banken willen alles wetenVroeger beschouwde men banken als organisaties die werkzaam zijn in wat men noemt financiële dienstverlening.

Tegenwoordig zijn het verlengstukken van de overheid en gedragen ze zich steeds meer als de vroegere KGB.



Formeel zijn banken commerciële instellingen die in het leven zijn geroepen om een financiële dienst te verlenen aan het publiek en daarbij tegelijkertijd geld verdienen voor hun aandeelhouders.

Tegenwoordig zijn aandeelhouders vervangen door stakeholders van het WEF en worden derhalve ook aangestuurd door de eigenaren van het WEF. Via het systeem van stakeholders krijgen wij uiteindelijk een communistische maatschappij.

De macht van de sekte achter het niet bepaald inclusieve bestuur van het WEF is om bang van te worden.

Tot in de kleinste uithoeken van onze samenleving reiken hun tentakels en stap voor stap zijn ze bezig om ons richting hun New World Order te sturen. Een Hunger Games maatschappij waar de mensen die nog niet door ‘hun medische behandelingen’ zijn uitgeroeid zullen dienen als slaven.

Met iedere dag die voorbijgaat worden de bedoelingen duidelijker en zelfs in mainstream land kijkt men soms vreemd op van het gedrag van banken en vragen zich af hoe dat mogelijk is.

Hieronder weer een geval dat duidelijk maakt wat we bedoelen.

Gareth, de zoon van David Icke wil geld van zijn rekening overboeken naar een Palestijnse liefdadigheidsinstelling. Iets dat hij al jaren doet, maar nu ineens wordt de transactie geblokkeerd door zijn bank, Santander.

Hij moest de bank bellen en uitleg geven waarom hij dat bedrag wil overboeken.

Vervolgens wordt zonder verdere uitleg zijn hele bankrekening geblokkeerd en heeft hij geen idee of dit weer wordt hersteld en wanneer.

Zijn vader David Icke schrijft het volgende:

De arrogantie van het banksysteem, in dit geval Santander, is onthutsend. Het zou ONS geld moeten zijn om te beslissen hoe we het gebruiken, maar op het moment dat je het naar een bank overmaakt, wordt het hun eigendom.

Wacht maar tot we de digitale valuta hebben - de banken zullen hun tirannie naar een nog hoger extreem niveau tillen.

Wat Gaz en vele anderen hier meemaken is nog maar het begin.
Als dit nu al op deze manier gebeurt, dan heb je zo ongeveer een idee wat ons staat te wachten als eenmaal alles digitaal is.

Ze hebben de netten gecreëerd waarmee ze ons gevangen zullen zetten.

Het internet en het elektriciteitsnet worden de wapens die ze zullen gebruiken.

Aangezien alles en iedereen een bankrekening nodig heeft om te kunnen overleven is het inzetten van banken als politiedienst een machtig wapen.

Het is jouw geld, maar op het moment dat het op een bank staat is het van hen en bij jij een schuldeiser.

Iets dat maar heel weinig mensen beseffen.