vrijdag 26 juli 2024

Hij is de gevaarlijkste man in de VS omdat …

…  Heel weinig mensen zijn schimmige en goed verborgen agenda kennen.

Het is geen toeval dat het op 23 juli wordt gepubliceerd, de dag voordat de Israëlische premier Benjamin Netanyahu een toespraak houdt in een gezamenlijke vergadering van het Amerikaanse Congres, meldt SOTN.

Maar voordat we de uiterst onheilspellende connectie tussen Trump en Netanyahu bespreken, gaan we meteen ter zake komen met betrekking tot voormalig president Donald J. Trump. Hieronder volgen zijn belangrijkste prestaties tijdens zijn termijn als POTUS.

Trump noemde zichzelf de ‘Vader van het vaccin’ en hij hield toezicht op Operatie Warp Speed: de Covid-injecties waren de gevaarlijkste en dodelijkste biologische wapens die ooit aan goedgelovige burgers over de hele wereld zijn opgelegd.

Trump promootte fanatiek het doelbewust verkeerd benoemde “China virus”, wat in werkelijkheid het “Israël-VK-VS virus” was. Het COVID-19 biowapen was ook ontworpen om meerdere catastrofale uitkomsten te produceren, zoals HIER wordt opgemerkt.

Trump was verantwoordelijk voor de militaire inzet van het zeer schadelijke 5G in de VS. Hij was zich totaal niet bewust van de vele ernstige medische kwalen en gezondheidsproblemen die 5G welbekend veroorzaakt.

Trump liet de J6-protesteerders feitelijk in de steek nadat hij hen naar het Capitool had gelokt om te demonstreren tegen de bewezen gestolen verkiezingen van 2020.

Trump bleef de Afghaanse oorlog zonder goede reden voortzetten en liet zelfs een MOAB gooien op het door oorlog verscheurde land, wat uiteindelijk werd gevolgd door het fiasco van Biden met de terugtrekking van Amerikaanse troepen.

Trump benoemde zijn ultra-linkse dochter Ivanka en zijn zionistische schoonzoon Jared Kushner tot belangrijke functies in het Witte Huis, waar de dubieuze Chabad-Lubavitch-agenda op alle fronten duidelijk werd gepromoot.

Trump koos de christenzionist Mike Pence als zijn VP running mate en de verschrikkelijk incompetente Jeff Sessions als procureur-generaal. Later benoemde hij Bush-luitenant Bill Barr tot procureur-generaal. Elk van deze verraders stak hem in de rug, zoals veel andere benoemingen hebben gedaan.

Trump benoemde Alexander Acosta tot minister van Arbeid nadat hij pedofiel Jeffrey Epstein een corrupte schikking had aangeboden om zelfs de minimale gevangenisstraf te ontlopen.

Trump benoemde beruchte oorlogsstokers John Bolton, Nikki Haley, Mike Pompeo, James Mattis, HR McMaster en andere gevaarlijke oorlogszuchtigen op sleutelposities in zijn regering

Trump zette de verachtelijke vervolging van Julian Assange door, zelfs nadat Wikileaks een belangrijke rol had gespeeld in zijn overwinning in 2016.

Trump probeerde de TikTok-app op de Amerikaanse markt te verbieden op verzoek van Israël vanwege valse zorgen over de nationale veiligheid. De rauwe waarheid over de apartheidsstaat Israël werd overal op TikTok gepost, zoals nu het geval is.

Trump moedigde Speaker Mike Johnson op bedrieglijke wijze aan om meer geld te verstrekken aan de genocide in Oekraïne… zelfs nadat hij had gezegd dat hij die oorlog binnen 24 uur na zijn verkiezing als POTUS zou beëindigen. Praat over praten uit twee monden!

Trump keurde de verplaatsing van de hoofdstad van Israël naar Jeruzalem goed en erkende daarmee het van de Palestijnen gestolen gebied als Israëlisch grondgebied.

