maandag 29 juli 2024

GEEN REMEDIE in zicht voor de mRNA VACCINATIESCHADE pandemie

24/07/2024 // S.D. Wells // 5,7K Weergaven


Laten we dit beginnen met het feit dat Frauduleuze Fauci hiervan op de hoogte was van de gruwelijke verwondingen opgelopen tijdens de klinische onderzoeken met mRNA-prik. Was er maar een vaccin om mensen te genezen van de pandemie van het vaccinatie letsels. Daarvoor wacht er een Nobelprijs. Er is gedocumenteerd dat meer dan 36.000 Amerikanen nu samen met een overvloed aan slopende bijwerkingen lijden aan afnemende neurologische aandoening veroorzaakt door de mRNA-prik. Deze pandemie van vaccinatieschade gebeurt bij alle merken van de mRNA-genmuterende injecties. Als u of een geliefde door de Fauci Flu vaccinaties is verwoest, bezoek dan react19.org voor wetenschappelijk onderbouwde ondersteuning voor mensen die lijden aan langdurige bijwerkingen van het Covid-19-vaccin. Daar kunt u uw blessure registreren en delen in het onderzoek voor het vinden van een remedie voor SPS – Spike Protein Syndrome, dat overspoelt nu de natie en de wereld.

De pandemie van het mRNA-vaccin gaat momenteel de wereld rond

Tienduizenden (zo niet honderdduizenden die niet naar voren zijn gekomen) kunnen nu niet werken of voor hun gezin zorgen omdat ze erop vertrouwden dat Big Pharma hen zou injecteren met genveranderende “-technologie ” die hen zou beschermen tegen de laboratorium-gecoördineerd gain-of-function-virus bekend als Covid-19 of “coronavirus. ” Nu lijden ze aan Long-Vax-Syndrome.

We hebben het niet over kleine, kortdurende bijwerkingen of “bijwerkingen ” zoals zwelling op de injectieplaats, jeuk en huiduitslag, hoofdpijn of griepachtige symptomen. Deze mensen met het Spike Protein-syndroom kunnen niet eens sporten omdat hun hart zo gespannen is om snel genoeg bloed door hun systeem te pompen dat ze het gevoel hebben dat ze een hartaanval krijgen, en velen doen dat ook; tallozen zijn op deze manier gestorven. Dit omvat mensen die perfect gezond waren VOOR de prik, waaronder topsporters, militairen , artsen, piloten en gezondheidsbewuste consumenten.

Big Pharma (The Vaccine Industrial Complex) weet dit, en daarom hebben ze samengespannen met Big Government om wetten te creëren die de door vaccins gewonde mensen en families van het vaccin getroffenen, te weerhouden om claims te kunnen indienen  tegen de vaccinfabrikanten. De regering leidt u in plaats daarvan naar hun nepfront genaamd “Countermeasures Injury Compensation Program "(CICP), dat meer dan 97 procent van alle aanvragers afwijst zonder enige overweging.

Het Spike Protein-syndroom is zeer complex, omdat het een constellatie van sterke symptomen heeft die verschillende grote lichaamssystemen verzwakken die allemaal samen werken. Veel slachtoffers van de Pandemic Vaccin Injury ervaren ernstige neurologische problemen, spijsverteringsproblemen, vasculaire bloedstroomcomplicaties (van rubberachtige stolsels die de nanodeeltjes vormen in de bloedvaten), hersenletsel, schade aan de 5 zintuigen en wat ‘turbokanker’ wordt genoemd, vanwege de snelle, zeldzame progressie van tumoren die klein waren, zich terugtrokken of verdwenen waren vóór de prikken.

De mRNA-vaccins kunnen letterlijk kanker wakker maken, en dit is zelfs zo volgens de CEO van Pfizer, zoals ook oncologen over de hele wereld constateren. Mensen vragen zich af waarom hun zenuwen, cellen en immuunsysteem worden aangevallen, maar er is een simpele verklaring.

De mRNA-prikken houden de menselijke cellen voor de gek door miljoenen microscopisch kleine giftige deeltjes te produceren die een dodelijk, vreemd virus nabootsen. Deze deeltjes verspreiden zich over het hele lichaam naar vitale organen, de hersenen, de baarmoeder, de darmen en voeden kankercellen.

Het menselijk immuunsysteem reageert van nature door deze vreemde deeltjes aan te vallen, die overal zijn. Met andere woorden, er is een constante strijd-of-vlucht-OORLOG aan de gang in het lichaam, en het belast elk systeem, wat chronische, ernstige ontstekingen, ziekten, aandoeningen en vroege dood veroorzaakt.

Help een remedie te vinden. Stop vaccingeweld. Markeer Vaccines.news als bladwijzer naar je favoriete onafhankelijke websites voor updates op Lang-Vax-syndroom dat de natie en de wereld overspoelt terwijl je dit leest.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

Pandemic.news

NaturalNews.com

Reageer 19.org

Resist.bot/petitions

Bron: https://www.naturalnews.com/2024-07-24-no-cure-in-sight-for-mrna-vaccine-injury.html 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...