekraïne het recht moet hebben om Russische militaire bases die luchtaanvallen uitvoeren op Oekraïne te “neutraliseren.”

“We denken dat we hen moeten toestaan om militaire bases te neutraliseren waar raketten worden afgevuurd, van waaruit… Oekraïne wordt aangevallen,” zei hij, eraan toevoegend: “We moeten niet toestaan dat ze andere doelen in Rusland raken, en uiteraard civiele capaciteiten.”

De opmerkingen leidden tot een waarschuwing van de Russische president Vladimir Poetin, die zei dat de “voortdurende escalatie” spelen met vuur was en dat langeafstandsaanvallen op Rusland met NAVO-wapens “gevolgen” zouden hebben voor NAVO-gebieden. Kortom, de gevolgen zijn een totale oorlog en een nucleaire vuurzee.

 

Macrons megalomanie levert een buitenproportionele bijdrage aan het starten van de Derde Wereldoorlog. Deze kleine politicus (in termen van carrièreprestaties) wil de leider van Europa zijn en verhoogt voortdurend de lat met borstklopperij. Weken geleden lanceerde hij het idee om NAVO-troepen naar Oekraïne te sturen, een idee dat momentum begint te krijgen. Deze week verwelkomde de opperbevelhebber van Oekraïne de op handen zijnde komst van Franse militaire instructeurs.

Nu zet Macron zijn schouders onder de oproepen aan de NAVO om luchtaanvallen op lange afstand op Rusland officieel goed te keuren.

De belangrijkste reden voor deze oproepen is de wanhoop van de NAVO nu haar Oekraïense proxy-regime op instorten staat temidden van aanzienlijke Russische militaire overwinningen na bijna tweeënhalf jaar oorlog en honderden miljarden dollars verspild door Washington en zijn westerse vazallen. Rusland is aan het winnen ondanks de enorme inspanningen van het Westen om het te verslaan. De Westerse gok is dus om het onaangename verlies te verdubbelen.

Macrons bravoure zit vol misleiding en waanideeën. Het Oekraïense regime gebruikt al langeafstandswapens van de NAVO om Rusland aan te vallen, waaronder Scalp-kruisraketten van Franse makelij. Franse en NAVO-instructeurs zijn al in Oekraïne en zijn daar al sinds de door de CIA gesponsorde staatsgreep in Kiev in 2014, waardoor een neonazi-regime aan de macht kwam.

Macrons schijnbare oprechtheid over “het niet toestaan van aanvallen op civiele capaciteiten” is cynische onzin. Het regime in Kiev en zijn NAVO-instructeurs die langeafstandswapens van de NAVO gebruiken, hebben routinematig tientallen burgers gedood op Russisch grondgebied dat grenst aan Oekraïne, waaronder Belgorod, Bryansk en Koersk.

Al dit gepraat over “de handen van Oekraïne losmaken” is slechts een explicitering van het bestaande NAVO-beleid.

Dat officiële standpunt is echter een ernstige escalatie. Het komt zo dicht mogelijk bij een oorlogsverklaring aan Rusland.

 

Laten we Macron en Scholz omwille van het argument wat speling geven. Laten we accepteren dat Russische militaire bases die zich op vooroorlogs Russisch grondgebied bevinden en wapens op Oekraïne afvuren, geneutraliseerd moeten worden. Laten we aannemen dat Macron en Scholz, afgezien van hun retorische spelletjes, alleen maar proberen om het slagveld zogezegd gelijk te trekken en Oekraïne dezelfde militaire mogelijkheden en vrijheid te geven als Rusland. Jullie slaan ons, dus kunnen wij jullie slaan. Dat lijkt redelijk.

Volgens dit principe zou Oekraïne Russische locaties moeten kunnen raken van waaruit aanvallen op Oekraïne worden uitgevoerd.

Maar hier wringt de schoen. Macron en Scholz pleiten er onbedoeld voor dat Rusland op zijn beurt de centra kan aanvallen van waaruit aanvallen op zijn grondgebied worden uitgevoerd. De enige reden waarom Macron en Scholz deze logische samenhang niet zien, is vermoedelijk te wijten aan arrogantie, dubbel denken en abjecte dienstbaarheid aan Uncle Sam.

