vrijdag 26 juli 2024

Rusland stationeert militaire ziekenhuizen en traumacentra in het hele land

 juli 26, 2024

    Foto Credit: Halturnerradioshow.com

Het Russische Ministerie van Defensie heeft opdracht gegeven tot een grote stationering van militaire ziekenhuizen, klinieken en traumacentra in bepaalde steden in het land, waaronder de hoofdstad Moskou, die rechtstreeks onder het Ministerie van Defensie zullen vallen.

Op het eerste gezicht kan het publiek concluderen dat Rusland ofwel een groot offensief aan het voorbereiden is, waarbij veel slachtoffers zullen vallen, of dat ze een offensief tegen zichzelf verwachten, schrijft Hal Turner.

Dit kan ook een situatie zijn waarin ze rekening houden met het geval dat Trump wint en er vredesonderhandelingen plaatsvinden; ze zullen voorafgaand aan die besprekingen zoveel mogelijk grondgebied willen innemen…. om hun hand te versterken. Dit zou echter GEEN oproep zijn voor traumaziekenhuizen “in het hele land.” Het lijkt er meer op dat ze zich voorbereiden op een AANVAL door hun hele land.

Dit bevel om militaire ziekenhuizen in te zetten komt slechts enkele dagen nadat de Russische president Poetin alle staatsbedrijven OPDROEG om voor 1 oktober plannen in te dienen bij Moskou voor de verplaatsing van hun belangrijkste bedrijfsactiviteiten naar de Oeral, Siberië en het Verre Oosten van Rusland (Verhaal HIER).

WAAROM?

Dit roept de vraag op: Wat gaat er gebeuren in West-Rusland dat alle staatsbedrijven moeten verhuizen?

Het roept ook een andere vraag op: wat gaat er gebeuren dat Rusland traumaziekenhuizen “in het hele land” nodig heeft?

Hoe verhuis je bevolkingen van Moskou en Sint Petersburg?

Waarom moet je ze verhuizen?

Een nucleaire oorlog, misschien?

Waarom zou president Poetin anders opdracht geven om zo’n massale verhuizing van Russische staatsbedrijven te plannen?

Rusland maakt zich duidelijk op voor een totale oorlog. Een grote oorlog.

Merk op dat wij in het Westen GEEN van deze dingen doen. En raad eens wie die grote oorlog wint?

Hint: wij niet.

SERVISCHE PRESIDENT WAARSCHUWDE ONS IN JUNI

De Servische president Vučić liet in juni een bom vallen waarover (HIER) werd bericht: “WERELDOORLOG DREIGT OVER 3-4 MAANDEN”

In een opzienbarende onthulling tijdens een interview met de Zwitserse media kondigde de Servische president Aleksandar Vučić aan dat zijn land actief de olie-, meel- en suikerreserves aan het controleren is als voorbereiding op een dreigend wereldconflict.

Vučić, bekend om zijn nauwe banden met de Russische president Vladimir Poetin, liet doorschemeren dat hij mogelijk informatie achter de schermen heeft, vooral na het Russische ultimatum aan de NAVO over de inzet van Oekraïense F-16 straaljagers op NAVO-bases in Roemenië en Polen.

Tijdens het interview toonde Vučić zich ernstig bezorgd over de escalerende retoriek en het gebrek aan diplomatieke inspanningen om vrede te bereiken. Hij benadrukte: “De trein heeft het station verlaten en niemand kan hem stoppen.”

De Servische leider waarschuwde voor een dreigende ramp als de grootmachten niet ingrijpen en de situatie in Oekraïne niet opnieuw beoordelen. Vučić’s voorzichtige benadering van de bedoelingen van Poetin was duidelijk toen hij verklaarde: “Als je gokt dat iemand bluft, betekent dat dat je geen betere kaarten hebt. Je denkt gewoon dat de ander zwakkere kaarten heeft. Je weet het niet zeker omdat je zijn kaarten niet kent en ze niet hebt gezien.”

Het interview nam een sombere wending toen Vučić het gebrek aan nadruk op vrede betreurde en het omschreef als een “verboden woord.. Hij suggereerde dat er misschien een heersende theorie is binnen het Westen die erop gericht is Poetin uit te putten in Oekraïne en hem vervolgens ten val te brengen, wat zou leiden tot een geopolitieke verschuiving ten gunste van het collectieve Westen. Vučić waarschuwde echter voor onderschatting van de ernst van de situatie en zei: “We lopen vlak langs de rand van de afgrond.”

Hij benadrukte de mogelijke gevolgen voor de NAVO en de VS en benadrukte dat een nederlaag in Oekraïne ernstige geopolitieke gevolgen zou kunnen hebben voor het Westen. De alarmerende uitspraken van Vučić dienen als een sterke herinnering aan de fragiele staat van de wereldwijde veiligheid en de dringende behoefte aan diplomatieke interventie om een catastrofaal conflict af te wenden.

Heb je overwogen om wat voedsel in je voorraadkast op te slaan?


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.
https://www.frontnieuws.com/rusland-stationeert-militaire-ziekenhuizen-en-traumacentra-in-het-hele-land/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...