totalitaire staat chinaDe meeste dingen waar een doorsnee mens zich druk over maakt hebben te maken met afleiding.

Zou die afleiding er niet zijn, dan zou de mensheid heel wat sneller doorhebben wat het kan verwachten.

Alles wat er gebeurt in onze maatschappij draait om volledige controle van de burgers.

Daartoe worden policiti en belangrijke zakenlui uitgenodigd bij het WEF of de Bilderberg Conferentie.

Daar worden ze in het gezelschap van gelijkgestemden vakkundig gehersenspoeld en wordt hen wijs gemaakt dat wanneer zij de opgedragen orders uitvoeren zij een heel belangrijke rol spelen bij de komende nieuwe maatschappij (New World Order).

Om die orders te kunnen uitvoeren, moet je wel een bepaalde persoonlijkheid zijn. Iemand die alles precies uitvoert volgens de gegeven opdrachten en daarbij ook nog psychopathische karaktertrekken vertoont zijn de meest ideale bewindslieden.

In ons land worden aankomende bewindslieden gescreend.

Bij de screening wordt van kandidaat-bewindslieden onderzocht of ze een strafblad hebben, bekend zijn bij de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst en of er risico's zijn in de sfeer van hun belastinggedrag.

In het gesprek met de beoogde minister-president komen ook de nevenfuncties, financiƫle en zakelijke belangen en de gezondheid van de kandidaat aan de orde.

Wat hierbij natuurlijk opvalt is dat er geen enkel onderzoek wordt gedaan naar het karakter van de kandidaat. Met andere woorden, hebben we hier wel of niet te maken met een psychopaat, want dat zal in de praktijk een levensgroot verschil maken.

Tot nu toe is gebleken dat onze leiders grotendeels bestaan uit psychopaten, dat dit ‘by design’ is en dat je daarom nooit een psychologisch test zal zien als onderdeel van de screening.

De krachten in de achtergrond hebben dergelijke lieden nodig om voor hen stap voor stap de maatschappij te bewerkstelligen die ze voor ogen hebben.

Een maatschappij waarbij de sekte in de achtergrond volledige controle heeft over ieder aspect van het leven van de burger.

Klaus Schwab loopt niet voor niets te verkondigen dat hij China een prachtig voorbeeld vind van een land dat heel goed omgaat met de nep corona pandemie.

Kijk naar het onderstaande filmpje en besef dat dit hetgeen is wat ook ons staat te wachten als we het laten gebeuren.

Duizenden Chinezen die zich opstellen voor een covid-19 test. Een test die ze verplicht moeten ondergaan omdat anders hun vaccinatiecertificaat niet langer geldig is, waardoor ze veel punten verliezen in het social credit systeem.

Als ze teveel punten verliezen wordt het leven in China onmogelijk en kan je beter in bed blijven liggen met een deken over je hoofd.

Dit, als je tenminste niet voor die tijd wordt opgepakt en afgevoerd naar een quarantaine kamp.
Nog kunnen wij dingen veranderen en voorkomen dat bovenstaande taferelen werkelijkheid worden.

Het kan, maar de tijd dringt.