bladerunners londenGelukkig begint het bij steeds meer mensen door te dringen wat ze eigenlijk met ons willen.

Camera’s zijn daarbij essentieel en zonder camera’s vallen een hoop plannen van de duistere elite in duigen.

Je ziet nu een opmerkelijk fenomeen wat ontstond in Engeland, maar zich nu verspreidt naar andere landen.

En dat fenomeen is dat iedere camera die de gemeente Londen plaatst in het kader van ‘oudere auto’s moeten meer betalen’ systematisch wordt gesloopt.

Het is ook niet een eenmalig iets, want The Blade Runners zoals ze zichzelf noemen zijn nog steeds druk in de weer met het neerhalen van camera’s.
Het fenomeen heeft zich inmiddels uitgebreid naar Canada:
Afgezien van het feit dat de camera’s worden neergehaald, vlak nadat ze zijn geïnstalleerd, is de pakkans door de politie erg klein.

De politie is net zoals bij ons zwaar onderbemand en daarboven ontstaan wachtlijsten bij de rechtbanken die nooit al die zaken kunnen behandelen.

The Blade Runners wordt dan ook steeds meer gezien als een beweging die duidelijk wil maken dat het volk genoeg heeft van spionerende camera’s. Genoeg heeft om bestraft te worden voor een normaal leven dat ze leiden.

Natuurlijk mag het niet wat ze doen, maar ergens komt een punt waarop brave burgers zelf maatregelen nemen tegen een wat zij beschouwen tirannieke overheid.

Als de politici niet opkomen voor hun belangen, maar alleen die van hun meesters in Davos en omstreken dienen, dan zullen burgers steeds vaker zelf het heft in handen nemen.

De bevolking is veel machtiger dan je zou denken.

Want, als een volk echt iets niet wil, dan zullen alle wetten en regels niet kunnen voorkomen dat de burgers op een gegeven moment de hakken in het zand zetten.