Welke NAVO-centra zouden legitieme doelen kunnen zijn? De basis Ramstein in Duitsland zou een goed doelwit zijn. Hier komen de Amerikaanse en NAVO-hoofden regelmatig bijeen om de volgende fase van wapenleveranties aan Oekraïne te plannen.

En het Franse ministerie van Defensie in Parijs? Deze week voerde de Franse minister van Defensie besprekingen op hoog niveau met zijn Oekraïense tegenhangers om het groene licht te geven voor de inzet van Franse instructeurs om te helpen bij het afvuren van wapens op Rusland.

Hoe zit het met Berlijn, Londen, Brussel en Madrid, waar deze week meer plannen werden uitgebroed om voor miljarden dollars aan extra militaire munitie naar Oekraïne te sturen om de proxyoorlog met Rusland gaande te houden?

Macron en Scholz willen de handen van Oekraïne losmaken om Rusland te raken met NAVO-raketten. Daarmee maken ze de handen van Rusland los.

 

Geen wonder dat Europese burgers zich steeds meer zorgen maken over de krankzinnige logica van Macron en anderen zoals het Noorse houten boegbeeld van de NAVO Jens Stoltenberg en de nazi-nostalgisten in de Baltische staten. De komende Europese Parlementsverkiezingen beloven een afrekening te worden voor gevestigde politici als Macron en Scholz. Ironisch genoeg willen deze politici stemmen winnen door stoer over te komen. Uiteindelijk zullen ze stemmen en legitimiteit verliezen door de woede en afkeer van de bevolking over hun roekeloze oorlogszucht.

Ze presenteren zichzelf als niets meer dan zielige schoothondjes voor Uncle Sam.

Scholz had zich tot voor kort verzet tegen het idee om NAVO-troepen en -wapens direct tegen Rusland in te zetten. Nu is hij omgedraaid als een circushond voor een koekje.

Macron was deze week te gast in Berlijn om de wrijvingen tussen Frankrijk en Duitsland glad te strijken. Ongetwijfeld is Berlijn boos over het feit dat de Franse president het op zich heeft genomen om de vijandelijkheden met Rusland op te voeren, in een poging om zichzelf op te werpen als de “top dog” in Europa die “macho leiderschap” toont.

In werkelijkheid is de “top dog” niets anders dan een zielige roze poedel voor Uncle Sam.

Hoe de rollen zijn omgedraaid. Er was een tijd dat de Duitsers Parijs binnenstormden met weinig weerstand. Nu zien we een Franse narcist opscheppen in Berlijn… en de Duitsers liggen erbij en rollen om met hun tong in het rond.

 

Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/genieen-macron-en-scholz-pleiten-ervoor-dat-rusland-navo-leden-aanvalt/

Uw PENSIOENGELD : Voorbeeldje Nederland


In 2022 hadden we 1900 miljard euro in de pensioenpot en dat is in één jaar gedaald naar 1500 miljard. Er is dus 400 miljard euro verdwenen.

Dat kwam omdat pensioenfondsen verplicht moesten beleggen in staatsleningen en met een stijgende rente gaat dat onderuit, legde financieel expert Ab Flipse uit in blckbx today.

“Er is 400 miljard verdwenen, het heeft nauwelijks de krant gehaald,” verzuchtte hij.

Nog een groter drama

De pensioengerechtigde, de werkenden en gepensioneerden, heeft niets te vertellen over z’n eigen pensioen. “Hij betaalt zich scheel, heeft niets te vertellen.”

Flipse merkte verder op dat er jaarlijks miljarden aan de strijkstok blijven hangen. “Het dossier is een drama en het wordt nog een groter drama.”

Het nieuwe pensioenstelsel werd er op het allerlaatste moment, voor de wisseling van de wacht, in de Eerste Kamer doorheen gedrukt. Ontzettend veel mensen verdienen heel veel geld aan de overgang naar het nieuwe stelsel, weet Flipse. Tegelijkertijd krijgen de gewone mensen nog minder rechten.

