rsz toekomst hunger gamesAls er een misdaad wordt gepleegd is het belangrijk om te weten wat het motief is achter die misdaad.

Want als je het motief weet zou je misschien wel een toekomstige misdaad kunnen voorkomen.

Een satanische sekte die in de achtergrond via clubs zoals de vrijmetselaar en het WEF aan de touwtjes trekt houdt zich per definitie bezig met misdaad.

Ze kennen geen enkele moraal en hun originele zegening: “Die het verbodene toestaan” werd later de bekende Illuminati slogan "Doet wat ge wilt", als uitdrukking van hun religieuze gevoelens.

De leden van de sekte zijn ook de mensen die zich bezighouden met de klimaatzwendel en allerlei maatregelen laten invoeren om de portemonnee van de burger te plunderen en om er tegelijkertijd voor te zorgen dat deze steeds minder bewegingsruimte krijgt. Als klap op de vuurpijl krijgt de mens ook nog een keer de schuld van de fictieve opwarming van de aarde. 

Het ultieme doel van die sekte is totale wereldheerschappij waarbij ze biljoenen (overbodige) mensen willen opruimen, de rest tot slaaf maken en heersen in het Capitool, zoals in de Hunger Games film.

Al jaren en jaren waarschuwen wij voor de gevaren van het elektriciteit en hoe dat net wordt gebuikt om burgers te vangen en volledig te controleren.

Alles en iedereen moet elektrisch gaan rijden want dat is de enige manier waarop de planeet gered kan worden.

In werkelijkheid moet alles en iedereen elektrisch gaan rijden, omdat dan de burger onder volledige controle staat.

Kijk naar het volgende korte filmpje uit Amerika.

Auto’s moeten twee uur wachten voordat ze aan de beurt zijn om hun auto te mogen opladen.
Op dit moment kunnen elektriciteitsnetten al die extra vraag naar elektriciteit al niet aan, dus dit wordt in de toekomst een mooie gelegenheid voor de overheid om ‘in te grijpen’.

Het ‘ingrijpen van de overheid’ betekent altijd of betalen of een verbod.

Misschien betekent dit ingrijpen straks wel dat bepaalde elektrische auto’s alleen op bepaalde dagen mogen laden om het elektriciteitsnet te ontlasten, want al die nieuwe huizen die gebouwd moeten worden asielzoekers moeten natuurlijk wel over elektriciteit kunnen beschikken.

In bovenstaande clip zie je dat automobilisten die hebben gekozen voor elektrisch rijden nu al gevangenen zijn van het elektriciteitsnet.

Vroeger in de tijd dat nog veel mensen reden op LPG was er altijd een optie om over te schakelen op benzine als er geen LPG gas voorhanden was. Een hybride auto heeft ook dat voordeel, maar omdat fossiele brandstoffen moeten verdwijnen zal ook dit model op termijn verdwijnen.

Een volledige elektrische auto heeft geen alternatief en is voor honderd procent aangewezen op elektriciteit.

Het is een illusie om te denken dat de elektriciteitsnetten dusdanig zullen worden uitgebreid dat iedereen zonder problemen aangesloten kan worden zodat iedere toekomstige elektrische rijder voorzien kan worden van ‘brandstof’.

Het is een illusie om te denken dat elektrische auto’s zo goedkoop zullen worden dat ook mensen met een kleine portemonnee kunnen overschakelen.

Het autorijden zal op termijn steeds meer een elitaire bezigheid worden. In naam van het klimaat zullen er allerlei beperkingen worden verzonnen en allerlei obstakels worden gecreƫerd om autorijden zo duur en moeilijk mogelijk te maken.

Zo zegt de bekende journalist Alex Newman:

Het idee dat CO2 vervuiling is, is absoluut belachelijk... Het idee dat [het] de planeet zal vernietigen of de temperatuur van de aarde zal veranderen is totaal belachelijk.”

Maar vanuit een totalitair perspectief, als je mensen kunt overtuigen dat CO2 vervuiling is, is er geen menselijke activiteit die niet resulteert in CO2-uitstoot, inclusief leven, inclusief doodgaan, een lichtschakelaar aanzetten.”

Elk aspect van je leven komt dan, als we ons onderwerpen aan het idee dat CO2 vervuiling is, onder de regulerende controle van de mensen die beweren ons te redden van vervuiling.