vrijdag 26 juli 2024

Zo wordt het Kalergiplan in stand gehouden



De Nederlandse overheid staat onder druk, want de kiezer heeft duidelijk laten weten dat er strengere asielmaatregelen moeten komen.

Zelfs de meest tolerante Nederlander begint zich achter het oor te krabben bij het aanschouwen van een niet aflatende stroom asiel- en gelukszoekers.


Eind vorig jaar heerste er een soort jubelstemming in het land, want de kiezer had gesproken.

Duidelijk was dat het grote publiek de linkse klimaatdrammers meer dan zat was en klaar voor een andere koers.

Nu hebben we dan eindelijk het nieuwe kabinet en dus moet dit toch wel laten zien waarom ze eigenlijk zijn gekozen.

Ze gaan dan ook voortvarend te werk en komen met allerlei plannen zoals het intensiveren van grenscontroles.

De Nederlandse buitenlandminister Veldkamp zegt onder andere het volgende:

„Ik weet dat enkele andere landen in de Schengenzone bepaalde grenscontroles, ook mobiel, uitvoeren. Ik kijk er naar uit hoe de migratieminister die wil uitwerken”, zei hij over kabinetscollega Faber.

Hij zei dit echter tijdens een bezoek aan zijn Duitse collega Annalena Baerbock en deze floot ondze minister dan ook onmiddellijk terug.

„Europa is sterk in de wereld als we beslist en gezamenlijk optreden”, maande Baerbock. Ze wees op de bijzondere verantwoordelijkheid van Den Haag en Berlijn als EU-oprichters.

Met andere wooden: Hoe haal je het als Nederland in je hoofd om op eigen houtje dingen te gaan doen zoals verscherpte grenscontroles?

Dat zijn dingen die alleen mogen gebeuren als de gehele EU dat wil en dus krijgt ons land te horen dat ze het grenscontrole idee maar beter kunnen laten varen.

En daar zitten we dan met een nieuw nationaal bestuur dat eigenlijk niets in de melk te brokkelen heeft.

Ze kunnen mooie regeerakkoorden maken en fantastische afspraken maken, maar als ze niet door Von der Leyen en consorten worden goedgekeurd, vergeet het dan maar.

„We hebben na decennia een moeilijk compromis”, herinnerde Baerbock aan de verplichtende EU-migratie-deal. Volgens haar maakt ,,een nationale ’Alleingang’ de problemen in Europa alleen maar groter.”

NSC-minister Veldkamp stelde dat Nederland ,,de Europese migratiedeal ondersteunt”. Maar als dat niet goed functioneert, ,,dan moet een uitzondering voor Nederland in de toekomst mogelijk zijn, als een toolbox.”

En zo zie je gebeuren waar wij altijd voor waarschuwen en dat is dat onze nationale bestuurders straks de handen in de lucht gooien en zeggen: ‘Wij waren er helemaal klaar voor om maatregelen te nemen, maar weet je, Brussel’.

Het gevolg van dit alles is dat er weer helemaal niets gebeurt uiteindelijk en de stromen blijven doorgaan, net zoals ze dat altijd hebben gedaan.

Hoe eerder de burger in dit land beseft dat dit land al heel lang niet meer zelfstandig is, des te eerder kunnen we over tot de orde van de dag.

De MSM zullen ervoor zorgen dat er nooit een Nexit zal komen en ondertussen wordt ons land omgevolkt en tegelijkertijd gewurgd door de internationale afspraken.

In plaats van het vinden van oplossingen zullen de inwoners steeds meer moeten betalen om de niet aflatende stroom mensen te onderhouden.

Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl 

Bron: https://niburu.co/het-complot/19936-zo-wordt-het-kalergiplan-in-stand-gehouden

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...