woensdag 17 juli 2024

Aartsbisschop Viganò waarschuwt Trump: WEF achter moordaanslag – ze zullen het opnieuw proberen

 juli 17, 2024    5


    Bisschop Viganò en president Trump

Aartsbisschop Carlo Maria Viganò zegt dat het World Economic Forum achter de recente moordaanslag op Donald Trump zit en volgens hem zal proberen hem opnieuw te vermoorden voor de verkiezingen in november.

Viganò postte zijn steun voor Trump op X in het weekend na een aanslag op zijn leven tijdens een zaterdagse bijeenkomst, en suggereerde dat “anti-globalisten” beleid staatsleiders met elkaar verbindt die het doelwit zijn geweest van moordaanslagen, bericht Thepeoplesvoice.

Lifesitenews.com meldt: “Bovenop de eerdere criminele aanvallen op uitgesproken anti-globalistische politieke leiders, komt nu deze verschrikkelijke poging om president Donald J. Trump te elimineren, de belangrijkste tegenstander van radicaal globalistisch links,” schreef Viganò in een zondagse X-post.

De aartsbisschop wees erop dat de Slowaakse premier Robert Fico en de Hongaarse premier Victor Orbán het slachtoffer zijn geworden van “soortgelijke criminele aanvallen” en dat zij met Trump een “felle oppositie tegen de Nieuwe Wereldorde” en “verdediging van de nationale soevereiniteit” delen.

Fico werd vijf keer beschoten bij een moordaanslag in mei, slechts een paar dagen nadat zijn regering had aangekondigd dat het de Pandemieovereenkomst van de WHO niet zou steunen. De Slowaakse minister van Volksgezondheid verklaarde dat het land geen overeenkomsten zou ondertekenen die de soevereiniteit van het land zouden verzwakken. Slowakije heeft ook de wapenleveringen aan Oekraïne stopgezet en weigert zich aan te sluiten bij de NAVO-doelstellingen in de regio.

Als president probeerde Trump de soevereiniteit van de VS te behouden door acties zoals het barricaderen van de zuidelijke grens tegen illegale immigranten en het terugtrekken van de natie uit het klimaatakkoord van Parijs in 2017, een akkoord dat zich richtte op internationaal bestuur en het afdwingen van dure oplossingen voor de opwarming van de aarde.

“De subversieve duivelse macht van de internationale deep state is duidelijk, is daar voor iedereen te zien. Haar misdaden tegen God en de mensheid kunnen niet langer verborgen blijven,” vervolgde Viganò. “Ik dring er bij alle katholieken, Amerikaanse patriotten en mensen van goede wil op aan om tot Onze Heer te bidden in deze tijd van grote dreiging die over de wereld opdoemt.”

Viganò heeft vaak gewaarschuwd tegen de inspanningen van de “deep state” en de “deep Church” om een Nieuwe Wereld Orde te vestigen die de nationale soevereiniteit zal ontkennen onder een totalitaire internationale regering met één enkele wereldmunt en één wereldreligie. De “controle van burgers onder het voorwendsel van een pandemie, en de vermindering van de bevolking door het gebruik van vaccins met nieuwe technologieën” zijn belangrijke onderdelen van deze inspanningen, volgens Viganò.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 
https://www.frontnieuws.com/aartsbisschop-vigano-waarschuwt-trump-wef-achter-moordaanslag-ze-zullen-het-opnieuw-proberen/ 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...