zondag 28 juli 2024

Gevaccineerde 25-jarige zwangere moeder sterft binnen enkele uren na diagnose Turbokanker

 juli 27, 2024    31

     Foto Credit: slaynews.com

Een 25-jarige zwangere moeder van één kind is op tragische wijze overleden kort nadat ze was gediagnosticeerd met een zich snel verspreidende vorm van kanker.

Olivia Harlow uit Queensland, Australië verloor haar ongeboren baby en stierf kort daarna op 24 juni, zo heeft haar ontredderde familie bekendgemaakt. De jonge moeder stierf nadat ze meerdere keren naar het ziekenhuis was geweest en naar huis was gestuurd, aldus haar familie, schrijft Frank Bergman.

Stefanie Harlow, Olivia’s schoonzus, heeft een fondsenwervingspagina opgezet namens Olivia’s partner Ryan Stephenson.

Meneer Stephenson voedt hun vierjarige dochter Evaliah nu alleen op.

Stefanie Harlow vertelde aan The Daily Mail dat haar schoonzus naar het Royal Brisbane Hospital ging met hoofdpijn en wazig zicht toen ze 34 weken zwanger was.

Ze werd naar huis gestuurd om te rusten, maar ging twee weken later, op 16 juni, met spoed terug naar het ziekenhuis toen ze zich realiseerde dat haar baby niet bewoog.
Toen de artsen haar onderzochten, kreeg ze op tragische wijze te horen dat haar ongeboren dochter was overleden.

Stefanie vertelde de publicatie dat Olivia na de bevalling nog een paar dagen in het ziekenhuis verbleef. Ze kreeg een “volledig gezond-rapport” en werd ontslagen.

Een paar dagen later keerde ze echter terug naar het ziekenhuis en vertelde de artsen dat ze zich nog steeds niet goed voelde en last had van hevige hoofdpijn.

De artsen keken naar de scans die ze twee weken eerder hadden gemaakt en zeiden dat verdere tests niet nodig waren, legt de schoonzus uit.

“Ze zeiden dat ze waarschijnlijk nog steeds gestrest was van wat ze had meegemaakt en stuurden haar weg,” vertelde Stefanie aan de Mail.

“De volgende dag werd Olivia door haar partner in haar kamer gevonden zonder te reageren, dus brachten ze haar met spoed naar het ziekenhuis aan de beademing.”

“Ze zeiden dat ze tumoren hadden gevonden in Olivia’s hersenen, waarvan één achter in haar hoofd “bijna zo groot als twee golfballen.”

Olivia, die al een dochtertje heeft, was hersendood en haar life support werd op 24 juni uitgeschakeld.

“Ze was pas 25, verder was ze fit en gezond,” zei Stefanie.

“We zouden niet in deze positie moeten zitten waarin we haar moeten laten inslapen.”

“Het is een beetje een medisch mysterie.”

Ze voegde eraan toe: “We hebben de artsen gevraagd en ze zeiden dat ze het niet konden verklaren.”

“In 26 dagen had ze niets en toen was ze ineens bezaaid (met tumoren).”

Olivia’s hersenen zijn opgestuurd om getest te worden, maar haar familie kan tot twee jaar wachten om een antwoord te krijgen op wat er met haar gebeurd is.

De familie is wanhopig op zoek naar antwoorden op de vraag hoe Olivia zo snel aan hersenkanker kon sterven zonder dat artsen het eerder ontdekten.

Dr. William Makis legt uit dat hersenkanker de op één na meest voorkomende turbokanker is.

Turbokanker is een relatief nieuw fenomeen dat explodeerde toen het opdook kort nadat Covid mRNA injecties begin 2021 aan het publiek werden aangeboden.

De kankers vormen zich en verspreiden zich veel sneller, waardoor oncologen en artsen het verschijnsel “turbokanker” hebben genoemd.

Veel artsen melden dat hun patiënten die gezond lijken binnen een week na de diagnose turbokanker overlijden.

Zoals Dr. Makis opmerkt, werd Olivia Harlow “binnen enkele uren na de diagnose” hersendood verklaard.

Makis zegt dat de dood van Olivia Harlow’s turbokanker werd veroorzaakt door een “Covid mRNA-vaccinletsel.”

Haar familie wacht nu op antwoorden over hoe het leven van de anders zo fitte en gezonde vrouw drastisch veranderde in 26 dagen.

“Begrijpelijkerwijs heeft dit zijn tol geëist van de familie en komt het als een enorme schok,” schreef Stefanie op de GoFundMe-pagina.

“Olivia was de meest zorgzame en liefhebbende moeder, partner, dochter, kleindochter, zus, nicht en vriendin die iemand zich ooit had kunnen wensen.”

“Ik wil namens de familie geld inzamelen om Liv en Adeline het afscheid te geven dat ze allebei verdienen en om de financiële last van Ryan te verlichten, zodat hij de tijd kan nemen om te rouwen en er voor Evaliah kan zijn terwijl zij in het reine komen met de plotselinge verandering in hun leven.”


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 
https://www.frontnieuws.com/gevaccineerde-25-jarige-zwangere-moeder-sterft-binnen-enkele-uren-na-diagnose-turbokanker/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...