donderdag 9 mei 2024

Officiële studie bevestigt dat COVID-vaccins psychose veroorzaken

 mei 8, 2024    9

Joe Biden krijgt 4e dosis COVID-19 vaccin. / Office of the President of the United States  Wikimedia / (Public Domain)

Een officiële nieuwe studie gepubliceerd in ‘Frontiers in Psychiatry’ op 11 april heeft een verband bevestigd tussen de mRNA en virale vector Covid vaccinaties en nieuw ontstane psychose.

 “…gegevens suggereren een mogelijk verband tussen jonge leeftijd, mRNA en virale vector vaccins met nieuw ontstane psychose,” verklaarde de studie in het ‘Conclusie’ gedeelte.

Hoewel het artikel de Covid-vaccins nog steeds als netto positief presenteerde, erkende het de ernstige schade die ze kunnen veroorzaken, bericht Sean Adl-Tabatabai.

“Hoewel vaccins de infectie effectief onder controle houden, is het belangrijk om de mogelijke bijwerkingen te erkennen, waaronder zeldzame gevallen zoals psychose, die kunnen toenemen met het stijgende aantal vaccinaties”, aldus het onderzoek.

Infowars meldt: De onderzoekers deden hun bevindingen via een analyse van medische casusverslagen.

“We voerden een systematische review uit van case reports en case series over nieuw ontstane psychose na COVID-19 vaccinatie van 1 december 2019 tot 21 november 2023, met behulp van PubMed, MEDLINE, ClinicalKey en ScienceDirect. De gegevensextractie had betrekking op studie- en deelnemerskenmerken, comorbiditeiten, COVID-19-vaccingegevens en klinische kenmerken. De kwaliteitsbeoordelingsinstrumenten van het Joanna Briggs Institute werden gebruikt voor de geïncludeerde onderzoeken, waaruit bleek dat er geen significante publicatiebias was,” aldus het onderzoek in het gedeelte ‘Methoden’.

De gegevens gaven aan dat volwassenen tussen de 20 en 40 jaar de meeste kans hadden om een door vaccinatie veroorzaakte psychose te krijgen, waarbij de op mRNA-technologie gebaseerde injecties een hoger risico op de psychische aandoening gaven dan de op virale vectortechnologie gebaseerde injecties.

“In totaal beschreven 21 artikelen 24 gevallen van nieuw ontstane psychotische symptomen na COVID-19 vaccinatie. Van deze gevallen was 54,2% vrouw, met een gemiddelde leeftijd van 33,71 ± 12,02 jaar. Psychiatrische voorvallen werden mogelijk veroorzaakt door het mRNA BNT162b2 vaccin in 33,3% van de gevallen, en psychotische symptomen verschenen in 25% na het virale vector ChAdOx1 nCoV-19 vaccin. De gemiddelde begintijd was 5,75 ± 8,14 dagen, meestal gemeld na de eerste of tweede dosis,” aldus de studie in het gedeelte ‘Resultaten’.

 

De review erkende ook dat naast psychose, waar het artikel over gaat, de Covid-inenting ook het risico inhoudt van een breed scala aan andere gezondheidseffecten.

“Verschillende onderzoeken hebben cardiale, gastro-intestinale, neurologische en psychiatrische bijwerkingen aangetoond die in verband worden gebracht met COVID-19 vaccins,” aldus de studie in het gedeelte ‘Inleiding’.

Het artikel beschrijft ook verschillende theorieën met betrekking tot de mechanismen waarom de injectie mensen hun verstand deed verliezen.

“Volgens de beschikbare gegevens kan het optreden van psychose na vaccinatie gemedieerd worden door de immuunrespons van het lichaam op SARS-CoV-2. Specifiek, toediening van het vaccin induceert het immuunsysteem van de patiënt. De toediening van het vaccin induceert een cellulaire immuunrespons, waarbij T-helpercellen pro-inflammatoire cytokinen afgeven. In sommige gevallen kan deze cascade leiden tot cytokine stormen en hypofunctie van N-methyl-D-aspartaat (NMDA) receptoren. Als gevolg daarvan kunnen verhoogde dopamineniveaus ontstaan, wat mogelijk de ontwikkeling van een psychose kan versnellen (17),” aldus de studie in het onderdeel ‘Discussie’.

“Gezien de aanwezigheid van verhoogde ontstekingsmarkers bij bepaalde psychiatrische stoornissen (54-56), is het aannemelijk om te veronderstellen dat deze ontstekingsconditie ten grondslag zou kunnen liggen aan verschillende neuropsychiatrische complicaties die gepaard gaan met vaccinatie. Evenzo toonden de resultaten van onze studie verhoogde C-RP niveaus en milde tot matige leukocytose als de meest voorkomende bloedafwijkingen. Bovendien gaf CSF-analyse verhoogde eiwitniveaus, lymfocytaire pleocytose en hoge niveaus van Il-1 bèta aan, wat ook de activering van de ontstekingscascade bevestigt,” aldus de studie in het gedeelte ‘Discussie’.

“Een andere hypothese met betrekking tot post-vaccinatie psychose suggereert dat de waargenomen veranderingen in de mentale status, inclusief psychotische symptomen, een manifestatie zouden kunnen zijn van auto-immuun anti-NMDA encefalitis (15, 57). Gevallen van diagnose van anti-NMDA encefalitis werden ook waargenomen in onze review. Op zijn beurt zijn er herhaaldelijk gevallen van de ontwikkeling van anti-NMDA encefalitis gemeld na vaccinatie tegen andere infecties, zoals gele koorts, influenza, tyfus en pertussis (58-60). Gezien het mogelijke verband tussen post-vaccinatie psychose en auto-immuun anti-NMDA encefalitis, is het raadzaam om immunologische screening te overwegen bij personen die psychiatrische symptomen vertonen na een vaccinatie tegen COVID-19,” aldus de studie in het onderdeel ‘Discussie’.

Onlangs is bekend geworden dat de dodelijke Covid-injecties in verband worden gebracht met kanker, hart- en vaatziekten, voortplantingsstoornissen, miskramen, toevallen, myocarditis en overlijden.

De CDC raadt alle Amerikanen aan hun Covid-injectie te krijgen en met nadruk jonge kinderen.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/officiele-studie-bevestigt-dat-covid-vaccins-psychose-veroorzaken/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...