Pensioentribunaal

“Laten we een pensioentribunaal starten. Het is bizar wat er met ons geld gebeurt. Door mensen die geen verstand hebben van zaken,” benadrukte hij.

Het kan niet gebeuren dat zoveel geld verdwijnt en dat niemand z’n hand opsteekt, aldus Flipse. “Het is één groot circus van mensen die gruwelijk veel geld verdienen aan ons pensioen.”

Die 1500 miljard staat overigens voor een groot deel bij de BlackRocks. “En de BlackRocks regeren de wereld, die maken het uit.”

“Het is bizar.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Acteur Steven Seagal noemt Oekraïne een land van ‘orgaanhandel, kindersekshandel en nazisme’


Voor de speciale militaire operatie in Oekraïne stond dat land bekend om ‘orgaanhandel, kindersekshandel, drugshandel, biochemische oorlogslabs, fascisme en nazisme’. Dat zei Hollywood-acteur Steven Seagal donderdag nadat hij van de Russische president Poetin de Orde van Vriendschap had gekregen.

Tijdens een ceremonie in het Kremlin nam de 72-jarige Seagal de hoge onderscheiding in ontvangst, voor zijn ‘internationale, humanitaire en culturele werk’.

(Video verwijderd? Klik hier...)

We vechten tegen hetzelfde monster

“Nog steeds proberen we ze te omarmen als onze broeders. Dit gif kan de hele wereld beïnvloeden, niet alleen ons,” waarschuwde Seagal. Hij zei ook dat we gevaarlijk dicht in de buurt zijn van een derde wereldoorlog.

“We vechten tegen hetzelfde monster, dat de wereld door middel van leugens, desinformatie en manipulatie probeert te verslinden, veroveren en beheersen.”

Gestart en gefinancierd door het Westen

De oorlog waar we momenteel in verwikkeld zijn, is gestart en gefinancierd door het Westen. Alle religies, alle landen en alle mensen zouden zich moeten verenigen in plaats van dat ze zich laten beheersen en misleiden door het monster, de nepmedia, zei hij verder.

Seagal staat bekend als een uitgesproken voorstander van Poetin. De Russische president verleende hem in 2016 persoonlijk het Russische staatsburgerschap. In 2018 werd hij benoemd tot speciaal gezant.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Explosieve hoorzitting op Filipijnen over oversterfte van 297.000, dit zijn de belangrijkste punten


Eind vorig jaar stelde het Filipijnse Huis van Afgevaardigden een onderzoek in naar de schrikbarende oversterfte in dat land. Die bedroeg alleen al in het jaar 2021 297.000.

Dinsdag vond een explosieve hoorzitting plaats over die torenhoge oversterfte. Advocaat Tanya Lat zei dat de burgers het spuugzat zijn hoe ze in de steek zijn gelaten door het ministerie van Volksgezondheid, dat weigert toe te geven dat mensen massaal sterven.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Alarmerende cijfers

Het sluit de ogen voor al die mensen die ziek worden en turbokanker en myocarditis krijgen, aldus Lat. “Er is geen enkele sympathie.”

Analist Sally Clark toonde tijdens de hoorzitting alarmerende cijfers. Ze liet zien dat het aantal geboortes sinds 2021, het jaar waarin de prikken zijn uitgerold, drastisch afneemt.

Enorme sterftepiek

In maart 2021, het begin van de uitrol op de Filipijnen, is een enorme sterftepiek te zien. Ook in juli en augustus dat jaar deden zich pieken voor, die samenvielen met de uitrol van het Janssen-vaccin.

Dan Fernandez, voorzitter van de commissie voor openbare orde en veiligheid van het Huis van Afgevaardigden, stelde dat er sprake is van correlatie.

Bekijk de hoorzitting hier terug.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Ook Bill Gates is groot voorstander van voltooid leven

 vrijdag, 31 mei 2024 09:57

bill gates is evilWe hebben het gezien tijdens de Tweede Wereldoorlog in Duitsland en het gaat ook in onze tijd weer helemaal terugkomen.

De speciale doodscommissies die moeten bepalen of het de moeite waard is of iemand blijft leven of niet.


