woensdag 17 juli 2024

Deze spoedarts behandelt ELKE dienst slachtoffers van het ‘nepvaccin’ en deelt beelden


Als ik zeg dat ik elke dienst op de spoedeisende hulp slachtoffers van het nepvaccin tegen corona behandel, dan bedoel ik ook elke dienst! Dat schrijft spoedarts Ben Marble op sociale media.

Hij laat een scan zien die gemaakt is van een persoon die het ‘gif’ indertijd heeft gehaald en een jaar later plotseling een abdominaal aorta aneurysma (AAA) of buikaneurysma kreeg. Een aneurysma is een uitstulping van een bloedvat, in dit geval ter hoogte van de buikslagader.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Potentieel fataal probleem

De aortawand zet dan uit omdat ze zwakker wordt en kan zelfs onder normale bloeddruk scheuren, waardoor een inwendige bloeding ontstaat. Een gescheurd AAA is levensbedreigend en moet dringend behandeld worden.

Terug naar de patiënt. Door stolselvorming stroomt er geen bloed meer naar de benen, wat een potentieel fataal probleem is, aldus Marble.

CT-scan

De arts adviseert iedereen die ook maar één COVID-19-vaccin heeft gehaald om een CT-scan te laten maken in verband met eventuele kankers.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...