dinsdag 2 juli 2024

Davos Globalist Klaus Schwab beschuldigd van seksuele intimidatie van meerdere jonge medewerkers

 juli 1, 2024  21

 

    World Economic Forum / Wikimedia / (CC BY-SA 2.0)

Onder leiding van Schwab heeft het World Economic Forum “een sfeer laten voortwoekeren” van seksuele intimidatie en discriminatie van vrouwen en zwarte mensen, aldus de World Street Journal, die tal van bronnen aanhaalt, waaronder huidige en voormalige medewerkers van het forum, bericht Infowars.

Een reeks vrouwelijke medewerkers beschreef seksuele intimidatie die ze ondervonden door toedoen van senior managers, van wie sommigen nog steeds bij het forum werken, “een toon die werd gezet aan de top van de organisatie,” aldus de WSJ.

“Sinds de beginjaren van het forum zeggen medewerkers dat vrouwen waarschuwingen kregen over Schwab: Als je alleen met hem bent, kan hij ongemakkelijke opmerkingen maken over je uiterlijk. Ze beschrijven zijn gedrag als meer onhandig dan bedreigend, maar ongepast voor een leider,” aldus de krant.

Voormalig medewerker van het forum Farid Ben Amor vertelde aan de WSJ: “Het was schrijnend om te zien hoe collega’s zich zichtbaar van zichzelf terugtrokken door de aanvallen van intimidatie door hooggeplaatste medewerkers, van sociaal en vrolijk naar zelfisolerend, oogcontact vermijdend en nog jarenlang nachtmerries delend.”

“Het is vooral schrijnend als het in contrast staat met de gretigheid en ernst waarmee velen van ons zich bij het forum hebben aangesloten,” voegde Ben Amor eraan toe.

In afzonderlijke incidenten gebruikten blanke managers naar verluidt het N-woord in de buurt van zwarte werknemers, die ook formele klachten indienden bij de leiders over het feit dat ze werden gepasseerd voor promoties of buiten Davos werden gehouden.

De woordvoerder van het Forum, Yann Zopf, heeft ondertussen alle beschuldigingen van de hand gewezen en benadrukt dat het artikel in de WSJ een verkeerd beeld geeft van “onze organisatie, cultuur en collega’s, inclusief onze oprichter”, die “zich niet schuldig maakt en nooit heeft gemaakt aan het vulgaire gedrag” dat in de krant wordt beschreven.

 


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/davos-globalist-klaus-schwab-beschuldigd-van-seksuele-intimidatie-van-meerdere-jonge-medewerkers/

 

Tucker Carlson over zijn ontmoeting met Klaus Schwab: ‘Hij is als een ouwe idioot’

Nieuwsanker Tucker Carlson zei dat hij zich realiseerde dat World Economic Founder Klaus Schwab een “ouwe idioot” was die “geen idee heeft waar hij het over heeft” nadat hij hem persoonlijk had ontmoet, bericht Jamie White. In een brede discussie maandag op de “Shawn Ryan Show”, beschreef Carlson zijn toevallige ontmoeting met de 86-jarige globalist … Meer lezen overTucker Carlson over zijn ontmoeting met Klaus Schwab: ‘Hij is als een ouwe idioot’

https://www.frontnieuws.com/wp-includes/images/w-logo-blue.pngFrontnieuws

https://www.frontnieuws.com/tucker-carlson-over-zijn-ontmoeting-met-klaus-schwab-hij-is-als-een-ouwe-idioot/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...