maandag 29 juli 2024

Pandemie 2.0 is klaar voor gebruik: FDA verleent noodtoelating (EUA) voor mRNA-vogelgriepvaccins, net zoals bij COVID

 29/07/2024


De medische wereld maakt zich op voor het uitbreken van een nieuwe ‘pandemie’. Deze keer draait het om de H5N8-griep, ook wel bekend als vogelgriep.

De American Medical Association (AMA) heeft de afgelopen week een aantal wijzigingen doorgevoerd in haar Current Procedural Terminology (CPT)-systeem, dat wordt omschreven als “de toonaangevende medische terminologiecode voor het beschrijven van procedures en diensten in de gezondheidszorg.” Een van de wijzigingen is de creatie van een nieuwe CPT-code voor H5N8 Influenza-virus “vaccin”-kandidaten die “een noodvergunning (EUA) ontvangen van de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA)”, schrijft Ethan Huff.

U herinnert zich misschien dat tijdens de Coronahoax de FDA EUA verleende aan de reeks injecties die werden losgelaten via Operation Warp Speed. Nu, voor het eerst sinds COVID, bereidt de medische wereld zich voor op wat de volgende scamdemic lijkt te zijn: vogelgriep.

Om ervoor te zorgen dat zorgsystemen in de Verenigde Staten up-to-date zijn met de codes in hun elektronische systemen, werkt de AMA haar CPT-systeem direct bij “voorafgaand aan de mogelijke FDA-autorisatie”, die op handen lijkt.

“De nieuwe CPT-code is een essentiĆ«le voorbereidende stap in reactie op het potentiĆ«le gevaar voor mensen door een zeer besmettelijke vogelgriepziekte”, aldus AMA-voorzitter Dr. Bruce A. Scott, MD.

“Een CPT-code die klinisch onderscheid maakt tussen het vogelgriepvaccin, maakt datagestuurde tracking, rapportage en analyse mogelijk ter ondersteuning van de planning, voorbereiding en toewijzing van vaccins in het geval dat een reactie van de volksgezondheid nodig is ter preventie van vogelgriep.”

Als Trump wint, is een vogelgriep-‘pandemie’ waarschijnlijk

Advocaat Tom Renz gaf commentaar op de ontwikkeling nadat Ohio Advocates for Medical Freedom (OAMF) – Ohio is de staat waar Renz is gevestigd – waarschuwde dat de vogelgriep hoogstwaarschijnlijk de volgende scamdemie is die eraan komt.

“Ik verwacht de volgende pandemie nadat Donald Trump weer aan de macht is, tenzij hij een manier vindt om het te stoppen”, schreef Renz. “Dat gezegd hebbende – kun je je een nieuwe plandemie voorstellen met een Kamala Harris-president? Geen sprake van.”

OAMF merkte op dat de CPT-codes van de AMA zowel volwassenen als kinderen omvatten, van wie wordt verwacht dat ze niet alleen een ‘eerste’ vogelgriepvaccinatie krijgen, maar ook ‘elke volgende vaccinatie’. Dit verwijst naar zogenaamde boosters.

Er zullen mandaten komen”, waarschuwde OAMF.

Ohio zou de eerste staat in Amerika kunnen worden die beschermende wetgeving aanneemt voor gewetensbezwaren en religieuze bezwaren tegen vaccinatie van volwassenen, zo onthulde de groep verder, wat goed nieuws is voor iedereen die daar woont – maar hoe zit het met de rest van het land?

“Dit is gewoon een verdere bevestiging dat de volgende controlepandemie op komst is,” zei OAMF. “We zijn allemaal gefocust op de verkiezingen, maar we moeten opletten wat ze in het donker doen!

Renz had ook het een en ander te zeggen tegen Elon Musk en de andere beheerders van X over de censuur die nog steeds op het socialemediaplatform plaatsvindt.

“Waarom worden de foto’s van deze bedreiging verborgen en verschijnt de thread niet in zoekopdrachten naar mRNA of ergens anders?”, vroeg Renz zich af nadat hij zag dat er in zijn thread over dit alles sprake was van shadowbanning en andere censuuracties.

“Natuurlijk wordt er over gesproken en is het trending, maar – net als veel andere items in mijn feed – worden de foto’s voortdurend onderdrukt en kan de post niet worden gevonden in een zoekopdracht. Ik krijg nooit een reactie en begrijp gewoon niet waarom dit blijft gebeuren op een platform dat gebaseerd is op vrije meningsuiting. Elon Musk dringt aan op vrije meningsuiting – luistert de staf @X?”


Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.


Bron: https://dissident.one/pandemie-2-0-is-klaar-voor-gebruik-fda-verleent-noodtoelating-eua-voor-mrna-vogelgriepvaccins-net-zoals-bij-covid 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...