zaterdag 18 mei 2024

Studie: DNA-verontreiniging in COVID-vaccin van Pfizer overschrijdt 354 keer de toegestane limiet

 mei 18, 2024   2

   U.S. Secretary of Defense / Wikimedia / (CC BY 2.0 DEED)

Het Pfizer-BioNTech Covid-vaccin bevat tot 354 keer de aanbevolen limiet voor DNA-vervuiling, volgens de bevindingen van een peer-reviewed wetenschappelijk onderzoek dat zorgen baart over het carcinogene potentieel van het Comirnaty COVID-19 mRNA-vaccin.

De Duitse onderzoekers Brigitte König en Jürgen O. Kirchner ontdekten dat de DNA-onzuiverheden in het vaccin aanzienlijk hoger waren dan de limiet die is vastgesteld door regelgevende instanties, waaronder de Wereldgezondheidsorganisatie, schrijft Baxter Dmitry.

Het onderzoek wijst ook op ernstige potentiële risico’s die gepaard gaan met een hoge mate van DNA-verontreiniging, zoals insertionele mutagenese en de aanwezigheid van kankerbevorderende genen.

Kirchner waarschuwde voor het eerst voor de gevolgen van DNA-besmetting in het BioNTech vaccin in 2022 in het boek Die mRNA-Maschine – vertaald als ‘De mRNA Machine’ – dat hij tijdens de pandemie publiceerde onder het pseudoniem David O. Fischer.

Het boek bevat een heel hoofdstuk over ‘De DNA-besmetting van BioNTech’s mRNA-vaccin en de risico’s ervan’ en citeert documenten van het Europees Medisch Agentschap die het probleem erkennen zonder het te kwantificeren.

Ondertussen kocht Kirchner zelf vijf ongeopende flesjes van het BioNTech-vaccin en stuurde ze voor analyse naar het laboratorium in Maagdenburg van professor Brigitte König van het universiteitsziekenhuis in Leipzig.

De resultaten van de analyses van Prof. König zijn samengevat in de onderstaande tabel.

Sott meldt: Prof. König vond massale DNA-besmetting, tot 354 keer hoger dan de limiet van 10 nanogram per dosis die wordt aanbevolen door de WHO en die van toepassing is in de EU.

Net als Kevin McKernan vond ze ook volledig achtergebleven bacteriële plasmiden. De plasmiden worden gebruikt in het industriële productieproces van het mRNA (‘proces 2’), dat in dit opzicht verschilt van het proces dat werd gebruikt voor de productie van vaccinbatches voor de klinische proeven van het geneesmiddel (‘proces 1’).


 

De tabel is overgenomen uit Kirchners brief van 9 augustus aan de Duitse toezichthouder, het Paul Ehrlich Institute (PEI), waarin wordt opgeroepen tot “de onmiddellijke terugtrekking van het Comirnaty mRNA-vaccin van BioNTech van de markt” vanwege de DNA-besmetting. (De brief is bijgevoegd bij Kirchners brief van 16 september aan de Duitse minister van Volksgezondheid Karl Lauterbach, die hier beschikbaar is).

In dezelfde brief van 9 augustus bekritiseerde Kirchner ook het Paul Ehrlich Instituut voor het niet uitvoeren van een adequate kwaliteitscontrole van het vaccin voordat de partijen werden vrijgegeven. Zoals opgemerkt in de brief, en ook aangestipt in mijn eerdere artikelen hierhier en hier, is het PEI verantwoordelijk voor het vrijgeven van batches van het BioNTech-Pfizer vaccin, niet alleen voor Duitsland maar voor de hele EU.

Kirchner citeert een van de eigen publicaties van het PEI en merkt in het bijzonder op dat het PEI de zuiverheid van de vaccinoplossing niet test:

In plaats daarvan wordt een “visuele inspectie” uitgevoerd, waarvan de gebruikelijke standaard, het bekijken van de vaccinoplossing op een witte en op een zwarte achtergrond, het alleen mogelijk maakt om ruwe verontreinigingen te identificeren: bijvoorbeeld als er een insect in het vaccin is gevallen tijdens het vullen van het flesje. Verontreiniging met DNA of eiwitten kan op deze manier niet worden geïdentificeerd. Het lijkt erop dat het vereiste testen van de zuiverheid van de oplossing niet systematisch werd uitgevoerd.

In een interview met de Duitse editie van de Epoch Times merkt Kirchner op dat terwijl het PEI geen geavanceerde tests uitvoerde op verontreinigingen van het BioNTech vaccin – ook al had de EMA het risico van DNA-besmetting in het industriële productieproces al geïdentificeerd – het wel dergelijke tests eiste voor het Novavax COVID-19 vaccin, dat gebaseerd is op de meer traditionele recombinant eiwittechnologie:

Een vaccin [Novavax] dat heel zuiver geproduceerd kan worden, is getest op besmetting en het mRNA-vaccin, welk helemaal niet zuiver geproduceerd kan worden voor massaconsumptie, dat niet is getest. Je moet je dus afvragen: waarom is dat?

Zoals ik al eerder heb geschreven, bestaat er een langdurige samenwerkingsrelatie tussen de Duitse regelgevende instantie – het Paul Ehrlich Instituut – en de firma BioNTech. Er worden nu vragen gesteld over de samenwerking.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/studie-dna-verontreiniging-in-covid-vaccin-van-pfizer-overschrijdt-354-keer-de-toegestane-limiet/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...