FLiRT varianten covidSoms zie je van die dingen waarbij je echt een paar keer in je ogen moet wrijven om het te kunnen geloven.

Waarbij je dan ziet dat er nog een lange weg te gaan is en dat een deel van de bevolking reddeloos verloren lijkt te zijn.




Mensen die zo verstandig zijn geweest om zich nooit te laten ‘vaccineren’ tegen een nog nooit wetenschappelijk bewezen virus, hebben over het algemeen weinig last van ziek worden.

Mensen die alle voorgeschreven prikken en boosters hebben genomen worden echter aan de lopende band ziek.

Ondanks het feit dat wetenschappelijke onderzoeken uitwijzen dat het immuunsysteem ernstig wordt verzwakt door de vele prikken, gaat men onverdroten verder met het opnieuw bang maken van de bevolking.

En dus krijgen we de volgende propaganda:

Nieuwe stammen van Covid-19 verspreiden zich wereldwijd, waardoor gezondheidswerkers zich zorgen maken over een mogelijke piek in het aantal gevallen in de zomer, viereneenhalf jaar na het begin van de pandemie.

De FLiRT-varianten - waarvan de naam is afgeleid van de namen van de mutaties in de genetische code van de varianten - zijn toegenomen in de VS en Europa omdat het coronavirus blijft muteren ten opzichte van eerdere stammen.

Kijk en luister naar de volgende korte reportage uit Australiƫ.

Een man die maar liefst zes keer is ‘gevaccineerd’ heeft nu weer te maken met een serieuze ‘covid besmetting’. De man dacht dat hij goed beschermd zou zijn, maar toch is hij dit keer zieker dan ooit.

Vervolgens wordt er dan in de reportage gewaarschuwd voor de nieuwe FliRT varianten en wordt opgeroepen dat alle kwetsbare mensen snel een nieuwe boosterprik moeten halen.

En zo komen we in een vicieuze cirkel terecht waarbij de bevolking zichzelf als het ware systematisch, stap voor stap, uitroeit.
De waanzin blijft maar doorgaan:

Het Britse parlementslid Craig Mackinlay (57) keerde vandaag onder luid applaus van zijn collega's terug in het Lagerhuis. Mackinlay raakte zijn handen en voeten kwijt door sepsis en grapte dat hij bekend wil staan als het eerste 'bionische parlementslid'.

De politicus gaat na een levensbedreigende sepsis-aanval vorig jaar door het leven met prothetische onderbenen en handen. "Dit is een emotionele dag voor mij", zei hij, terwijl zich verontschuldigde voor zijn kleding. Door zijn protheses kan hij geen nette schoenen of een jasje dragen.

Mensen kunnen handen en benen verliezen en dan nog doorgaan met het adviseren van anderen om toch maar die prik te halen.