zondag 5 mei 2024

Chris Cuomo, die op CNN Covid prikken pushte, geeft toe dat het Moderna-vaccin zijn gezondheid heeft verwoest

 mei 5, 2024   3

   Senior Airman Madeline Herzog (according to Exif data) / Wikimedia / (Public Domain)

Voormalig CNN presentator Chris Cuomo was een voorvechter van de Covid mRNA vaccinaties tijdens de pandemie en moedigde zijn publiek aan om zich te laten prikken.

Cuomo kreeg twee Moderna-vaccinaties en voelde zich zo betrokken bij de uitrol van het vaccin dat hij tijd vrijmaakte om op Twitter ruzie te maken met ongevaccineerden en degenen die de prikken afwezen ervan beschuldigde “onwetend” en “bang” te zijn, schrijft Thepeoplesvoice.

“Onwetendheid voedt vaak onzekerheid,” schreef Cuomo in september 2022 op het platform. “Probeer slim te spelen in plaats van bang. Het is duidelijk dat de vax helpt. Je wordt niet gedwongen (behalve door verstand misschien) om het te nemen.”

Het leven komt snel op je af. Spoel drie jaar verder en Cuomo heeft toegegeven dat hij gewond is geraakt door het Moderna mRNA-vaccin en hij lijdt nog steeds onder de gezondheidsgevolgen.

Cuomo liet de bom vandaag vallen tijdens een interview met Sean Barcavage, een verpleegkundig arts die vandaag in een artikel in de New York Times werd genoemd over vaccinverwondingen.

Tijdens het interview riep Cuomo op tot een 9/11 commissie om vragen te beantwoorden over de uitrol van vaccins en waarom miljoenen mensen gezondheidsschade oplopen na mRNA-injecties.

“We weten dat vaccins bijwerkingen kunnen hebben,” zei Cuomo. “Maar niemand praat er echt over omdat ze bang zijn dat ze de beschuldigende vinger krijgen. Ze willen gewoon dat het weggaat.”

“Mensen zoals Sean, en ik, en miljoenen anderen die nog steeds rare dingen hebben met hun bloed en hun leven en hun gevoelens – je weet wel, fysiek – gaan niet weg.”

Kijk:

Cuomo is lang niet de enige volledig gevaccineerde ster die ernstige gezondheidsgevolgen ondervindt na twee doses mRNA.

 

In januari overleed de 50-jarige acteur Alec Musser, die gevaccineerd was tegen COVID, plotseling en onverwacht na het ontvangen van een booster.

Evenmin is Cuomo de enige die gezondheidscomplicaties ondervindt nadat hij online de spot dreef met ongevaccineerde mensen.

Arnold Schwarzenegger, die de ongevaccineerden “schlemielen” noemde en de Amerikanen tijdens de pandemie de beroemde boodschap gaf “screw your freedoms,” heeft sindsdien toegegeven dat hij drie open hartoperaties heeft ondergaan en een pacemaker nodig heeft om zijn beschadigde hart kloppend te houden.

En de lijst blijft groeien.

Een arts en traumachirurg die viraal ging op social media en iedereen die het vaccin afwees beschuldigde van samenzweringstheoreticus te zijn, overleed plotseling eerder deze maand.

Dr. Vicky Jennings stierf na een hartaanval, onthulde haar familie.

Herinner je je de YouTube- en TikTok-influencers die tijdens de pandemie de experimentele Covid-19 vaccins aan hun volgers aanprijsden?

De meesten van hen ontvingen betalingen van de overheid en farmaceutische bedrijven om hun volgers onder druk te zetten zodat ze de uitrol van het vaccin zouden steunen.

YouTube en andere social media influencers waren instrumenteel in het verspreiden van de massale vormingspsychose die, zoals Dr. John Malone stelt, ertoe leidde dat een aanzienlijk deel van de bevolking in wezen werd gehypnotiseerd om de draconische Covid-maatregelen te volgen.

We gaan nu een paar jaar verder en karma slaat toe tegen diezelfde YouTubers die de prik namen en geld incasseerden van Big Pharma.

 

Honderden van deze jonge en gezonde YouTube influencers zijn nu gediagnosticeerd met kanker – en velen van hen hebben toegegeven dat ze lijden aan zeldzame en agressieve turbokanker.

Kijk:

https://rumble.com/v2z3570-thousands-of-youtubers-who-pushed-covid-jabs-now-have-turbo-cancers.html

 


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/chris-cuomo-die-op-cnn-covid-prikken-pushte-geeft-toe-dat-het-moderna-vaccin-zijn-gezondheid-heeft-verwoest/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...