Trump beëindigde impulsief de lang onderhandelde en uiterst belangrijke nucleaire deal met Iran, alleen om aan de Israëlische eisen te voldoen.

Trumps voornaamste publieke standpunt over de genocide in Gaza is dat Israël zijn moorddadige militaire missie en landroof veel sneller moet voltooien dan het nu doet.

Trump handelt en spreekt altijd alsof de eindeloze Palestijnse Holocaust ess entieel is voor zijn “Make Israel Great Again”-platform.

Trump vermoordde de topgeneraal en Iraanse militaire held Qasem Soleimani die ISIS succesvol uitroeide. Dit was een zeer slechte zet die elk moment direct karma voor hem zou kunnen opleveren.

Trump heeft op verzoek van Israël onder valse voorwendselen Syrië gebombardeerd, waarbij onschuldige mensen zijn omgekomen en door de Amerikaanse inlichtingendienst geïdentificeerde doelen zijn beschadigd.

Trump voegde maar liefst $7,8 biljoen toe aan de staatsschuld, meer dan welke andere POTUS in de geschiedenis dan ook. Zeker niet de fiscale conservatief die hij pretendeerde te zijn; eerder een “enorme” OPLICHTING.

Trump erkende onrechtmatig de Israëlische soevereiniteit over de Golanhoogvlakte, een gebied dat van Syrië was gestolen, op bevel van Tel Aviv.

Trump heeft de Amerikaanse handelsrelatie met China systematisch vernietigd. En hij zweert dat rampzalige beleid voort te zetten. Trump is vastbesloten om China onze vijand te maken, net zoals Biden-Obama-Clinton Rusland onze vijand maakten.

Trump heeft landelijk fracking ingevoerd, een methode die schadelijk is voor het milieu, terwijl daar geen enkele reden voor was.

Trump heeft essentiële beschermingen voor schoon water teruggedraaid. Wat is belangrijker dan schoon water?!

Trump bombardeerde de olievelden van Irak en zei dat hij wilde dat de Amerikaanse troepen hun olie zouden innemen (opnieuw voor Israël).

Trump was volkomen akkoord met het schandaal rond de veiligheidsmachtiging van Jared Kushner, een ongekende ramp voor het handhaven van enige mate van veiligheidsintegriteit binnen de Amerikaanse inlichtingendienst.

Trump hield vol dat de Amerikaanse militaire aanwezigheid in Syrië ‘alleen voor de olie’ is, waarvan het grootste deel naar Israël is getransporteerd.

Trump beloofde het moeras van lobbyisten, corruptocraten en oplichters in Washington leeg te pompen. In plaats daarvan gaf hij hen de leiding over gezondheid, veiligheid en milieubescherming, naast vele andere belangrijke functies.

Trump beloofde haar op te sluiten … maar gaf het op de dag dat hij werd verkozen op, waarbij hij de Clintons zelfs prees als “goede mensen”.

Trump loog ronduit over zijn ‘bloeddruipende hand’ na de geënsceneerde, valse vlag moordpoging hoax in een poging om een ​​instant Amerikaanse held en MAGA Movement martelaar te worden.

Bloomberg meldde in juli 2024 dat Trump Jamie Dimon, voorzitter en CEO van JPMorgan Chase, en Larry Fink, voorzitter en CEO van BlackRock, overweegt als minister van Financiën. Dit zijn twee van de gevaarlijkste NWO-globalisten ter wereld (zie: Larry Fink vs. Jamie Dimon: Donald Trumps keuze voor de functie van minister van Financiën van de VS )

Begrijp alstublieft dat dit een enorm ingekorte lijst is van Donald Trumps grove verraad, extreme tekortkomingen, schokkende incompetenties en ernstig misbruik van hoge ambten. Als de omvang van zijn diepe criminaliteit en ongebreidelde corruptie bekend zou zijn, zou hij een topkandidaat zijn voor voorzitter van het World Economic Forum of Charterlid van het Comité van 300.


Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.

https://dissident.one/hij-is-de-gevaarlijkste-man-in-de-vs-omdat

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...