zaterdag 13 juli 2024

Filmpje: voormalig piloot spreekt zich uit over de gevaren van geo-engineering


In 2014 werd in Shashta County in de Amerikaanse staat Californië een bijeenkomst gehouden over een buitengewoon controversieel onderwerp: chemtrails. Beelden van die bijeenkomst, waar honderden mensen bij aanwezig waren, gaan momenteel rond op internet.

Talloze experts kwamen aan het woord om hun mening te geven. Aan het einde van de bijeenkomst beloofde het countybestuur onderzoek te zullen doen naar dit onderwerp.

Oud-piloot Jeff Nelson zei tijdens de bijeenkomst dat er een verschil is tussen contrails en chemtrails. Hij zei dat contrails na hooguit een minuut verdwijnen, terwijl chemtrails blijven hangen.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Er is iets gaande

“Ik kon het eerst niet geloven,” zei de ex-piloot, gehuld in zijn oude werkkleding. “[Chemtrails] zijn niet normaal, niet natuurlijk. Er is iets gaande. Ik weet niet door wie dit wordt gedaan of waarom, ik kan alleen getuigen dat het niet normaal en niet natuurlijk is.”

Ook voormalig militair meteoroloog Allan Buckman kwam aan het woord. Hij zei dat chemtrails een groot gevaar vormen voor het milieu en voegde toe dat we zijn misleid door het militair-industrieel complex, dat volgens hem verantwoordelijk is.

Dark operations

Het gaat om zogeheten dark operations en daarom horen we er niets over in de media, aldus Buckman.

Arts en piloot Frank Livolsi zei daarnaast dat aluminium, dat wordt aangetroffen in de sporen, gevaarlijk is en verantwoordelijk is voor de toename van het aantal alzheimergevallen.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...