zondag 5 mei 2024

Je hebt 2 jaar voedsel nodig – Martin Armstrong

 mei 5, 2024   26

 

     jensenartofficial / Pixabay

De legendarische financiële en geopolitieke cyclusanalist Martin Armstrong heeft nieuwe gegevens over hoe goed het gaat met de Biden-economie. Spoiler alert: het gaat niet goed en het financiële systeem staat op het punt om te kelderen. Ik vroeg Armstrong of de Amerikaanse overheid in gebreke met zijn schulden zou kunnen komen als landen over de hele wereld blijven stoppen met het kopen ervan? Armstrong legde uit: “Ik denk dat de VS al in 2025, maar waarschijnlijk in 2027, in gebreke zou kunnen komen. We hebben het zo ver mogelijk laten komen. Het is niet alleen in de Verenigde Staten. Europa zit in hetzelfde schuitje. Japan ook. Daarom hebben ze oorlog nodig. Ze denken dat ze door oorlog te voeren een excuus hebben om hun schulden niet af te lossen. Ze willen China gewoon niet betalen. Als ze hun schuld proberen te verkopen, veel geluk. We lossen het niet af, bericht Greg Hunter.

Hetzelfde gebeurt in Europa. Dus, zodra dat gebeurt, ga je in oorlog, en dat is hun excuus om deze hele schuldenkwestie in te storten, waardoor pensioenen enz. worden weggevaagd. Dan kunnen ze Poetin de schuld geven. Dit is hetzelfde wat Biden deed voordat hij zei dat dit de inflatie van Poetin was. Dan, met het hele CBDC ding (centrale bank digitale valuta)… heeft het IMF zijn digitale munt al voltooid, en ze willen dat die de dollar vervangt als de reservevaluta voor de wereld… Deze mensen proberen wanhopig aan de macht te blijven. Niemand wil het opgeven en niemand wil hervormen.”

Ik vroeg Armstrong wat de gewone man nu zou moeten doen? Armstrong zei verrassend: “Ik denk dat je, veilig, een voedselvoorraad van twee jaar nodig hebt. Dit is wat ik heb. Het is niet alleen omdat de prijzen zullen stijgen, maar vooral omdat er tekorten zullen zijn. Dan weet je niet wat ze met de valuta gaan doen… Ze zullen doen wat ze moeten doen om te overleven. Dat is wat overheden altijd doen.”

Armstrong zegt dat zijn meest recente gegevens suggereren dat de goedkeuringspercentages van de overheid in de VS slechter zijn dan de goedkeuringspercentages van 8% van Biden. Het Congres is volgens Armstrong de hekkensluiter met een goedkeuringsscore van 7%. Armstrong heeft lang gezegd dat mensen goud en zilver zullen kopen wanneer het vertrouwen in de overheid instort. Dat is precies wat Armstrong vandaag over de hele wereld ziet. Goud stuitert rond de $2.300 en Armstrong ziet “een nieuwe goud- en zilverrally op komst”. Er komt ook snel oorlog met de aankondiging dat Oekraïne al in juli lid wordt van de NAVO. Wanneer de volgende oorlog uitbreekt, waarschuwt Armstrong: “Je zult de bank in de gaten moeten houden, want de langetermijnrente gaat omhoog. Niemand wil staatsschulden kopen en in dat stadium van het spel moet je je schrap zetten.”

Armstrong voorspelt ook een grote ommekeer op of rond 7 mei volgende week. Armstrong voorspelt dat er dan een recessie begint die zal duren tot 2028. Het BBP zal blijven dalen en de inflatie zal blijven stijgen. Armstrong zegt dat het de perfecte storm is voor een gevreesde “stagflatie-economie”.

Er staat nog veel meer in het 54 minuten durende interview.

https://rumble.com/v4t442n-you-need-2-years-of-food-martin-armstrong.html




Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/je-hebt-2-jaar-voedsel-nodig-martin-armstrong/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...