buitenaardse implantatenWe wisten al dat er een bijzondere reden is dat ze alles en iedereen willen inspuiten met ‘een vaccin’.

We wisten ook al dat het niets met gezondheid te maken heeft, maar nu komt er iets naar voren dat nog maar weinigen weten.


Voor velen is het een uitgemaakte zaak dat er leven bestaat buiten onze planeet. Voor anderen is het een taboe onderwerp en ben je een aluhoedje als je over dat soort dingen begint.

Toch zijn er in de loop van de geschiedenis heel wat interessante verhalen op dat gebied, zoals de volgende:

In 1973 gingen twee mannen naar de politie en beweerden ontvoerd te zijn door buitenaardse wezens.

De politie dacht dat ze logen, dus lieten ze de mannen alleen in de kamer met een geheim opnameapparaat. Tot hun verbazing bleven ze praten over wat er was gebeurd en hoe doodsbang ze waren.

Op de avond van 11 oktober 1973 vertelden de 42-jarige Charles Hickson en de 19-jarige Calvin Parker aan de Jackson County, Mississippi, Sheriff's Office dat ze aan het vissen waren vanaf een pier op de westelijke oever van de Pascagoula River in Mississippi toen ze een zoemend geluid hoorden, twee knipperende blauwe lichten zagen en een ovaalvormig object van 30-40 voet breed en 8-10 voet hoog waarnamen.

Parker en Hickson beweerden dat ze "bij bewustzijn maar verlamd" waren terwijl drie "wezens" met "robotachtige spleetmonden" en "krabachtige tangen" hen aan boord van het object namen en hen aan een onderzoek onderwierpen.

In het kader van buitenaardsen kom je ook de naam van Dr. Roger Leir regelmatig tegen. Deze man is inmiddels overleden, maar is bekend geworden door het volgende:

Schokkend bewijs dat buitenaardse implantaten echt zijn... zoals verteld door de dokter die ze verwijderde!

Buitenaardse implantaten. De objecten zijn echt. De feiten.zijn onbetwistbaar. Maar waar komen ze vandaan? *Een defensiemedewerker ervaart bizarre radiogeluiden vanuit zijn kaak. Röntgenfoto's van zijn gebit onthullen een klein driehoekig object van onbekende oorsprong ....

*Een vrouw is op een nacht getuige van een UFO in de San Fernando Valley. Sindsdien draagt ze een klein, niet-identificeerbaar object geïmplanteerd in haar been....

*Een jonge jongen is op een nacht getuige van een gloeiend, zwevend object in een aardappelveld. Jaren later, tijdens een routine röntgenfoto, vinden artsen een mysterieus metalen voorwerp diep begraven in zijn vlees....

In schokkend detail is hier hard bewijs verzameld dat de medische gemeenschap lang heeft ontkend: tastbaar bewijs dat buitenaardse implantaten echt zijn. Ze kunnen niet verklaard worden door de wetenschap. Ze komen niet van de aarde. En elk implantaat heeft de onmiskenbare kenmerken van buitenaardse oorsprong.

Tot zover het verhaal van Dr. Roger Leir.

De vreemde implantaten van buitenaardse oorsprong vervullen ongeveer dezelfde functies als de grafeenoxide in de ‘vaccins’, dit in combinatie met 5G straling aldus de Spaanse onderzoeksgroep La Quinta Columna.

In de onderstaande video geven leden van deze groep een korte presentatie, samen met Steve Colbern, een voormalig medewerker van Dr. Leir.

Wat zij zeggen is dat het deel van de mensheid dat zo slim is geweest om zich te laten inspuiten met een 'veilig en effectief coronavaccin' in feite geavanceerde nanotechnologie binnen heeft gekregen. 

Maar het gaat nog een stap verder.

Zo schrijft David Icke het volgende:

Wat ik al sinds de jaren 1990 zeg, wordt bevestigd door het wetenschapsteam van La Quinta Columna in Spanje - de mensheid wordt gecontroleerd door een 'buitenaardse' soort. Al die spot en misbruik die ik decennium na decennium te verduren kreeg en het was al die tijd waar, zoals ze hier uitleggen.



Twee leden van het team leggen in deze video hun bevindingen uit na jaren van onderzoek naar de inhoud van de 'Covid' nepvaccins en vergeet niet waar ze 5G noemen dat Elon Musk en SpaceX, plus anderen, bezig zijn om dit te richten op mobiele telefoons op aarde vanaf hun satellieten in een lage baan om de aarde die met de week in aantal toenemen tot tienduizenden.

Wakker worden mensen - de samenzwering voor menselijke slavernij is veel, veel, veel groter dan de Mainstream 'Alternatieve' Media (MAM) jullie vertellen.

Kijk en oordeel zelf of we hier te maken hebben met krachten van buiten deze aarde.
Het is ons hoofd en alles wat zich daarin afspeelt waar ze volledig controle over willen krijgen.

En met ‘ze’ spreken we dan over demonische krachten van buiten onze planeet.

Mocht je een mening hebben aangaande bovenstaande laat het hier weten.