zaterdag 13 juli 2024

Filipijnse regering meldt 290.000 oversterftegevallen die verband houden met Covid injecties – Video

 juli 11, 2024   5


Het Filipijnse Huis van Afgevaardigden hield op 28 mei een hoorzitting over gegevens die aangeven dat er 290.000 extra Filipijnen zijn overleden sinds de uitrol van de Covid-vaccinatie.

“De zeer grote piek is de sterfte in 2021, die begon in maart van 2021, onmiddellijk aansluitend met de start van de uitrol van het vaccin. In 2021, toen de vaccinatie werd uitgerold, gingen de sterfgevallen omhoog in alle leeftijdsgroepen die werden gevaccineerd,” zei Sally Clark. “Dit zijn onze geboortegegevens. En daaruit blijkt dat we elk jaar sinds het begin van de pandemie een verlies van baby’s hebben gehad. 2019 was dus ons laatste normale geboortejaar,” schrijft Sean Miller.

Sommigen tijdens de hoorzitting bespraken hoe ze werden misleid tot een slechte beslissing en nu verhaal zoeken.

“We hebben deel uitgemaakt van die fout, omdat we de wet hebben goedgekeurd die de farmaceutische industrie het mandaat geeft om verantwoordelijk te zijn. En nu leren we van die fout,” zei Huisvoorzitter Dan Fernandez.

De afgevaardigde besprak ook de toename van morbiditeit nadat de injecties waren uitgerold.

“Het oversterftecijfer wordt volgens Fernandez berekend door het verwachte aantal sterfgevallen af te trekken van het werkelijke aantal sterfgevallen in de vijf jaar voorafgaand aan de pandemie – dat wil zeggen, het gemiddelde jaarlijkse aantal sterfgevallen van 2015 tot 2019”, aldus de website van de overheid.

Een advocaat besprak hoe de bevolking boos wordt op het Ministerie van Volksgezondheid (MvV) voor de schade die ze hebben veroorzaakt via de injecties met uitheemse technologie.

“Er zijn Filipijnse mensen die er ziek en moe van zijn hoe het MvV ons in de steek heeft gelaten, heeft geweigerd toe te geven dat mensen sterven, de andere kant opkijkt van de mensen die ziek worden, turbokanker, myocarditis, kinderen die plotseling ziek worden alsof ze 60 of 70 jaar oud zijn,” zei advocaat Tanya Lat.

Clark ging ook dieper in op het oversterftecijfer in het land in een post op haar Substack.

“Het oversterftecijfer blijft op een verontrustend hoog niveau en kan veel erger zijn dan blijkt uit de onvolledige gegevens,” zei ze.

Wat betreft de wereldwijde inspanningen om de Covid dodelijke injecties tegen te gaan, berichtte Infowars onlangs over The Hope Accord, een pact dat probeert de injecties te stoppen en de verantwoordelijken aansprakelijk te stellen.

Infowars berichtte ook over een onderzoek dat oproept om de injecties te stoppen en over onderzoekers die daar ook toe opriepen.

Van de Covid-injecties is bekend dat ze mensen dement maken, dat ze dodelijker worden na herhaalde doses en dat het sterftecijfer van Covid-patiënten verdubbelt, terwijl gevaccineerde kinderen te maken hebben met een 4.423 procent hoger sterftecijfer door alle oorzaken en 74 procent van de gevaccineerden die zijn overleden, zijn gedood door de injecties, Toch is het sterftecijfer nog steeds hoger dan wat wordt gerapporteerd en het verhoogt ook het aantal Covid-infecties en het sterftecijfer door alle oorzaken, naast het verhogen van het aantal sterfgevallen, resulteert het in tonnen bizarre en ongewone huidaandoeningenkrankzinnige en grove turbokankersvernietiging van de voortplantingveroorzaakte miskramenverlammingoorsuizen, bloedstolsels in de hersenenniet-ernstige aandoeningendood door neurologische aandoeningverhoogde excessieve sterftecijfers, auto-immuunziekten in de schildklier, evenals dodelijke hoofdpijn, toevallen en hartontstekingen, ook bij kinderen, terwijl het ook de huid van de gevaccineerde mensen deed ‘uitbarsten’, naast een veelheid aan ernstige kwalen die werden waargenomen in massale bevolkingsonderzoeken, terwijl het ook honderden keren de toegestane niveaus van DNA-besmetting bevatte, wat leidde tot mutagene effecten, Het besmetten van de bloedvoorziening en het permanent veranderen van het DNA van de gevaccineerden en hun nakomelingen, maar hoewel sommige partijen slechter zijn dan anderedoden de injecties nog steeds mensen en zullen ze naar verwachting nog heel lang mensen doden.

In de VS beveelt de CDC aan dat alle Amerikanen hun Covid-injectie krijgen en dat jonge kinderen extra krijgen, en ook dat alle Amerikanen nu nog een injectie krijgen, ondanks dat ze die al eerder kregen, terwijl Canada nog een Covid-injectie aanbeveelt voor zwangere, inheemse, ‘raciale’ & ‘equity-deserving’ mensen.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.
https://www.frontnieuws.com/filipijnse-regering-meldt-290-000-oversterftegevallen-die-verband-houden-met-covid-injecties-video/  

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...