vrijdag 21 juni 2024

Nog meer slecht nieuws voor de gevaccineerden


Professor Hiroto Komano van de Iwate Medical University in Japan uitte in gesprek met journalist Masako Ganaha zijn zorgen over de link tussen COVID-19-vaccinatie en dementie.

Tijdens het interview verwees de vooraanstaande neurowetenschapper naar een nieuwe studie die is gepubliceerd in QJM: An International Journal of Medicine, waarbij gevaccineerde mensen zijn vergeleken met mensen die zich niet hebben laten vaccineren.

(Video verwijderd? Klik hier...)

20 procent hoger

Het aantal gevallen van milde cognitieve stoornis, een voorstadium van dementie, bleek na drie maanden onder de gevaccineerden meer dan verdubbeld te zijn.

Daarnaast lag het aantal gevaccineerde mensen dat dementie, waaronder alzheimer, kreeg drie maanden na vaccinatie 20 procent hoger.

Als men blijft vaccineren, zal het aantal gevallen van dementie flink toenemen, met name bij ouderen, waarschuwt professor Komano.

no

Ongelooflijk

Hij zei verder dat het toedienen van een COVID-19-vaccin het immuunsysteem verzwakt, met als gevolg dat mensen sterven aan andere ziektes.

Komano vindt het ongelooflijk dat men nu ook andere vaccins ontwikkelt met mRNA.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...