vrijdag 26 juli 2024

Belgen, let op uw Euro-parlementariers werken aan de Europese digitale vaccinatiekaart, controle op je leven!

Vijf Europese landen doen de komende tijd proeven met een Europese vaccinatiekaart. Het project Euvabeco wil ‘vaccinatiepraktijken verbeteren’ in de context van routinevaccinatie of bij toekomstige epidemieën in Europese landen.

Tijdens het project worden implementatieplannen ontwikkeld op basis van ‘innovatieve praktijken’ die zijn toegepast tijdens de COVID-19-pandemie, om die vervolgens in de praktijk te brengen.

Europese digitale vaccinatiekaart

Voorbeelden zijn het screenen van populaties voor het prioriteren van vaccinatie, een digitale vaccinatiekaart of een neutrale verpakking voor ‘flexibele vaccinatiedistributie’.

Deze 5 landen starten test met Europese (digitale) vaccinatiekaart


Het project is onderverdeeld in vijf ‘belangrijke dimensies’. Eén daarvan is industrieel: neutrale verpakkingen gebruiken met een digitale bijsluiter voor een flexibele distributie van vaccins. Een andere dimensie is digitaal: een Europese digitale vaccinatiekaart verstrekken.

Toegang tot het leven ontzeggen

In vijf Europese lidstaten worden implementatieplannen toegepast en geëvalueerd met pilotprojecten, te weten België, Duitsland, Portugal, Griekenland en Letland. De proeven starten in september. Dan wordt ook de Europese vaccinatiekaart gelanceerd.

“Handig toch als al je gegevens digitaal opgeslagen zijn en internationaal beschikbaar. Hoef je al die kaartjes en boekjes niet bij te houden. Maar wat als die data gebruikt worden om je te controleren. Of je de toegang tot het leven te ontzeggen? Top?” vraagt arts Anne Fierlafijn zich af.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Op https://www.frontnieuws.com/deze-5-landen-starten-een-test-met-een-europees-digitaal-vaccinpaspoort/ is hetv olgende te lezen:

Bijzonder zorgwekkend is het mogelijke voorschrijven van experimentele en onvoldoende geteste vaccins. Reizigers zouden gedwongen kunnen worden om dergelijke vaccinaties te accepteren om te kunnen reizen, wat aanzienlijke risico’s met zich meebrengt voor de volksgezondheid en individuele rechten. De snelle invoering van dergelijke systemen zonder voldoende debat over privacy en veiligheid kan leiden tot een ongekende vorm van bewaking en controle.

Via Uncutnews.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...