camera chinaKeulen en Aken zijn niet op één dag gebouwd en hetzelfde telt voor de geplande toekomstige slavenmaatschappij.

En toch komt die maatschappij steeds dichterbij en wordt het publiek zoals gewoonlijk ook stap voor stap voorbereid op de dingen die gaan komen. 

Er is één bepaald element dat absoluut noodzakelijk is voor de geplande communistische New World Order maatschappij.

Een maatschappij die zal lijken op die van de Hunger Games en om een dergelijke maatschappij voor elkaar te krijgen is er één element dat cruciaal is bij dit alles.

En dat element is de camera met daaraan gekoppeld de gezichtsherkenning.

Zoals we weten is China de grote trots van Klaus Schwab en nergens vind je dan ook meer camera’s dan in China.

Honderden miljoenen camera’s die het leven van burgers niet alleen nauwlettend volgen, maar die ook een onmisbare rol spelen bij gezichtsherkenning.

Gezichtsherkenning is ook de basis voor het beruchte Chinese social credit system. Het systeem dat goede burgers beloont en slechte burgers bestraft.

Steeds meer zie je nu ook bij ons gezichtsherkenning opduiken en altijd maar weer wordt het verkocht als iets dat gemakkelijk is en heel modern.

Zo wordt nu ook gezichtsherkenning gebruikt bij de verkoop van rookwaren. Door middel van een camera wordt het gezicht gescand en via AI is het dan mogelijk om vrij nauwkeurig de leeftijd vast te stellen.

Ondervraagde mensen klinken positief en noemen het gemakkelijk en modern.
Het scenario van de komende Chinese maatschappij is door ons al jaren geleden voorspeld.

Nu zie je het als het ware voor je ogen gebeuren, ook bij ons.

Stap voor stap zal er steeds vaker sprake zijn van gezichtsherkenning. Meer en meer zal dat worden aangeprezen als het middel om dingen gemakkelijk te maken.

Dit gekoppeld aan de komende Europese digitale identiteit zal de autoriteiten een ongekende macht geven.

De macht om ook bij ons beetje voor beetje het social credit system in te voeren. Iets dat eigenlijk al is begonnen als je ziet wat ze van plan zijn met water. Goede burgers krijgen water tegen een normaal tarief en slechte burgers die water verspillen zullen worden bestraft met een hogere prijs.

Nog zijn we in staat om het proces te stoppen en om te keren, maar niet lang meer.

In Londen en omstreken wordt fanatiek iedere camera systematisch vernietigd door een groep die zichzelf de Blade Runners noemt. Zij weten dat als je leven eenmaal wordt beheerst door camera’s je reddeloos verloren bent.

In China zijn ze inmiddels al een stap verder.

Want, de maatschappij zoals ze die daar kennen is voor veel Chinezen zo depressief geworden dat het aantal zelfmoorden onwaarschijnlijk hoog is.

Mensen die liever uit het leven stappen dan zo te leven.

De overheid moet dan ook maatregelen nemen om te zorgen dat mensen niet meer zo gemakkelijk van bruggen en gebouwen kunnen springen.

En als ze dan toch springen, dan wordt ook dat feilloos vastgelegd door de camera.