Bill Gates is opgegroeid in een familie waar men letterlijk bezeten was van eugenetica.

Dit fenomeen wordt als volgt omschreven:

De eugenetica of rasverbetering is het streven naar, onderzoek van mogelijkheden en uitvoer van maatregelen tot verbetering van de genetische samenstelling van een populatie of groep, in de regel de menselijke bevolking.

Ook in Nazi Duitslandeden ze volop aan eugenetica:

Meer dan 360.000 mensen in nazi-Duitsland werden tussen 1933 en 1945 onder dwang gesteriliseerd; meer dan 200.000 mensen werden vermoord.

Psychiaters, neurologen, kinderartsen en andere medici bepaalden de ‘waarde ‘ van deze mensen met een handicap, een verstandelijke beperking of een psychiatrische ziekte.

Hun criteria waren ‘Heilbarkeit’ (in welke mate was genezing mogelijk), ‘Bildungsfähigkeit’ (hadden ze enig profijt van onderwijs) en ‘Arbeitsfähigkeit’ (waren ze in staat substantieel werk te verrichten). Was hun nut te gering, dan werden ze gedood.

De leden van de sekte waartoe ook Bill Gates behoort hanteren ook bepaalde maatstaven voor wie wel en niet mag blijven leven.

Jaques Attali, de Joodse mentor van Emmanuel Macron, heeft dit in het verleden ook al heel duidelijk gemaakt:

"In de toekomst zal het een kwestie worden om een manier te vinden om de wereldbevolking te reduceren. Wij zullen beginnen met de ouderen, want zodra ze boven een leeftijd van 60-65 komen, dan leeft een mens langer dan hij produceert en wordt een dure kostenpost voor de maatschappij".

"Daarna de zwakken en de nuttelozen die geen toegevoerde waarde hebben voor de maatschappij en er zullen meer en meer van hen zullen komen en dan in het bijzonder de domme mensen".

"Het toepassen van euthanasie voor deze groepen: Euthanasie zal in ieder geval een essentieel instrument zijn in onze toekomstige maatschappij. We kunnen de mensen natuurlijk niet executeren of in een kamp stoppen. We zullen hen opruimen door ze te laten geloven dat het voor hun eigen bestwil is".

Aangezien Gates en Attali beiden lid zijn van dezelfde sekte, kan je ook dergelijke geluiden horen bij Bill Gates.

Gates die zich hardop afvraagt of het geld dat wordt besteed om zieke mensen langer in leven te houden niet beter kan worden besteed aan nieuwe leerkrachten of andere zaken waar de gemeenschap wat aan heeft.

En dus zullen er straks doodscommissies nodig zijn om te kunnen bepalen of ook jouw leven nog wel de moeite waard is voor de maatschappij.

Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl

Poetin waarschuwt Nederland en België

vrijdag, 31 mei 2024 09:37

poetin waarschuwt nederlandKleine landjes met een grote bek zullen de Russen wel even mores leren in Oekraïne.

Poetin waarschuwt deze kleine dichtbevolkte landjes dat ze zich goed moeten realiseren waar ze mee bezig zijn.



In de praatprogramma’s op de Nederlandse televisie slaan de experts zich op de borst en vinden dat we ver zijn gekomen.

Waar we een paar jaar geleden nog hele politieke discussies moesten voeren over het leveren van helmen aan Oekraïne, zo leveren wij nu vliegtuigen en vinden het een goede zaak dat Oekraïne met Westerse wapens doelen ver in Rusland gaat raken.

Het nieuws bij de MSM:

De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken heeft woensdag laten weten dat de Verenigde Staten overwegen Oekraïne toe te staan ​​Russisch grondgebied aan te vallen met door de VS geleverde wapens. Dat meldt de Amerikaanse zakenkrant The Wall Street Journal.

Blinken, die op bezoek is in Moldavië, zei dat dit idee levensvatbaar is geworden door de situatie op het slagveld in Oekraïne. Daar is Rusland al maanden aan de winnende hand.

Het was de eerste keer dat een topfunctionaris van de Amerikaanse regering publiekelijk heeft aangegeven dat de VS een dergelijke beleidswijziging overweegt.

