vrijdag 24 mei 2024

Insider Pfizer geeft toe dat ‘pandemie een ontvolkingspoging’ was

mei 24, 2024   13

Brekend nieuws uit het hart van Pfizer, waar voormalige langetermijn- en hooggeplaatste werknemers naar voren zijn gestapt om moedig te onthullen wat zij beschrijven als misdaden tegen de mensheid gepleegd door de farmaceutische gigant, schrijft Baxter Dmitry.

Dit is niet zomaar een bedrijfsschandaal. Het is een verhaal van verraad, manipulatie en massamoord op een schaal die moeilijk te doorgronden is tenzij je het hoort van mensen die aan de binnenkant van een van ’s werelds grootste farmaceutische bedrijven hebben gezeten en de rol van Big Pharma begrijpen bij het implementeren van Agenda 2030 namens de mondiale elite.

Pfizer is opgeschrikt door de beslissing van voormalige langetermijn- en hooggeplaatste medewerkers om naar voren te komen en de moorddadige agenda van de elite te onthullen.

Dr. Yeadon, die voorheen werkzaam was als vice-president en hoofdwetenschapper van Pfizer, was de eerste die de gelederen brak en de waarheid aan het licht bracht. Hij legde uit dat de COVID pandemie en de daaropvolgende mRNA-vaccinatiecampagne een “supranationale operatie” was die al jaren in de maak was en ontworpen was “om mensen te verwonden, opzettelijk te verminken en te doden.”

Dr. Yeardon legt uit: “We zitten midden in de grootste misdaad uit de geschiedenis. Het is wereldwijd en heeft de intentie om controle uit te oefenen en zal het doden van nog eens miljoenen, zo niet miljarden mensen inhouden.”

Voormalig vice-president Dr. Yeardon is niet de enige Pfizer ingewijde die de misdaden van de elite aan de kaak stelt en de mainstream media doet er alles aan om het nieuws te verdoezelen.

  Grootste fraude in de moderne geschiedenis: Meerdere studies tonen aan dat COVID-19 vaccins geen einde maken aan infecties, transmissie, ziekenhuisopnames en sterfgevallen

 

Melissa McAtee werkte vijf jaar in Productie en Kwaliteit bij Pfizer, inclusief tijdens de mRNA uitrol, en ze nam de moedige beslissing om het bedrijf te verlaten en de waarheid te onthullen over wat er werkelijk achter de schermen gebeurde.

Ze maakt zich geen illusies over het gevaar dat gepaard gaat met het onthullen van Big Pharma.

Zoals Melissa uitlegt, verdoezelt Pfizer de waarheid over wat er werkelijk in de flesjes van het mRNA gentherapieproduct Covid zit, dat ze tijdens de pandemie in de armen van miljarden mensen over de hele wereld pompten.

Het is geen toeval dat doktoren en apotheken niet toestaan dat je de bijsluiters van de vaccinverpakkingen ziet voordat je beslist of je je laat vaccineren.

Volgens Melissa kwam ze er tijdens haar tijd bij Productie en Kwaliteit bij Pfizer achter dat een derde van de Pfizer vaccins grafeenoxide bevatte, dat kort voor de pandemie werd ontwikkeld voor gebruik als hematologisch biowapen.

Melissa ging met haar bewijs naar de mainstream media en was geschokt om te ontdekken dat ze niet alleen weigerden om de informatie te publiceren, maar ook actief probeerden om te voorkomen dat de informatie ooit het daglicht zou zien.

Hoe schokkend Melissa’s ontdekking ook was, het meest verontrustende element van dit verhaal is de mate van verbondenheid tussen Big Pharma, de Wereldgezondheidsorganisatie en de mondiale elite in hoofdkwartieren zoals de VN en Davos.

Dankzij interne klokkenluiders van Pfizer weten we nu dat ze het allemaal wisten en dat ze allemaal betrokken zijn bij het complot om de wereld te ontvolken.

 

Pfizer is niet de enige organisatie waar medewerkers naar voren komen om de kwade praktijken van hun superieuren en de giftige inhoud van hun mRNA-vaccins te onthullen.

In de video hieronder legt klokkenluider van de Wereldgezondheidsorganisatie Dr. Astrid Stuckelberger uit waarom ze niet langer kon meegaan in de anti-mensen agenda van haar baas Tedros en zijn baas Bill Gates.

Dr. Stuckelberger werd door de mainstream media veroordeeld omdat ze zei dat mRNA nanotechnologie bevat. Maar haar explosieve beweringen zijn gestaafd door recente bevindingen die zijn gepubliceerd door de People’s Voice.

Een diepe duik in de duistere geschiedenis van Pfizer onthult dat ze samenwerkten met een Israëliër om programmeerbare nanorobots te ontwikkelen die bij mensen werden ingespoten om hun DNA te veranderen, ze een IP-adres te geven en ze met het internet te verbinden.

Dit klinkt misschien als wilde sciencefiction, maar als je het steenkoude bewijs ziet, is het duidelijk dat wat klinkt als een horrorfilm er plotseling uitziet als een levende nachtmerrie voor de gevaccineerden.

In 2015 ging Pfizer een partnerschap aan met de Bar-Ilan Universiteit in Israël, die deze programmeerbare nanobots had ontwikkeld.

Zou dit de reden kunnen zijn waarom Albert Bourla, CEO van Pfizer, herhaaldelijk weigerde zijn eigen vaccin te nemen?

Bourla was niet de enige vaccinmaker die zijn eigen product weigerde.

Dr. Ugur Sahin, de CEO van BioNTech, het bedrijf dat met Pfizer samenwerkte om ’s werelds eerste Covid-vaccin te ontwikkelen, gaf voor de camera toe dat hij zich ook niet had laten prikken.

Kijk:

   Video Link: https://rumble.com/v4wzoxl-pfizer-insider-admits-pandemic-was-a-depopulation-scam.html 


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/insider-pfizer-geeft-toe-dat-pandemie-een-ontvolkingspoging-was/


Europees Parlement stemt voor geheimhouden Pfizer-contracten

Europese Parlementsleden hebben gestemd om de contracten met Pfizer en andere Covid-19 “vaccin” bedrijven geheim te houden, en blokkeren daarmee met succes de publieke toegang tot essentiële gegevens over de omgang van de EU met louche Big Pharma bedrijven, schrijft Jordan Schachtel. In een stemming van 254-349 waarmee de transparantiemaatregel werd verworpen, zegevierde een coalitie … Meer lezen overEuropees Parlement stemt voor geheimhouden Pfizer-contracten

https://www.frontnieuws.com/europees-parlement-stemt-voor-geheimhouden-pfizer-contracten/


Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...