zondag 16 juni 2024

Ziekenhuizen vermoordden Covid-patiënten en hoe meer ze vermoordden, hoe meer geld ze kregen

Cardioloog Peter McCullough getuigde dat tijdens corona ‘vrijwel alle overlijdensgevallen zich voordeden in het ziekenhuis’.

Ziekenhuizen kregen grote sommen geld om dodelijke protocollen te implementeren.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Remdesivir

Schrijfster Stella Paul, die haar man verloor aan het vaccin, ontmaskerde het ‘Hospital Death Protocol’ in Amerika nadat het aan duizenden Covid-patiënten het leven had gekost.

De experts beweerden dat remdesivir Covid zou tegenhouden, maar in werkelijkheid bleek het medicijn orgaanuitval te veroorzaken.

Beademingsapparaten

Dr. Joseph Mercola schreef dat enkele weken na de uitbraak duidelijk was geworden dat COVID-19-patiënten die aan de beademing werden gelegd, in feite een doodvonnis kregen.

In New York City overleed 76,4 procent van de COVID-19-patiënten van 18 tot 65 jaar die aan de beademing werden gelegd. Van de 65-plussers stierf 97,2 procent.

De WHO adviseerde ziekenhuizen om Covid-patiënten aan de beademing te leggen. De organisatie zou zich daarbij baseren op ervaringen en aanbevelingen van artsen uit China. Dat deden ze niet om de overlevingskans van Covid-patiënten te verhogen, maar om zorgmedewerkers te beschermen door het virus in het beademingsapparaat te vangen, aldus Mercola.


Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...