Ook andere landen zoals Frankrijk en Nederland willen graag alle remmen los en de Russen op eigen grondgebied raken waar mogelijk.

Het laatste nieuws:

De Amerikaanse regering heeft Oekraïne in het geheim toestemming gegeven om door de VS geleverde wapens te gebruiken bij aanvallen op doelen op Russisch grondgebied. Dat melden CNN en Politico op basis van anonieme bronnen binnen de Amerikaanse regering.

Men is trots op het feit dat ze goed hebben ingeschat dat Poetin alleen maar bluft en toch niets zal doen, want dan zal de schade voor Rusland niet te overzien zijn.

De tijd zal het leren of Poetin bluft of niet, maar voorlopig waarschuwt hij wel Nederland en België.

Kijk naar de volgende korte video waarin Poetin het volgende zegt:

De opdracht voor de aanvallen op Rusland wordt niet voorbereid door Oekraïense militairen, maar door vertegenwoordigers van NAVO-landen.

Vertegenwoordigers van NAVO-landen, vooral in Europa, vooral in kleine landen, moeten zich ervan bewust zijn waar ze mee spelen.

Ze moeten niet vergeten dat dit meestal een land is met een klein grondgebied en een zeer dichtbevolkte bevolking.

Ze moeten deze factor in gedachten houden voordat ze praten over aanvallen diep op Russisch grondgebied.

Dit zijn serieuze zaken en we houden dit nauwlettend in de gaten.

Video Link:  https://rumble.com/v4yijg3-poetin-waarschuwt-de-kleine-landen.html 


Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl

donderdag 30 mei 2024

Waarom het hele klimaatverhaal pure oplichting is

 donderdag, 30 mei 2024 13:19

leugens bullshit klimaatzwendelEr is niet veel voor nodig om de complete klimaathysterie volledig onderuit te halen.

En de argumenten om dat te doen hebben totaal niets met het klimaat te maken.


Ze maken fouten. Ze maken veel fouten en ze maken grote fouten.


Toch schijnt dat feit niet echt te registreren bij het gros van de bevolking.

Als we zeggen ‘ze’ dan bedoelen we de satanische sekte in de achtergrond die een groot deel van de nutteloze mee-eters wil opruimen en de rest gebruiken als slaaf.

Als je dat voor ogen houdt, dan zie je al heel snel welke enorme fouten ze maken.

Iedereen met nog een onsje werkend verstand weet ondertussen dat de sekte onze maatschappij in een ijzeren grip houdt omdat ze volledige controle hebben over ons geld.

Het zijn niet de overheden die geld uitgeven, maar het zijn de bankiers in de achtergrond die dit doen.

Om te begrijpen wat er gebeurt met ons geld en waarom raden wij aan dit eerdere artikel te lezen en vervolgens deze.

Als je dan een woordvoerder van een centrale bank iets hoort zeggen, dan weet je dat het de sekte is die tot je spreekt.

Net zoals de nep coronapandemie en de ‘corana vaccinaties' helemaal niets met gezondheid te maken heeft, zo heeft de klimaathysterie helemaal niets met het klimaat te maken.

Dat dit zo is wordt duidelijk uit het feit dat centrale banken zich nu met het klimaat bemoeien.

De enige reden dat centrale banken dit doen is omdat ze worden gecontroleerd door de sekte en deze er alle belang bij heeft om zoveel mogelijk klimaatmaatregelen in te stellen.

Hoe meer klimaatmaatregelen des te eerder hebben ze de door hen gewenste Hunger Games maatschappij waarbij het volk wordt opgesloten in de eigen Districten en de ‘elite’ feest viert in het Capitool.

Dat is de reden dat de veroordeelde crimineel Christine Lagarde onderstaand soort filmpjes maakt.

Lagarde:

“Klimaatverandering” vereist een complete herziening van de hele economie en het financiële systeem, in lijn met de “groene transitie” - inclusief de noodzaak om “onze koolstofvoetafdruk te verminderen in alles wat we doen, van bankbiljetten tot de manier waarop we toezicht houden op banken”.

Het goede nieuws is gelukkig dat steeds minder mensen dit soort wartaal geloven.


Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...